saraaaaaaaa ışığın yanıyor...topice gelsene canım..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım
inşallah seninde kendiliğinden gelir minik meleğin
Saol bitanem..iyileşti çok şükür teyzesi..ilgine teşekkür ederim saram..çok naziksin...
anladım canım..nazemirciğime azcık kapris yapem dedim..gel bakalım bir sarılalım iki bacı
iş yoğun anca cevap yazabildim idare edin kızlar...
amiiiin..
senin oyunu oynuyodum ona dalmışım 7. oldum
Saol bitanem..iyileşti çok şükür teyzesi..ilgine teşekkür ederim saram..çok naziksin...
anladım canım..nazemirciğime azcık kapris yapem dedim..gel bakalım bir sarılalım iki bacı
iş yoğun anca cevap yazabildim idare edin kızlar...
merhaba kımzlar nasılsınızzz.. bende iyiyim folik asite devamm..birkaç ay nadasa bıraktım kendimi :) olursa olur napalımm..
talihacım hoşgeldin
maşallah tızımaaaaa ben daha 21.inci miyim ne bugün 5.etaba da geçtim ama zamanı mili miline tutturunca çok puan vermiyo gıcık oyun
hoşbulduk canımmm..nasılsınızz nasıl gidiyor hayat..bende dediğim gibi nadasa bıraktım tatlım..folik asite başladım 5 gündür içiyorumm..takmıyorum artık öylee
benimde 20 lik dişim ağrıyo kaç gündür çok çektim bugün biraz daha iyi iltihabı geçsin çektirecem
hoşbulduk canımmm..nasılsınızz nasıl gidiyor hayat..bende dediğim gibi nadasa bıraktım tatlım..folik asite başladım 5 gündür içiyorumm..takmıyorum artık öylee
kızlar ben çıkıyom akşam kaynanama gidecem bakalım ne mamalar yapmış
cadıcım gelmiş hoşgeldin tatlım ikizler nasıl sen nasılsın
meraba kizlar uzun zaman oldu gelemiyorum uykusuzluk ve yorgunluk cokmus ustuma tek basima yetismeye calisiyorum her seye esim isten geldimi yardim ediyor ama yinede zor Yaprak kizimin karin arisi cok, sarilida tekrarladi , urasip gecinip gidiyoruz ,yine yazarim sizi cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?