Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saraaaaaaaa ışığın yanıyor...topice gelsene canım..

ne demek canım o benim yeğenim merak ederim tabi

aman sen naz yap yeterki gel bende sarılayım

merhaba kımzlar nasılsınızzz.. bende iyiyim folik asite devamm..birkaç ay nadasa bıraktım kendimi :) olursa olur napalımm..

kızlar ben çıkıyom akşam kaynanama gidecem bakalım ne mamalar yapmış

maşallah tızımaaaaa ben daha 21.inci miyim ne bugün 5.etaba da geçtim ama zamanı mili miline tutturunca çok puan vermiyo gıcık oyun

evet zaman geçince hemen çevrim dışı yapıyor ve puan vermiyor
bende yeni formül buldum 2 ayrı sekme açıyorum birinde yazışıp diğer sekmeden oyun oynuyorum ve beni çevrim dışı yapamıyor

hoşbulduk canımmm..nasılsınızz nasıl gidiyor hayat..bende dediğim gibi nadasa bıraktım tatlım..folik asite başladım 5 gündür içiyorumm..takmıyorum artık öylee

benimde 20 lik dişim ağrıyo kaç gündür çok çektim bugün biraz daha iyi iltihabı geçsin çektirecem

hoşbulduk canımmm..nasılsınızz nasıl gidiyor hayat..bende dediğim gibi nadasa bıraktım tatlım..folik asite başladım 5 gündür içiyorumm..takmıyorum artık öylee

merhaba canım inşallah nadasa bıraktığında kendiliğinden gelir bebeğin genelde öyle oluyor

kızlar ben çıkıyom akşam kaynanama gidecem bakalım ne mamalar yapmış

hadi baklım bugün yemek derdinden kurtuldun desene

meraba kizlar uzun zaman oldu gelemiyorum uykusuzluk ve yorgunluk cokmus ustuma tek basima yetismeye calisiyorum her seye esim isten geldimi yardim ediyor ama yinede zor Yaprak kizimin karin arisi cok, sarilida tekrarladi , urasip gecinip gidiyoruz ,yine yazarim sizi cok

yaprak bebeğe geçmiş olsun canım ikiz bebeklere bakmak zordur Allah yardımcın olsun canım keşke annen gelebilseydi biraz rahat ederdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…