- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
iyiz canim iyi olmaya calisiyoruz, sen nasilsin neler yapiyorsun tedaviye basladinmi
![]()
ben iyiyim canım yine 20 lik dişlerden çekiyorum biri daha ağrımaya başladı malesef
tedaviye kasım ayın da başlayacam inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiz canim iyi olmaya calisiyoruz, sen nasilsin neler yapiyorsun tedaviye basladinmi
![]()
ben iyiyim canım yine 20 lik dişlerden çekiyorum biri daha ağrımaya başladı malesef
tedaviye kasım ayın da başlayacam inşallah
cok cok gecmis olsun canim dis arisi cok zor ... tedavi icinde herseyin hayirlisi .... hayirlisiyla senin haberinida aliris ALLAH sana ikitane birden nasip etsin zor ama onlar buna deyer![]()
Kızlar slm hepinizeBen hala memleketteyim bayramdan sonra dönücem inşallah.Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum.
![]()
leyla beğenip beğenip çıkmışsın insan iki satır yazmaz mı kız
selam saracım nasılsın geçtimi dişin
benimde arka dişimin orası yara yapmış ne kötü oluyor sanki neren acırsa canın orası
canim bugun cok yogundum.geldigimi anla diye begeni tiklayip ciktim canim.
günaydın saracım..nasılsın bakalım...birazdan toplantım var....toplantıya girmeden sana bir slm vereyim dedim..anladım canım![]()
zeloşşşşşşşşşşşşşş yazdıklarımı görüyorsun eminim..seni çok özledim gerçekten canım..keşke gelip iki kelime yazsan ya....hehehyt artık bizimde topiğimiz var tutmayın bizi:86::86::86:![]()
günaydın saracım..nasılsın bakalım...birazdan toplantım var....toplantıya girmeden sana bir slm vereyim dedim..![]()
zeloşşşşşşşşşşşşşş yazdıklarımı görüyorsun eminim..seni çok özledim gerçekten canım..keşke gelip iki kelime yazsan ya....![]()
işte geldim buydayım..sen nerdesin sara sultannnnnnnn...günaydın canım iyiyim sen nasılsın toplantıdan çıkınca gel ün ki gibi gelmemezlik etme taaam mı leyla sultan
zeloşu rüyandamı gördün kız sabah sabah
ahhh o bi gelsin kendini özletmenin hesabını soracamama biliyomusun kızkardeşide temmuzdan beri hiç girmemiş topiğe
zeloşta bana en son yazdığında yine yazacağını söyledi ama ses çıkmadı henüz:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
işte geldim buydayım..sen nerdesin sara sultannnnnnnn...ana sayfayı açınca zeloşun niki gözüme çarptı ondan yazdım...insan bu kadarda merakta bırakılmaz ki ya...
:26::26::26: çabuk topice gel sende bak oyuna girecem yoksa...
![]()
Herkesi oyun müptelası yaptım yav....geldim tızım gitme oyuna hemen zaten senin şu oyun beni gözlerden edecek çok puan yapacam diye biliyonmu 5.etaba geçtim ama bitiremedim bu oyunun sonu varmı acep
gözümü kaptınca ordaki şekilleri görmeye başladım![]()
Herkesi oyun müptelası yaptım yav....sizi gidi oyuncular sizi...nere gittin tızım yine...
![]()