Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar neredesiniz bugün :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

selam saracım:3:
yeğenim vardı öğlen 1 de geldi 4 te gitti
nasılsa pc yede geçemeyecektim
bende temizlik yaptım,yemek falan derken anca açabildim
sen nerelerdesin:44:

selam saracım:3:
yeğenim vardı öğlen 1 de geldi 4 te gitti
nasılsa pc yede geçemeyecektim
bende temizlik yaptım,yemek falan derken anca açabildim
sen nerelerdesin:44:

buralardayım canım nasılsın temizlik yapmışsın kolay gelsin güle güle otur evinde

merhaba kardelencim biliyomusun bu sabah aklımdan geçtin nasıldır ne yapıyor diye
oğluşun nasıl sen nasılsın :38:

biliyorum canım,çünkü sizlerde benim aklımdan geçiyosunuz
biz iyiyiz teyzesi,gün geçtikçe büyüyos çok şükür
gesmelerdeydik dün bütün gün,oğluştan mutlusu yoktu,yarın misafir gelcek,bugün az iş yapmam lazım,bakalım napcesss

biliyorum canım,çünkü sizlerde benim aklımdan geçiyosunuz
biz iyiyiz teyzesi,gün geçtikçe büyüyos çok şükür
gesmelerdeydik dün bütün gün,oğluştan mutlusu yoktu,yarın misafir gelcek,bugün az iş yapmam lazım,bakalım napcesss

kendini çok yormadan yavaş yavaş yaparsın canım tabi oğluşun izin verirse :9::9::9::9::9::9:
oğluşunun yeni resimleri yokmu kardeloşum yeğenimizi görsek
ha bide untmadan benim yerimede öp koklayarak bebişini

kızlar dişçiden randevu aldım yarın öğleden sonra yirmilik dişin diğerinide çektirecem dua edin
her ne kadar ilkini çektirmiş olsamda yinede korkuyorum:18::18::18::18::18::18::18::18:

buralardayım canım nasılsın temizlik yapmışsın kolay gelsin güle güle otur evinde

ışığın yanıyordu ama sen yoktun topikte sonrada benim pc dondu bende kapattım düzelmeyince işime devam ettim

sağol canım dip köşe temizlemedim ama yinede içim rahat etti
ama bu hafta sonu camları silip perdeleri yıkamak istiyorum bakalım fırsat olursa
gerçi bayramda evdede olmayacam ama gelincemi yapsam diye düşünüyorum çünkü bayramdan sonra annemler gelecek

kızlar dişçiden randevu aldım yarın öğleden sonra yirmilik dişin diğerinide çektirecem dua edin
her ne kadar ilkini çektirmiş olsamda yinede korkuyorum:18::18::18::18::18::18::18::18:

canım inşallah sorunsuz çekilirsin
diş diyince hep öyleyiz bende kaçtane çektirdim ama yinede korkuyorum:18:

ışığın yanıyordu ama sen yoktun topikte sonrada benim pc dondu bende kapattım düzelmeyince işime devam ettim

sağol canım dip köşe temizlemedim ama yinede içim rahat etti
ama bu hafta sonu camları silip perdeleri yıkamak istiyorum bakalım fırsat olursa
gerçi bayramda evdede olmayacam ama gelincemi yapsam diye düşünüyorum çünkü bayramdan sonra annemler gelecek

canım inşallah sorunsuz çekilirsin
diş diyince hep öyleyiz bende kaçtane çektirdim ama yinede korkuyorum:18:

madem evde değilsin bayramda kendini yorma canım gelince yaparsın ahem annenlerde gelecekmiş ne güzel temiz temiz oturursunuz

merhaba komşu topik nasılsınız çayınızı kayfenizi içmeye geldiimm huuu komşuuu

Son düzenleme:

ohh be inşaallah sonunda kurtulacaksın ve rahat edeceksinn bitsin bu diş belasıı arkadaş ben de kurtulsaydımmm önce gripten sonra da 20 lik dişimdenn inşaallah

nerelerdesin neler yapıyosun nasılsın
çok yoğunum ya..bugün nefes alamaz haldeyim..wc ye bile vakit yok saracım ya...tam yazacam sayfayı açıyom biri damlıyor...:nazar::1::52:
selam kızlar,nasılsınız?
ooooooooo hg kardelenim..nasılsın ahmetçik nasıl?gezmelere gitmişsiniz oh ana oğul gezin valla...:nazar::38:
geçmiş olsun canım...korkma iğne yapınca hissetmiyorsun bile...bende çok çektim o yirmilikten ya...:nazar::52::52::38:

nihayet yazabildim topice çok şükür...:nazar::9::9::9::9::9::9::9:koskoca bakanlıkta tek elemanım sanki ya...nedir bu kardeşim..:nazar::20::20:

merhaba komşu topik nasılsınız çayınızı kayfenizi içmeye geldiimm huuu komşuuu

hoşgelmişsin canım ama geldiğinde ben yoktum malesef yine bekleriz

ohh be inşaallah sonunda kurtulacaksın ve rahat edeceksinn bitsin bu diş belasıı arkadaş ben de kurtulsaydımmm önce gripten sonra da 20 lik dişimdenn inşaallah

inşallah canım kurtulalım şu diş belasından

çok yoğunum ya..bugün nefes alamaz haldeyim..wc ye bile vakit yok saracım ya...tam yazacam sayfayı açıyom biri damlıyor...:nazar::1::52:

ooooooooo hg kardelenim..nasılsın ahmetçik nasıl?gezmelere gitmişsiniz oh ana oğul gezin valla...:nazar::38:

geçmiş olsun canım...korkma iğne yapınca hissetmiyorsun bile...bende çok çektim o yirmilikten ya...:nazar::52::52::38:

sende çektirdinmi leylacım

madem evde değilsin bayramda kendini yorma canım gelince yaparsın ahem annenlerde gelecekmiş ne güzel temiz temiz oturursunuz

evet ama ozaman tek başıma yapmak zorundayım
ama hafta sonu kardeşimle yapacaktım bilmiyorum valla
şimdi yapsamda geldikten sonrada üstündenmi geçsem
sen bayramda biyere gidecekmisin ben izmire gidiyorum:10::21:

evet ama ozaman tek başıma yapmak zorundayım
ama hafta sonu kardeşimle yapacaktım bilmiyorum valla
şimdi yapsamda geldikten sonrada üstündenmi geçsem
sen bayramda biyere gidecekmisin ben izmire gidiyorum:10::21:

olmadı öyle yaparsın
ben bayramda evdeyim canım biyere gitmiyorum:50::50::50::50::50::50:

Back
X