- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
olmadı öyle yaparsın
ben bayramda evdeyim canım biyere gitmiyorum![]()
olsun canım sende eşinle vakit geçirirsin
benim eşim bayramdada çalıştığı için evde durmamı istemiyor canım sıkılmasın diye illa biyerlere gönderir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmadı öyle yaparsın
ben bayramda evdeyim canım biyere gitmiyorum![]()
olsun canım sende eşinle vakit geçirirsin
benim eşim bayramdada çalıştığı için evde durmamı istemiyor canım sıkılmasın diye illa biyerlere gönderir
haklısın nazocum insan eşiyle vakit geçirşnce zaman daha güzel geçiyo ama olsun sende izmirde ailenle eğlenirsin![]()
evet canım..çektirdim ve kurtuldum çok şükür...ağrısı beni mahvetmişti ya...hoşgelmişsin canım ama geldiğinde ben yoktum malesef yine bekleriz
inşallah canım kurtulalım şu diş belasından
sende çektirdinmi leylacım
ne güzel bir haber...çok sevindim saracım..inşallah bebek haberinide alırız tatlım...kızlar bugün benim diş ameliyatım var dualarınızı eksik etmeyin
sabah güzel bi haber adım kan pıhtılamasıyla ilgili testim negatif çıkmış çok sevinçliyim
kızlar bugün benim diş ameliyatım var dualarınızı eksik etmeyin
sabah güzel bi haber adım kan pıhtılamasıyla ilgili testim negatif çıkmış çok sevinçliyim
mrhb kızlar nasılsınız:26::26::26::26::26::26::26::26:inşş herkes iyidirbenim kulağımda bir sorun oluştuu:18::18::18::18::18::18::18:çok kötü bir ağrı zonklama delireceğim:18::18::18::18::18::18::18:dr gittim ilaçaların hala etkisi olmadı
üzerine adette oldummm
hepinizi
![]()
saracım tam sana yazdım sen geldin kalp kalbe karşıymış demek![]()
merhaba kızlar cuma günü dişimi aldırdım ameliyatı kolay oldu ama bu sefer ağrısı çok fena oldu
iki gündür kayınvalidemlerdeydim sağolsunlar ilgilendiler yüzüm çok feci şişti iki gecedir çok ağrıdı hiç uyuyamadım desem yeridir
neyseki bugün yüzümdeki şiş çok az da olsa inmiş ve ağrısı biraz hafiflemiş şimdi eve geldim sizlere haber vereyim dedim