Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kızlar.
:43::43::43:
size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti:43::43::43:

çok geçmş olsun Allah acil şifalar versin bi daha yaşatmasın canım benm inşalah seninde bebeksin son bayramın olur:38:

slm kızlar.
Size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
Ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti:43::43::43:

canım benimm geçmiş olsunnn rabbimmm bir hada yaşatmasın böyle üzücü şeylerrr

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72: Kızlarrr 29 ekim cumhiriyet bayramınız kutlu olsunnnn :72::72::72::72::72::72::72::72:Atamın ruhu şad olsunnn :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:Ben cuhmuriyet kadını olmaktan dolayı gurur duyuyorumm :72::72::72::72::72::72::72::72::72: Son nefesimize kadar bize bıraktığın değerlere sahip çıkacağız:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

slm kızlar.
size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti:43::43::43:

geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm ama demekki hamile kalabiliyosun bunu öğrenmiş oldun en azından

inşallah kısa zamanda bebeğin yine gelir ve bu sefer seni hiç bırakmaz

geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm ama demekki hamile kalabiliyosun bunu öğrenmiş oldun en azından

inşallah kısa zamanda bebeğin yine gelir ve bu sefer seni hiç bırakmaz

saol saracım.eşim ve benim doğum günümüzde kürtaj oldum.hiç unutamayacağım bi tarih.hep ekim doğumlu bi bebeğim olmasını çok istemiştim:((

yanılmıosam sendemi 1kez kürtaj oldun

saol saracım.eşim ve benim doğum günümüzde kürtaj oldum.hiç unutamayacağım bi tarih.hep ekim doğumlu bi bebeğim olmasını çok istemiştim:((

yanılmıosam sendemi 1kez kürtaj oldun
üzülme canım herşey güzel olacak inan bana

yok tatlım ben kürtaj olmadım 7 haftalıkken bebeğim düştü

Merhaba kızlar.. Nasılsınız görüşmeyeli? Biz 18 ekimde aşılama yaptırdık, 1 kasımda (perşembe) kan testi istedi ama gün yaklaştıkça beklemek çok zor geliyor :( bugün karnımda ve sağ bacağımda ağrı var:( Özellikle bacağım çok kötü, bıçak batar gibi böyle biey yaşayan var mı aranızda? Lütfen dua edin benim için:16:

Merhaba kızlar.. Nasılsınız görüşmeyeli? Biz 18 ekimde aşılama yaptırdık, 1 kasımda (perşembe) kan testi istedi ama gün yaklaştıkça beklemek çok zor geliyor :( bugün karnımda ve sağ bacağımda ağrı var:( Özellikle bacağım çok kötü, bıçak batar gibi böyle biey yaşayan var mı aranızda? Lütfen dua edin benim için:16:

tatlım aşılama tedavin hayırlı olsun bu ağrılarında hayırlara vesile olsun müjdeli haberlerini bekliyorum

merhaba arkadaşlar,, benimde sşon 6 günüm hastalanmama busefer olmuştur inş. rabbim bizede bağışlamıştır :( son birkaçgündür sabahları mide bulantım oluyor ama psikolojikmi bilmiyorum.akıntımda var ::( kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama işte biliyorsunuz beklemek zor :(

merhaba arkadaşlar,, benimde sşon 6 günüm hastalanmama busefer olmuştur inş. rabbim bizede bağışlamıştır :( son birkaçgündür sabahları mide bulantım oluyor ama psikolojikmi bilmiyorum.akıntımda var ::( kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama işte biliyorsunuz beklemek zor :(

inşallah olmuştur canım nasılsın görüşmeyeli

slm kızlar.
çok üzüldüm canım ya..inşallah tekrar hamile kalırsın...Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın canım...:nazar:
inşallah hamile kalırsın kadercim..dualarımız seninle tatlım..:nazar::49::38:
inşallah olmuştur canım nasılsın görüşmeyeli
saracım geçmiş kurban bayramın mübarek olsun..bayramda yoktum görüşemedik...dün döndüm tatilden..güzel geçti çok şükür..kurbanımızı da kestik..Rabbim kabul eylesin...buse çok mutluydu...bir hafta içinde çok gelişme kaydetti yavrum..değişiklik iyi geldi...:nazar::38:iki hafta sonra izne ayrılacam...eşimin memleketine kaynımın düğününe gidecez...abiye kıyafet ayakkabı çanta falan aldım...inşallah güzel geçer...sen neler yaptın canım..bayramın nasıl geçti?:nazar::38:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

:nazar: talihacım nasılsın canım..?geçmiş bayramın mübarek olsun...:nazar::38:

çok üzüldüm canım ya..inşallah tekrar hamile kalırsın...Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın canım...:nazar:

inşallah hamile kalırsın kadercim..dualarımız seninle tatlım..:nazar::49::38:

saracım geçmiş kurban bayramın mübarek olsun..bayramda yoktum görüşemedik...dün döndüm tatilden..güzel geçti çok şükür..kurbanımızı da kestik..Rabbim kabul eylesin...buse çok mutluydu...bir hafta içinde çok gelişme kaydetti yavrum..değişiklik iyi geldi...:nazar::38:iki hafta sonra izne ayrılacam...eşimin memleketine kaynımın düğününe gidecez...abiye kıyafet ayakkabı çanta falan aldım...inşallah güzel geçer...sen neler yaptın canım..bayramın nasıl geçti?:nazar::38:

seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım tatilinizin iyi geçmesine sevindim kurbanınızda sevabınıza yazılsın inşallah
kıyafetlerinide güle güle giyin eminim çok yakışmıştır canım menim

benim bayramımda güzel geçti bizde kurban kestik Allah kabul ederse

ama ben dün çok fena hasta oldum sol kasığım battı durdu midem bulan dı üşüttüm sanırım bugün daha iyiceyim ama ara ara yine batıyo

saol tatlım senin mübarek olsun...beklemedeyim :( gene yaklaştı kırmızılar..6 günüm falan kaldı...korkuyla bekliyorum :(
inşallah hamilesindir canım...:nazar::38:
seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım tatilinizin iyi geçmesine sevindim kurbanınızda sevabınıza yazılsın inşallah
kıyafetlerinide güle güle giyin eminim çok yakışmıştır canım menim

benim bayramımda güzel geçti bizde kurban kestik Allah kabul ederse

ama ben dün çok fena hasta oldum sol kasığım battı durdu midem bulan dı üşüttüm sanırım bugün daha iyiceyim ama ara ara yine batıyo
amin canım..Rabbim hepimizin kurbanını kabul eylesin inşallah saracım..geçmiş olsun canım üşütmüşsün galiba...:nazar::38:

Back
X