Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

:nazar:yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr ikinci üye sensin sanırım canım..geçmiş bayramın mübarek olsun..nasılsın?:nazar::38:

inşallah hamilesindir canım...:nazar::38:

amin canım..Rabbim hepimizin kurbanını kabul eylesin inşallah saracım..geçmiş olsun canım üşütmüşsün galiba...:nazar::38:

sağol canım evet sanırım üşüttüm çünkü sıcak çok iyi geliyo evde çorap patik yetmiyo yün terliklerimle geziyorum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

saol leylacım.özel msj kutun doluymuş haberin olsun
tamam canım hemen boşaltıyorum maonyam...tuğbacım inşallah yeniden hamile kalırsın canım ya...
sağol canım evet sanırım üşüttüm çünkü sıcak çok iyi geliyo evde çorap patik yetmiyo yün terliklerimle geziyorum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
bende üşüttüm galiba saracım ya..iki gündür yine kasığım ağrımaya başladı..buda bana doğumdan kaldı ya...:nazar::31::31:

tamam canım hemen boşaltıyorum maonyam...tuğbacım inşallah yeniden hamile kalırsın canım ya...

bende üşüttüm galiba saracım ya..iki gündür yine kasığım ağrımaya başladı..buda bana doğumdan kaldı ya...:nazar::31::31:

niyeki canım doğum sırasında enfeksiyonmu kaptın acep detaylı bi muayene olsana için rahat eder

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

:nazar:yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr ikinci üye sensin sanırım canım..geçmiş bayramın mübarek olsun..nasılsın?:nazar::38:
leylammmmm yüreği güzel arkadaşımmmm olabiliri balımmmm ben kahvaltı yaparken göz ucuyla bir baktımmmm dışarıya çıkmam gerekiyorduuu

kaderiyee ve taliha inşşş güzel haberler verin ssaram güzel yüreklimmmm nasılsın canımmm
manoyaaaa canımmm sen nasılsınnn bu gün esra ile konuştuk seni soruyordu manoya dediiii :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

kızlar işlerim vardı dışarda:26::26::26::26::26: nefret ediyorum bu devlet dairesindeki işlerden:47::47::47::47::47::47::47::47: birde böyle resmi tatilerden sonraaa kalabalık almış başını gitmiş oluyorrr :50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar, umarım güzel haberi vereceğim perşembe günü :) öpüyorum hepinizi:16::16:

maonyacım geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm
ama inş en kısa zamanda yeniden hamile kalır ve bize haber verirsin

taliha vee kaderiya inş hamilesinizdir kızlar:emir_bebek:

leylammmmm yüreği güzel arkadaşımmmm olabiliri balımmmm ben kahvaltı yaparken göz ucuyla bir baktımmmm dışarıya çıkmam gerekiyorduuu
:nazar::38::38::38::38::38:
niyeki canım doğum sırasında enfeksiyonmu kaptın acep detaylı bi muayene olsana için rahat eder
benim tahminim anestezi uzmanını beklerken soğuk aldım galiba canım ya...mutlaka bir muayene olmam gerekiyor...bu ağrı tekrarlıyor çünkü...neyse çıksın ortayada bende rahat edeyim...:nazar::38:

bugün moralim çok bozuk...aile içi karıştı valla...düğün işi iptal oldu..eşim yalnız gidecek...buseye bakıcı bakmaya başlayacam bugün...ailemle eşimin arasında kaldım yine...canım çok sıkkın...annemler eşime çok yükleniyor ya...bıktım artık...:nazar::43::43:

:nazar::38::38::38::38::38:

benim tahminim anestezi uzmanını beklerken soğuk aldım galiba canım ya...mutlaka bir muayene olmam gerekiyor...bu ağrı tekrarlıyor çünkü...neyse çıksın ortayada bende rahat edeyim...:nazar::38:

bugün moralim çok bozuk...aile içi karıştı valla...düğün işi iptal oldu..eşim yalnız gidecek...buseye bakıcı bakmaya başlayacam bugün...ailemle eşimin arasında kaldım yine...canım çok sıkkın...annemler eşime çok yükleniyor ya...bıktım artık...:nazar::43::43:

ihmal etme muayene ol ne kadar erken tedavi olsan o kadar iyi olur canım

aile içi niye karıştı kız düğün arefesinde olur böyle şeyler inşallah çözümsüz bişe değildir de tatlıya bağlanır olay

iki arada kalmak ne demektir iyi bilirim Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi bir bakıcı bulursun sende rahat edersin annenlerde

günaydın kızlarrrrrrrrr nasılınızzz...ben kendim bahsedeyim biraz...kızlar batıma 5 gün kaldı...dün akşam gögüslerimin fena dolgunlaştıgını gördüm ve ateş topu gibiler kızlar vucudum fena şekilde yanıyor ama elim ayagım buz gibi üşüyorum. ve hafifden mide bulantısı var ama inanamıyorum belirtilere artık..kısmetimdeyse verir rabbim....ama çok zorlanıyorum artık..

ihmal etme muayene ol ne kadar erken tedavi olsan o kadar iyi olur canım

aile içi niye karıştı kız düğün arefesinde olur böyle şeyler inşallah çözümsüz bişe değildir de tatlıya bağlanır olay

iki arada kalmak ne demektir iyi bilirim Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi bir bakıcı bulursun sende rahat edersin annenlerde
saol canım..inşallah herşey hepimiz için güzel olur...duanı esirgeme olurmu saram...:nazar::38:

Back
X