Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hamilesindir canım...
amin canım..Rabbim hepimizin kurbanını kabul eylesin inşallah saracım..geçmiş olsun canım üşütmüşsün galiba...![]()
tamam canım hemen boşaltıyorum maonyam...tuğbacım inşallah yeniden hamile kalırsın canım ya...saol leylacım.özel msj kutun doluymuş haberin olsun
bende üşüttüm galiba saracım ya..iki gündür yine kasığım ağrımaya başladı..buda bana doğumdan kaldı ya...sağol canım evet sanırım üşüttüm çünkü sıcak çok iyi geliyo evde çorap patik yetmiyo yün terliklerimle geziyorum![]()
tamam canım hemen boşaltıyorum maonyam...tuğbacım inşallah yeniden hamile kalırsın canım ya...
bende üşüttüm galiba saracım ya..iki gündür yine kasığım ağrımaya başladı..buda bana doğumdan kaldı ya...![]()
leylammmmm yüreği güzel arkadaşımmmm olabiliri balımmmm ben kahvaltı yaparken göz ucuyla bir baktımmmm dışarıya çıkmam gerekiyorduuuToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr ikinci üye sensin sanırım canım..geçmiş bayramın mübarek olsun..nasılsın?
![]()
kaderiyee ve taliha inşşş güzel haberler verin ssaram güzel yüreklimmmm nasılsın canımmm
manoyaaaa canımmm sen nasılsınnn bu gün esra ile konuştuk seni soruyordu manoya dediiii![]()
inşallah canım yaaaa...korkuyla bekliyorumolmazsa aşılama yaptırcam bu ay
![]()
kaderiyee ve taliha inşşş güzel haberler verin ssaram güzel yüreklimmmm nasılsın canımmm
manoyaaaa canımmm sen nasılsınnn bu gün esra ile konuştuk seni soruyordu manoya dediiii![]()
leylammmmm yüreği güzel arkadaşımmmm olabiliri balımmmm ben kahvaltı yaparken göz ucuyla bir baktımmmm dışarıya çıkmam gerekiyorduuu
benim tahminim anestezi uzmanını beklerken soğuk aldım galiba canım ya...mutlaka bir muayene olmam gerekiyor...bu ağrı tekrarlıyor çünkü...neyse çıksın ortayada bende rahat edeyim...niyeki canım doğum sırasında enfeksiyonmu kaptın acep detaylı bi muayene olsana için rahat eder
benim tahminim anestezi uzmanını beklerken soğuk aldım galiba canım ya...mutlaka bir muayene olmam gerekiyor...bu ağrı tekrarlıyor çünkü...neyse çıksın ortayada bende rahat edeyim...![]()
bugün moralim çok bozuk...aile içi karıştı valla...düğün işi iptal oldu..eşim yalnız gidecek...buseye bakıcı bakmaya başlayacam bugün...ailemle eşimin arasında kaldım yine...canım çok sıkkın...annemler eşime çok yükleniyor ya...bıktım artık...![]()
saol canım..inşallah herşey hepimiz için güzel olur...duanı esirgeme olurmu saram...ihmal etme muayene ol ne kadar erken tedavi olsan o kadar iyi olur canım
aile içi niye karıştı kız düğün arefesinde olur böyle şeyler inşallah çözümsüz bişe değildir de tatlıya bağlanır olay
iki arada kalmak ne demektir iyi bilirim Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi bir bakıcı bulursun sende rahat edersin annenlerde