Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme kadercim ya...Rabbim büyüktür..hepimizi farklı şekillerde imtihan ediyor işte...olandada olmayandada bir hayır vardır...insanız niye olmuyor diye sorguluyoruz hep belki böylesi hayırlıdır bu ay için..bir bakmışsın öbür ay hamilesin bellimi olur..bıkmadan usanmadan devam et..azimli ol canım..biliyorum çok zor..benimde ağladığım sızladığım günler çok oldu...Rabbim bilir ama hep tevekkül ettim hep dua ettim asla Rabbimden umudumu kesmedim...Sonunda Yüce Rabbim yüzüme baktı ve yavrumu gönderdi bana...inşallah hepinizin yavrusu fazla bekletmeden gelir canım...seni çok seviyoruz bunu unutma olurmu kaderim...çok öpüyorum o tatlı yanaklarından...Kızlar maalsef bu ay da hüsranKırmızılar geliyor benim, sabah çok ağladım ama yapacak bişey yok, çok ümitlenmiştim halbuki
![]()
Kızlar maalsef bu ay da hüsranKırmızılar geliyor benim, sabah çok ağladım ama yapacak bişey yok, çok ümitlenmiştim halbuki
![]()
öncelikle hepinize günaydınlar...şuan kimse yok ama nasılsa gelirsiniz...dün bakıcı için harekete geçtim...müdür bir arkadaşım vardı birine ondan haber gönderdim bakalım ne sonuç çıkacak...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin böyle olması hayırlıysa olsun değilse geri dursun dünden beri böyle dua ediyorum..akşam eşimle konuştuk...düğüne senide götürmek istiyorum dedi buseyle...bende gidelim dedim..baktım çok üzülüyor kıyamadım...anne babamıda memlekete göndercem...kimsenin kırılmasını istemiyorum..inşallah kimse üzülmeden kırılmadan bu işin üstesinden gelebilirim..bana dua edin ne olur kızlar..hepinizi çok seviyor ve öpüyorum canlarım...![]()
Evet benim içinde iyi olacak ama...yol uzun canım ya...eşime uçakla gidiyorum ama ikna olmuyor...çocukla o kadar saat yol çekilirmi hiç...offffffff...iki ara bir deredeyim yani...güzel dualarına yürekten amin diyorum bitanem...güzel yürekli arkadaşım benim...çok üzüldüm kadercim ne desek ne etsek şu an sana boş geldiğinin farkındayım ama hayat devam ediyor nefes aldığımız sürece umut hep vardır canım Rabbbim bizi daha fazla sınamaz inşallah bu yolda hoş Rabbim kullarına kaldırmayacaklarında fazlasını vermez ama biz kuluz aciziz zaman zaman haşa isyanada düşüyüroz ama Allahım affetsin
düğün işinin çözülmesine sevindim git tabi hem senin içinde değişiklik olur inşallah çok iyi vefalı vicdan sahibi bir bakıcı bulursun canım Allahım yardımcın olsun
geçmiş canım ya..hazır su alsana kız..biz hep hazır içiyoruz saracım..kızlar ben dün çok hastaydım hele gece dahada kötü oldum her yerim ağrıyodu sabah acile gittik eşimle bi serum taktılar geldim şimdi iş yerindeyim ama çok halsizim
sularda mikrop varmış ondan herkes hastalanıyomuş bendeyayla suyu diye çeşmeden su içiyodum ama doktor ya kaynatın yada hazır su için dedi öyle yapacam bende
bana dua edin hastalık çok kötü insan hastalanmayıncaya kadar sağlığının kıymetini bilmiyo.........
Evet benim içinde iyi olacak ama...yol uzun canım ya...eşime uçakla gidiyorum ama ikna olmuyor...çocukla o kadar saat yol çekilirmi hiç...offffffff...iki ara bir deredeyim yani...güzel dualarına yürekten amin diyorum bitanem...güzel yürekli arkadaşım benim...
geçmiş canım ya..hazır su alsana kız..biz hep hazır içiyoruz saracım..![]()
Bakalım canım...dinlene dinlene gidecez artık..hayırlı Rabbimden...eşim uçaktan korkmuyorda bize orda araba lazım diyor..bende uçakla gidelim orda araba kiralayalım diyorum ama arabayla gitmek daha zevkli olur diyor..bakalım nasıl olacak bilmiyorum...haklısın o kadar yol çekilmez eşin uçaktan korkuyomu korkuyosa ısrar etme kız nolur nolmaz kendi arabanızla gitseniz daha iyi olmazmı dinlene dinlene gidersiniz
sağol canım hazır su alacam bundan sonra
canlarım nasılsınız eşmin sizi özledim kontrolü vardııı oraya gittik saat 2 gibi eve geldimmm eniştem aradı kız kardeşim fenalaşmış has götürmüşş gelebilirmisin dedi gittimm hamile kardeşim 2 aydır yemek yiyemiyordu hatta su bile içemiyordu tansiyonu düşmüşşş serum taktılar yeni eve geçtikkk
geçmiş olsun yetercim...canlarım nasılsınız eşmin sizi özledim kontrolü vardııı oraya gittik saat 2 gibi eve geldimmm eniştem aradı kız kardeşim fenalaşmış has götürmüşş gelebilirmisin dedi gittimm hamile kardeşim 2 aydır yemek yiyemiyordu hatta su bile içemiyordu tansiyonu düşmüşşş serum taktılar yeni eve geçtikkk
günaydınnnnnnnnnnnn saracımm...nerelerdesin yine..tüp bebek günlüğünden çıkmıyorsun hiç..gelde iki lafın belini kıralım ya...günaydııııııııııın kızlaaaaaaaar
geçmiş olsun yetercim...
günaydınnnnnnnnnnnn saracımm...nerelerdesin yine..tüp bebek günlüğünden çıkmıyorsun hiç..gelde iki lafın belini kıralım ya...![]()
günaydın tatlım burada kimse olmayınca oraya takılıyorum gelince haber versen hemen geliyim tızım taam mı![]()
yarın için kuaförden randevu aldım...röflemi yaptırcam biraz kendime bakım çekeyim..düğünde öyle sırıtmayayım..nede olsa en büyük gelin benim...birazda alışveriş yapcam..buseye ayakkabı badiler falan alacaz...
![]()
geçmiş olsun yetercim kızkardeşin şimdi iyimi bıdığın annesimi hasta olan