Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hııı anldım canım hayırlı uğurlu olsun arkadaşın hamileliği ve darısı başıma diyim

demek kızın olacak ne güzel maşallah isim düşündünüzmü

semicim senin tedaviylemi oldu yoksa doğal yollamı

saracım geçen ay hürrem yağı aldım 6 kutu...kullanmaya başlandım..kız gerçekten etkili ya..tüylerde azalma var...inanamıyorum hala..

hakkaten öyle saracım ya...akşam sofraya oturunca masada babasının kucağında yiyor yemeğini...babasına yemek yedirmiyor kereta...illa babası yedircek ona yemeği..gülmekten ölürsün bir görsen..

ne güzel bi maznara olduğunu tahmin edebiliyorum ee baba olmak kolay değil dokuz ay sen taşıdın yemekten yemeğede babası taşısın

saracım geçen ay hürrem yağı aldım 6 kutu...kullanmaya başlandım..kız gerçekten etkili ya..tüylerde azalma var...inanamıyorum hala..

ciddimisin sen dene tamamen biterse banada ver adresini bende alayım

bende bu epilasyon tarihleri varya kozmik olarak geçen ay o tarihleri dikkate aldım inanmazsın tüyler çok geç çıktı

kusura bakma leylacım
yavaşlamışım,acemilik çekiyorum
sorun değil tatlım...şimdiden kızın kıymetli olsun bitanem..bir avazda kurtul inşallah..sende yavrunda sağlıkla canım...buse iyi teyzesi ...bu ara azı ve köpek dişler çıkıyor onun sıkıntısı var biraz..iyiyiz çok şükür..annelik güzel gidiyor..buseyle yapışık ikiz gibiyiz..akşam hep üzerimde oynuyoruz falan..gündüz işte old.için özlüyor çocuk haliyle...sende iyisin umarım tatlım...

ne güzel bi maznara olduğunu tahmin edebiliyorum ee baba olmak kolay değil dokuz ay sen taşıdın yemekten yemeğede babası taşısın

ciddimisin sen dene tamamen biterse banada ver adresini bende alayım

bende bu epilasyon tarihleri varya kozmik olarak geçen ay o tarihleri dikkate aldım inanmazsın tüyler çok geç çıktı
tamam canım...

ben yatıyorum sabah iş var erken kalkacam..bu ara mesai krizi yaşanıyor dairede..geç kalmamak için erken gidiyorum.. semi arada gel tatlım ya...özlüyoruz valla...sara öptüm bitanesi..

yok canım nerde bende tedaviye gidecek cesaret
tüp diye karar verip hastane kapısından dönüyordum
o ay kardeşimin düğünü vardı koşturdum
ne ara hamile kaldımm bende anlamış değilim
herkes diyor aklından attın stres yapmadın o ay o yüzden oldu
ama bence alakası yok,duacımız çoktu birisinin duası kabul oldu
yoksa eşimde morfoloji %3 çıkmıştı
eh benimde tüpün biri kapalı dr tüp bebek demişti ama rabbim istesin yeterki oluyor işte

ismi zülal olaak inş canım
tabi kocişi ikna edebilirsem

ben yatıyorum sabah iş var erken kalkacam..bu ara mesai krizi yaşanıyor dairede..geç kalmamak için erken gidiyorum.. semi arada gel tatlım ya...özlüyoruz valla...sara öptüm bitanesi..

bende yatacam canım bizimde mesai saatleri değişti sabah 8 oldu erken kalkıyorum artık

iyi geceler canım tatlı rüyalar

darısı isteyen herkese içindede sarama olsun inşallah...ismi çok güzel eşini ikna et canım..adıyla yaşasın inşallah..

herkes aynı şeyi söylüyo aklından attığn ay oluyomuş demekki düşünmemek lazım ama zor işte

dediğin gibi dua çok önemli yeterki Allah Ol desin gerisi önemli değil

zülal çok güzel bi isim ismiyle büyüsün canım menim

sağol canım benim

çıkıyorum ben saracım.görüşürüz inş yine

iyi geceler

sağol canım benim

iyi geceler

tamam canım yine gel hatta sık sık gel özletme kendini iyiki bu akşam sende geldin sizlerle konuşmak iyi geldi

iyi geceler tatlı rüyalar canım

sağol canım benim

iyi geceler

tamam canım yine gel hatta sık sık gel özletme kendini iyiki bu akşam sende geldin sizlerle konuşmak iyi geldi

iyi geceler tatlı rüyalar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…