Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım benim yaa hiç bi zaman umudunu kesme rabbim dert verirse dermanınıda verir
bi gün bi bakarsınki şııp diye olmuşsun inlallah en kısa zamanda rabbim göbüşünü dolduru verir
rabbim hayırlı bi şekilde en kısa zamanda bizlere müjde vermeyi nasiip eder inşallaahhhh (AMİİİİNNNNN)

Sevmek gùzel sey kiymet bilene ver
ne zor ol kiril nede yumusak ol ezil
bir gul kadar sevil ve benden yanada cok sevildigini bil

canım sağol dualarına amin diyorum

Rabbim yeterki ol desin inşallah daha fazla beklemeyiz
eşime gelince dün gece kendini affettirdi
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn topic ahalisi...

günaydın canım nasılsın

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM İNŞALLAH...RABBİM HER İSTEYENE DİLEYENE VERSİN İNŞALLAH...
canım sağol dualarına amin diyorum

Rabbim yeterki ol desin inşallah daha fazla beklemeyiz
eşime gelince dün gece kendini affettirdi

günaydın canım nasılsın

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Sağol canım..sabah tam kapıdan çıkarken buse uyandı avaz avaz..içim titredi bırakıp gelmek zorundaydım mecburen...ALLAH BU MESAİYİ KAHRETSİN...Sabah sabah insan bebeğini bile emziremiyor ya...geri dönüp emzirmek istedim babam geç kalırsın çabuk çık diye beni kışkışladı hemen..ayakkabılarımı giyerken gözlerim doldu...yavrum içerde avaz avaz ben işe gitmek zorundayım..ne zor bir durum ya...

sen nasıl oldu saram..moralin düzelmiştir inşallah..seni bir daha öyle karamsar ve üzülmüş görmek istemiyorum..her zaman dimdik ayakta kalacaksın anladınmı tatlişim...o kocada iki lafım var ama neyse içimde kalsın...erkek milleti işte

ayy canımm kıyamam ben ona yaaa
çook zor canım allah kolaylık versin buse şimdi
ne çook özlüyo sizi şimdi :26::26:

Merhaba kızlar.Bende anne olmak için el açanlardanım sizler gibi.Rabbim en kısa zamanda o güzel duyguyu bizlere de yaşatsın inşallah...

iyiki varsın canım benim..sen nasılsın?yağmur nasıl bakalım..umarım herşey yolundadır..eşinle işler yolundamı seni üzmüyor inşallah...

çok şükür bitanem yağmurun aşını vurduk tam 3taneydi :18::18:
nasılda ağladı ben kendimi zor tuttum ağlamamamk içiin
gecede 3 defa uyandı ateşi ykselmişti neyseki şimdi
iyi çook şükür eşime gelince biliyosun uzun süre internet kesilmişti
o yüzde evden işe işten eve gelince birlikte tv izlerdik
çok şükür bi sorun yok onunlada canım tşk ederim

Merhaba kızlar.Bende anne olmak için el açanlardanım sizler gibi.Rabbim en kısa zamanda o güzel duyguyu bizlere de yaşatsın inşallah...
aramıza hg tatlım..kendinden biraz bahsedermisin..inşallah tez vakitte Allah yavrunu gönderir sana...
ayy canımm kıyamam ben ona yaaa
çook zor canım allah kolaylık versin buse şimdi
ne çook özlüyo sizi şimdi :26::26:
evet canım ya çok özlüyor gerçekten..eve gidince akşam hep tekemde kucağımdan inmiyor...bende onu özlüyorum ya...çok zor bir durum inan bana...evde olup çalışmayanlar yavrunuzla bol bol vakit geçirin ve şikayet etmeyin bu durumdan..çünkü çalışan anne olmak o kadar zorki...elimde olsaydı ücretsiz izin kullanırdım ama malesef onuda yapamadım hayat şartlarından dolayı...

hoşgeldin cnım iyi dileklerin için amiiin
en kısa zamanda herkezin güzel haberleri burdan duyurulur inşalaah
Amiiinnn..Hepimizin inşallah...

tabi sende haklısın canım ne diyim allah sizede kolaylık versin inşallah

günaydın kızlar

dün çok kötüydüm biliyosunuz duygu patlaması gibi bişey yaşadım sanırım üstüne eşimde öyle konuşunca hepten kötü oldum ama dün gece ben sakinleşince eşimle konuştuk aslında kendisini yanlış anladığımı söylemek istediğinin öyle olmadığını uzun uzun anlattı özür diledi dinleyince anladımki ben yanlış anlamışım zaten kızamamıştımki ona sadece çok üzülmüştüm hormonlarım tavan yaptı sanırım reglimde gecikti bundan dolayıda aşırı bi sinirlilik halim var herşeye herkese kızıyorum bu ara sanki herşey bana batıyo ama eşimle barıştıktan sonra bu sabah huzurlu uyandım üstüne bide güneş açınca kendimi daha iyi hissediyorum hepinize yanımda olduğunuz için teşekküy ediyorum iyiki varsınız buraya yazmak hem rahatlatıyo hem iyi geliyo

bebek hasretimiz huzurumuzu mutluluğumuzu ve en önemlişi ruh ve beden sağlımızı bozmadan biter inşallah Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın hep sevdiğim bi söz vardır

EVDEKİ HUZUR ZENGİNLİK BUDUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…