Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bak ben demiştim sen eşini yanlış anlamışsındır diye...günlük psikolojilerimiz değişiyor ya...herşeyin yoluna girmesine sevindim...yazdığın söze katılıyorum...huzurun yerini ne tutar ya..bir sağlık birde huzur insan için en büyük zenginlik budur....buda benim sözüm...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

EDAN, LeYLa_21+, sara_28

Eki Görüntüle 553316 Eki Görüntüle 553317

sende iyiki varsın edanım cidden hayat sizlerle daha güzel

sağol canım ben daha iyiyim herzaman dik duramıyosun be leyloşum zaman zaman dibe vurduğun oluyo ki ben dün öyleydim ama neyseki geçti

Merhaba kızlar.Bende anne olmak için el açanlardanım sizler gibi.Rabbim en kısa zamanda o güzel duyguyu bizlere de yaşatsın inşallah...

merhaba canım hoşgeldin inşallah en kısa zamanda anne olursun artık senide burda görmek isteriz

sorunlarınızı çözdüğünüze sevindim Allah ağzınızın tadını bozmasın

evet demiştin ama dün seni beni görseydin öyle demezdin taam mı tızım ama neyseki geçti bende eşimden öyle bişey beklemiyodum ona üzülmüştüm en fazla ama ben lafı neremle anlamışsam artık

evet demiştin ama dün seni beni görseydin öyle demezdin taam mı tızım ama neyseki geçti bende eşimden öyle bişey beklemiyodum ona üzülmüştüm en fazla ama ben lafı neremle anlamışsam artık
seni anlıyorum..bulunduğumuz ruh hali lafı istediğimiz gibi anlamamıza neden oluyor diye düşünüyorum...o anda belkide kendimizi üzmek istiyorum..bazen ben bunu kendime çok yapıyorum ya...

seni anlıyorum..bulunduğumuz ruh hali lafı istediğimiz gibi anlamamıza neden oluyor diye düşünüyorum...o anda belkide kendimizi üzmek istiyorum..bazen ben bunu kendime çok yapıyorum ya...

evet kendimizi üzmek istiyoruz sözüne bende katılıyorum yaşadıklarımız az şeyler sanki ama ne yaparsın işte ah bu hormonlar ahhhh

günaydın bacılarrrr Bu gün doğum günümmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:bir yaş daha geçtiii :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:karışık duygular içindeyimm

Son düzenleme:

günaydın bacılarrrr Bu gün doğum günümmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:bir yaş daha geçtiii :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:karışık duygular içindeyimm

doğum günün kutlu olsun yetercim eşinle ve sevdiklerinle beraber nice seneler arkadaşım yeni yaşın beraberinde huzur mutluluk veve bebek getirsin sana

veeee ilk pastandan benden olsun

Eki Görüntüle 553400

Mutlu yıllar kardeş.Allahım seni sevdiklerine ve olacak yavrularına bağışlasın...

daha gününe varsa testte çıkmazki tızım üstelik ıslaklık demişsin bu iyiye işaret hamileyken akıntı artar

daha gününe varsa testte çıkmazki tızım üstelik ıslaklık demişsin bu iyiye işaret hamileyken akıntı artar

6 gün önce öğrenenler var.Bugün bi arkadaşın sonucu 261 civarı çıktı.Batına 4 gün vardı daha. İnşallah canım.İnşallah en beklemediğim en hazırlıksız olduğum ayda hamile kalayım..

tatlım kan testinde çıkar ama idrarda gününden en az bi hafta geçmeden çıkmıyo

amin leyloşum iyi dileklerine güzel yürekli arkadaşım

Son düzenleme:
tatlım kan testinde çıkar ama idrarda gününden en az bi hafta geçmeden çıkmıyo

[/COLOR][/I][/B][/FONT]

amin leyloşum iyi dileklerine güzel yürekli arkadaşım

Dünkü idrar testinde ikinci çizgiyi gördüğü için kan testine gitmiş.İstisna bi durum demekki onunki.Keşke onun kadar şanslı olabilsem...

ALLAH (CC) 3 şekilde cevap verir:
1.Evet der istediğini verir.
2.Hayır der daha iyisini verir.
3.Bekle der ve en iyisini verir.
DUA VE SABIR....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…