bak ben demiştim sen eşini yanlış anlamışsındır diye...günlük psikolojilerimiz değişiyor ya...herşeyin yoluna girmesine sevindim...yazdığın söze katılıyorum...huzurun yerini ne tutar ya..bir sağlık birde huzur insan için en büyük zenginlik budur....buda benim sözüm...günaydın kızlar
dün çok kötüydüm biliyosunuz duygu patlaması gibi bişey yaşadım sanırım üstüne eşimde öyle konuşunca hepten kötü oldum ama dün gece ben sakinleşince eşimle konuştuk aslında kendisini yanlış anladığımı söylemek istediğinin öyle olmadığını uzun uzun anlattı özür diledi dinleyince anladımki ben yanlış anlamışım zaten kızamamıştımki ona sadece çok üzülmüştüm hormonlarım tavan yaptı sanırım reglimde gecikti bundan dolayıda aşırı bi sinirlilik halim var herşeye herkese kızıyorum bu ara sanki herşey bana batıyo ama eşimle barıştıktan sonra bu sabah huzurlu uyandım üstüne bide güneş açınca kendimi daha iyi hissediyorum hepinize yanımda olduğunuz için teşekküy ediyorum iyiki varsınızburaya yazmak hem rahatlatıyo hem iyi geliyo
bebek hasretimiz huzurumuzu mutluluğumuzu ve en önemlişi ruh ve beden sağlımızı bozmadan biter inşallah Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın hep sevdiğim bi söz vardır
EVDEKİ HUZUR ZENGİNLİK BUDUR
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
EDAN, LeYLa_21+, sara_28
Eki Görüntüle 553316 Eki Görüntüle 553317
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM İNŞALLAH...RABBİM HER İSTEYENE DİLEYENE VERSİN İNŞALLAH...
Sağol canım..sabah tam kapıdan çıkarken buse uyandı avaz avaz..içim titredi bırakıp gelmek zorundaydım mecburen...ALLAH BU MESAİYİ KAHRETSİN...Sabah sabah insan bebeğini bile emziremiyor ya...geri dönüp emzirmek istedim babam geç kalırsın çabuk çık diye beni kışkışladı hemen..ayakkabılarımı giyerken gözlerim doldu...yavrum içerde avaz avaz ben işe gitmek zorundayım..ne zor bir durum ya...
sen nasıl oldu saram..moralin düzelmiştir inşallah..seni bir daha öyle karamsar ve üzülmüş görmek istemiyorum..her zaman dimdik ayakta kalacaksın anladınmı tatlişim...o kocada iki lafım var ama neyse içimde kalsın...erkek milleti işte
Merhaba kızlar.Bende anne olmak için el açanlardanım sizler gibi.Rabbim en kısa zamanda o güzel duyguyu bizlere de yaşatsın inşallah...
çok şükür bitanem yağmurun aşını vurduk tam 3taneydi :18::18:
nasılda ağladı ben kendimi zor tuttum ağlamamamk içiin
gecede 3 defa uyandı ateşi ykselmişti neyseki şimdi
iyi çook şükür eşime gelince biliyosun uzun süre internet kesilmişti
o yüzde evden işe işten eve gelince birlikte tv izlerdik
çok şükür bi sorun yok onunlada canım tşk ederim
bak ben demiştim sen eşini yanlış anlamışsındır diye...günlük psikolojilerimiz değişiyor ya...herşeyin yoluna girmesine sevindim...yazdığın söze katılıyorum...huzurun yerini ne tutar ya..bir sağlık birde huzur insan için en büyük zenginlik budur....buda benim sözüm...
seni anlıyorum..bulunduğumuz ruh hali lafı istediğimiz gibi anlamamıza neden oluyor diye düşünüyorum...o anda belkide kendimizi üzmek istiyorum..bazen ben bunu kendime çok yapıyorum ya...evet demiştin ama dün seni beni görseydin öyle demezdin taam mı tızım ama neyseki geçti bende eşimden öyle bişey beklemiyodum ona üzülmüştüm en fazla ama ben lafı neremle anlamışsam artık
seni anlıyorum..bulunduğumuz ruh hali lafı istediğimiz gibi anlamamıza neden oluyor diye düşünüyorum...o anda belkide kendimizi üzmek istiyorum..bazen ben bunu kendime çok yapıyorum ya...
Amiiinnn..Hepimizin inşallah...
Süt hormonunu baktırdın mı..eğer o yüksekse oda gebeliğe engel teşkil ediyor..adetlerin geçikiyorsa kesin süt hormonu yüksektir..benim öyle olmuştu...stres süt hormonunu tetikliyor demişti doktor...kendini rahat bırakınca herşey oluyor...inşallah güzel haberini alırız..seni ekliyorum tatlım..artık topicimizin üyesisin..seni hep burda görmek bizi mutlu eder...çalışıyormusun yoksa ev hanımımısın canım?
amin edanım...
Adet gecikmem çok çok nadir olur.Geçen ay stresten 1 gün geç geldi,hiçbir belirtisi de olmadı.Oysaki çok ağrılı olurdum her ay.Üstelik sadece 2 gün sürdü.Sonra korktum doktora gittim.Strestendir dedi doktorum.Yaşım büyük olunca korkuyorum bi sorunum olacak diye.Ama çok şükür sağlıklıyım.Hatta doktora gittiğim gün yumurtan çatlamak üzere demişti doktorum.Stresi biraz azaltabilirsem daha kolay olacak sanırım bebeğim
Adet gecikmem çok çok nadir olur.Geçen ay stresten 1 gün geç geldi,hiçbir belirtisi de olmadı.Oysaki çok ağrılı olurdum her ay.Üstelik sadece 2 gün sürdü.Sonra korktum doktora gittim.Strestendir dedi doktorum.Yaşım büyük olunca korkuyorum bi sorunum olacak diye.Ama çok şükür sağlıklıyım.Hatta doktora gittiğim gün yumurtan çatlamak üzere demişti doktorum.Stresi biraz azaltabilirsem daha kolay olacak sanırım bebeğim
belkimde hamilesin günün geçeli kaç gün oldu test yaptınmı
günaydın bacılarrrrBu gün doğum günümmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:bir yaş daha geçtiii :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:karışık duygular içindeyimm
günaydın bacılarrrrBu gün doğum günümmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:bir yaş daha geçtiii :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:karışık duygular içindeyimm
belkimde hamilesin günün geçeli kaç gün oldu test yaptınmı
Çok güzel bir ihtimal.2 gün önce test yaptım negatifti.Erken gebelik testiydi üstelik.Pazartesi adet günüm.Daha geçmedi.Belimde ağrı var,göğüslerim de acıyor.Ama adet olacakmışım gibi hissediyorum.Sanırım ıslaklıktan:18:
doğum günün kutlu olsun yetercim eşinle ve sevdiklerinle beraber nice seneler arkadaşım yeni yaşın beraberinde huzur mutluluk veve bebek getirsin sana
veeee ilk pastandan benden olsun
Eki Görüntüle 553400
Eki Görüntüle 553401
Mutlu yıllar kardeş.Allahım seni sevdiklerine ve olacak yavrularına bağışlasın...
Çok güzel bir ihtimal.2 gün önce test yaptım negatifti.Erken gebelik testiydi üstelik.Pazartesi adet günüm.Daha geçmedi.Belimde ağrı var,göğüslerim de acıyor.Ama adet olacakmışım gibi hissediyorum.Sanırım ıslaklıktan:18:
TEŞEKÜRLERR doğum günü çocuğu olarak bir dilek hakkım varsa eğerr hepimize BEBİŞ DİLİYORUMMMMMMMM
daha gününe varsa testte çıkmazki tızım üstelik ıslaklık demişsin bu iyiye işaret hamileyken akıntı artar
herşeyin kaynağı stres bencede canım...yumoşun çatlayınca her akşam çalışma yap....dersine düzenli çalış inşallah yürektende istersen olur diyorum...Rabbim hepinizin kucağını doldursun canlarım...
yeterimmmmmmmmmmmmm iyiki doğdun arkadaşım...yeni yaşın kutlu olsun...sana güzellikler getirsin inşallah...günaydın bacılarrrrBu gün doğum günümmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:bir yaş daha geçtiii :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:karışık duygular içindeyimm
işim yoğun bugün giremedim ya topice...
6 gün önce öğrenenler var.Bugün bi arkadaşın sonucu 261 civarı çıktı.Batına 4 gün vardı daha. İnşallah canım.İnşallah en beklemediğim en hazırlıksız olduğum ayda hamile kalayım..
herşeyin kaynağı stres bencede canım...yumoşun çatlayınca her akşam çalışma yap....dersine düzenli çalış inşallah yürektende istersen olur diyorum...Rabbim hepinizin kucağını doldursun canlarım...
yeterimmmmmmmmmmmmm iyiki doğdun arkadaşım...yeni yaşın kutlu olsun...sana güzellikler getirsin inşallah...
tatlım kan testinde çıkar ama idrarda gününden en az bi hafta geçmeden çıkmıyo
[/COLOR][/I][/B][/FONT]
amin leyloşum iyi dileklerine güzel yürekli arkadaşım
yeterimmmmmmmmmmmmm iyiki doğdun arkadaşım...yeni yaşın kutlu olsun...sana güzellikler getirsin inşallah...
CANIMMMMM CANIMMMM SAĞOL YÜREĞİ GÜZEL ARKADAŞIM İNŞŞŞŞŞŞ DEDİĞİN GİBİ OLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?