evet öyle manonyammmmmmmm 1. Rabbim ol diyecek 2. O mucize ile yolun kesişecekkk .......ben çok üzğünüm bu günlerde yine 9 yıl oldu keşimedi yolumuz bu saaten sonra ne olur bilmiyorum
günaydınlar kızlarrrrrrrrrrr sarammmm sağol bebeğim kız kardeşim hastanede şuanda transfere kadar orada kalacak (bizim burada ünverst de böyleymiş bütün hastalar transfere kadar serviste yatırıyorlarmış bende kız kardeşime özel bir durum sanmıştımm önce ohss olduğu için )HAKINDA HAYIRLISI
canımmmm artık bende umutsuzum bu günlerde (nedemdirbilmiyorum)ASLA AMA ASLA ANNE OLMAYACIĞIM HİSİNE KAPILIYORUMMM ÇOK KÖTÜ BİR DUYGUUU SANKİİİİ ÇOK YAKINIMDAAA ELİMİ ATSAM TUTACAĞIM AMA OLMUYOR GİBİ BİR ŞEYcnm benimmmmmmmmmmmmmm inş mucizemize rastlarız demekten başka hiç bi çaremiz yok.ben hamileyken burda yer sallanmıştı çok korkmuştm o gee bi rüya gördüm gecen rüya tabirlerinde baktımki ne yazıo hamile kadının bebeğinin karnında öleceğine fakat anneye bişey olmayacağına die yazıooo şok oldum.kürtajdan 1 hafta sonrada kapım çaldı aylık abone olduğum bi dergi var derginin kapağında insanın çocuksuz imtihanı die yazıo çocuğu olmayan aileleri işlemişler bu sayılarında sanki diyorum rabbim karşıma çıkartıo ki alışşş seninde olmayacak dieeeeama bu düşünmek istemiyrm düşündükçe nefesim daralıo ölücek gibi hissediyrm kendimi
kız kardeşin tüp bebekmi yaptırıo???
Rabbim işşlemini hayırlara vesile etsin
evet canım tüp bebek tedAvisinde
sorunları neydi cnm kardeşinin
tebrikler AYŞEGÜLCÜM..Çok sevindim canım benim...sağlıkla doğur inşallah tatlım...hayırlı olsun..gözlerin aydın olsun..Günaydın Arkadaşlar
benim size çok güzel bir sürprizim var
eveeeeeeeeeeeeeeettt hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
şükürler olsun Rabbime sonunda nasip etti.. binlerce kez
şükürler olsun isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah..
tebrikler AYŞEGÜLCÜM..Çok sevindim canım benim...sağlıkla doğur inşallah tatlım...hayırlı olsun..gözlerin aydın olsun..
AMİN CANIM BENİM...leylacığım çok teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallah..
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
AYŞEGÜLCÜMMMMMMMMMMMMMMM NASILSIN CANIM...YENİMİ ÖĞRENDİN HAMİŞLİĞİNİ...TEDAVİYLE Mİ OLDU NORMAL Mİ CANIM?
Günaydın Arkadaşlar
eveeeeeeeeeeeeeeettt hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
dün öğrendim canım testte pozitifi gördüm şükürler olsun ki
30 ekimde aşılama yaptırmıştım canım Rabbime sonsuz şükürler olsun
tuttu Rabbim dileyen herkesin gönlünün muradını versin inşallah tez zamanda AMİN..
ne güzel bi haber bu gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah
çok sağol saracım darısı tez zamanda başına inşallah
Günaydın Arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?