Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet öyle manonyammmmmmmm 1. Rabbim ol diyecek 2. O mucize ile yolun kesişecekkk .......ben çok üzğünüm bu günlerde yine 9 yıl oldu keşimedi yolumuz bu saaten sonra ne olur bilmiyorum

cnm benimmmmmmmmmmmmmm inş mucizemize rastlarız demekten başka hiç bi çaremiz yok.ben hamileyken burda yer sallanmıştı çok korkmuştm o gee bi rüya gördüm gecen rüya tabirlerinde baktımki ne yazıo hamile kadının bebeğinin karnında öleceğine fakat anneye bişey olmayacağına die yazıooo şok oldum.kürtajdan 1 hafta sonrada kapım çaldı aylık abone olduğum bi dergi var derginin kapağında insanın çocuksuz imtihanı die yazıo çocuğu olmayan aileleri işlemişler bu sayılarında sanki diyorum rabbim karşıma çıkartıo ki alışşş seninde olmayacak dieeeeama bu düşünmek istemiyrm düşündükçe nefesim daralıo ölücek gibi hissediyrm kendimi

kız kardeşin tüp bebekmi yaptırıo???

rabbim işşlemini hayırlara vesile etsin

"Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana (kalbindekini) verecek,seni hoşnut kılacak..." [Duha/5]

canımmmm artık bende umutsuzum bu günlerde (nedemdirbilmiyorum)ASLA AMA ASLA ANNE OLMAYACIĞIM HİSİNE KAPILIYORUMMM ÇOK KÖTÜ BİR DUYGUUU SANKİİİİ ÇOK YAKINIMDAAA ELİMİ ATSAM TUTACAĞIM AMA OLMUYOR GİBİ BİR ŞEY RÜYALRIMDA ÇOCUKLAR BEBEKLER AMA HİÇ BİRİSİ BENİM DEĞİLLLL BEBEK KIYAFETLERİİİİ SEN ANNE OLMAYACAKSIN DİYEN SESLER VS HER ŞEY KARMA KARIŞIKKKKK [/COLOR

Günaydın Arkadaşlar
benim size çok güzel bir sürprizim var
eveeeeeeeeeeeeeeettt hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
şükürler olsun Rabbime sonunda nasip etti.. binlerce kez
şükürler olsun isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah..

tebrikler AYŞEGÜLCÜM..Çok sevindim canım benim...sağlıkla doğur inşallah tatlım...hayırlı olsun..gözlerin aydın olsun..

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

AYŞEGÜLCÜMMMMMMMMMMMMMMM NASILSIN CANIM...YENİMİ ÖĞRENDİN HAMİŞLİĞİNİ...TEDAVİYLE Mİ OLDU NORMAL Mİ CANIM?

dün öğrendim canım testte pozitifi gördüm şükürler olsun ki
30 ekimde aşılama yaptırmıştım canım Rabbime sonsuz şükürler olsun
tuttu Rabbim dileyen herkesin gönlünün muradını versin inşallah tez zamanda AMİN..

Son düzenleme:

ne güzel bi haber bu gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SÜPER HABERRRR ALLAH NAZRLARDAN KORUSUNNNNNİNŞŞŞŞŞŞ SAĞLIKLA KUCAKLA CANIMMM

kızlar bu gün kız kardeşimin tarnsferi vardııı 1 tane 1. Kalite 8 hücreli embiryo tarnsfer yapıldııı 3 tanede dondurulduuuu inşşş bu sfefe mis gibi bir bıdık gelirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…