Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar bu gün kız kardeşimin tarnsferi vardııı 1 tane 1. Kalite 8 hücreli embiryo tarnsfer yapıldııı 3 tanede dondurulduuuu inşşş bu sfefe mis gibi bir bıdık gelirrr
inşş yetercimmm bıdığınızzzzz annesine tutunurrr.arkasından bide kuzeni bıdık gelirrrr

hayırlı olsun cnm.rabbim kucağında görmeyide nasip etsinnnn

SAĞOL SARAMMMM ama bu bıdıkın annesi değil diğer kız kardeşim bebeği yok bu kız kardeşiminnn inş bu sefer anne olur

hııı anladım canım ama ben bi seferinde sana sormuştum evet bıdığın annesi tedavide demiştin benmi yanlış hatırlıyorum yoksa bıdığın anneside tedavi görüyo:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

günaydın kızlar
ben hala uyumadım
oğlumu az önce uyuttum şimdi uyuyacam

kıyamam canım ya yaramaz kuzumuz bu saate kadar annesini ayaktamı tutmuş
uyu dinlen canım sonra gel sohpet edek

leyloşum sizin iş yerinde kk yı engellemekten vazgeçtilermi
bizimkinde de aynı durum söz konusu olabilir biliyomusun
genel müdürlük yeni bi otomasyon sistemine geçiyo inşallah kk engellenmez

Maonyaa günaydın canım çok teşekkür ederim..
Darısı tez zamanda senin ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah..

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SÜPER HABERRRR ALLAH NAZRLARDAN KORUSUNNNNNİNŞŞŞŞŞŞ SAĞLIKLA KUCAKLA CANIMMM

yetercim çok teşekkür ederim darısı başına inşallah.. hikayeni biliyorum hemen her topicte görüyorum zaten yazılarını dualarım seninle.. müjdeli haberler vermeni diliyorum..
ben inanıyorum en kısa zamanda mucizen sana merhaba diyecek

ben aşılama esnasında bu duayı okumuştum.. tabi sonrasında da hep devam ettim..
ve bu duanın gücüne çok inandım, Rabbimde nasip etti şükürler olsun ki

" İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn " (Yasin/82)
O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O'nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur.

birde Zekeriya Peygamberin duası var..

" Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-duâ "
" Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin "

bol bol okuyun arkadaşlar.. Rabbim nasip edecek buna yürekten inanın yeter..

Son düzenleme:

paylaşımın için sağol canım

leyloşum özledim seni
işim yoğun bugün saram ya..birazdanda toplantıya gidecem canım... bende ösledimmmmm canım benim..
leyloşum sizin iş yerinde kk yı engellemekten vazgeçtilermi
bizimkinde de aynı durum söz konusu olabilir biliyomusun
genel müdürlük yeni bi otomasyon sistemine geçiyo inşallah kk engellenmez
şuanda karar askıda ama engelenecek sanırım canım..ama zamanını bilmiyorum işte...hayırlısı artık bakalım..inşallah sizin engellenmez ya..sensiz çekilmez buralar saram..

canım benimmmm sağoll allah razı olsun senden (ve buradaki yol arkadaşalrımdan ) bana o kadar çok dua eden arkadaşım varki allahım hepinizden razı olsun ve en kısa zamanda hepimizi anne yapsın inşş

yok doğru hatırlıyorsun:26::26::26::26::26: Bıdığın annesiii doğumdan sonra tüpleri tıkandığı için laparskopi oldu ve 2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldııı bu tüp bebek yaptıran kardeşimmm diğer bir kardeş 9 yılık evli :26::26::26::26::26::26::26:ve bebeği yok henüz (inşş 2 günlük hamişdir diye diliyoruz)11 gün sonraaaa gbelik etsti yapacakkk inşşş

inşş yetercimmm bıdığınızzzzz annesine tutunurrr.arkasından bide kuzeni bıdık gelirrrr

Hayırlı olsun cnm.rabbim kucağında görmeyide nasip etsinnnn

yaaaaaaaaaaaaaaaa çok duygulandım yineeebenimmm için yaptığınız dualrı dileklerinizi iyi bilirimmmmkardeşim içinde böyle güzel dileklerinizin olması beni mutlu etti ve ağlattııı Sizin bu güzel yüreklerinizinnn hürmetine rabbimm benim için (bizim için ) ne diliyorsanız kat be kat fazlasını sizlere nasip etsin inşşş

Son düzenleme:

çevremdeki sahde dostluklarımdan burdaki samimi arkadaşlarım bana daha içten geliyor ve bende snein gibi burda yapılan dualara çok inanıyrm çünkü görmeden kim oldunu bilmeden birbirimizina cılaırna üzülüp sevinçlerine seviniyoruzzzzz.rabbim en kısa zamanda hepimizin evlatlarının anılarını da paylaşmayı nasip etsinnnn

hıııııım şimdi anladım canım umarım bu kardeşinde bebekli sonuca ulaşır

kızlar ben 4 aydır evliyim aslında hemen bebek düşünmüyordum fakat eşimle birlikte bir andaaa anne ve baba olmak istedik evliliğimizin 2. ayı doğum kontrol hapı kullandım geçen ay ve bu ayda hiç bir şekilde korunmadık ve hamileyim diye bekliyordum ama bu gün adet oldum... moralim berbat haldee yaaaa!!! acaba bende bir sorun mu var diyede kafayı yemek üzereyim ne olur bana bir akıl verin doktoramı gitsem acaba ne yapsam ? hamiş olmak istiyorum anne olmak istiyorum acaba ilacın etkisi hala sürüyor mudur?

bu arada 25 yaşındayım

inşallah sende,isteyen herkeste bi an önce anne baba olur ama sanki burda olanlara haksızlık etmişin gibi düşünüyorum kendi adıma,daha iki aylıkta bunalım takılıyosun,burdakilerin çoğu üç beş senedir uğraşıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…