Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ibrahim saraçoğlu her prşmb trt1 e çıkıo kızlar.bugün infertileyi anlatııı

Saracım merhaba,Allah sana ve tüm isteyen herkese anne ve baba olmayı hayırlısıyla nasip etsin.Nasılsınız epey oldu giremiyorum.İnşallah herkes iyidir.Ben ve Rana da iyiyiz öpüyoruz sizleri

amin canım hoşgelmişsin evine döndünmü iyi olmana sevindim bende iyiyim canım bildiğin gibi bi değişiklik yok

sara maonya beni ağlattınız kızlar ya

ağlamanı istemezdim ama duygularını ne güzel anlatmış dimi

kızlar aşure yapıcamda kuru bakla geçmi pişio bi bilginiz varmı???

bide kuru fasulyeyle nohudu aynı kapta pişirsem olmazmı???

kızlar aşure yapıcamda kuru bakla geçmi pişio bi bilginiz varmı???

bide kuru fasulyeyle nohudu aynı kapta pişirsem olmazmı???

tatlım kuru fasulyeyi akşamdan ıslatırsan daha çabuk pişer ama ıslatmadıysan düdüklü tencereye koy 15 -20 dakikada tamamdır

bende kuru fasulyeyle nohutu ayrı ayrı tencerelerde pişiriyorum canım çünkü pişme süreleri aynı olmayabiliyo

günaydın kızlar nerdesiniz yaaaaaaaa zeynoooooooo bebeğinde büyüdü gelip iki satır yazmak bu kadar zormu annem ya

aboooooo hissettimde geldim sarammmmmm... ne desen haklısın dicek bi sözüm yok...
ama inan annem geldi yarın dönüyor bende kaytarıp bakayım dedim....

tüm samümüyetimle söylüyorum cok özledim sizleri... hep dualarımdasınız buraya gelemesemde... Rabbim çocuk için edilen hiöbir duayı karşılıksız bırakmasın inşallah hayılısıyla.. amin...

nasıl gidiyor? neler yapıyorsunuz?

hissedeceğini bilsem daha önce yazardım hep aklımdasın hep meraktayım ben iyiyim ara ara sağlık problemleri yaşasamda buna da şükür diyorum tedavideyim yine bu ayda dondurulmuşlarla yolumuza devam edelim dedik sen nasılsın bebeğin nasıl büyümüştür maşallah dişleri çıktımı konuşmaya başladımı resmini koysana

Son düzenleme:

inşallahhhhhh hayırlısıyla saglıklı bir şekilde hamile kalır ve kucagına alırsın canım...
Geçmiş olsun daha iyisindir umarım şimdi?
Resim koyayım burdaysan canım

inşallahhhhhh hayırlısıyla saglıklı bir şekilde hamile kalır ve kucagına alırsın canım...
Geçmiş olsun daha iyisindir umarım şimdi?
Resim koyayım burdaysan canım

sağol canım daha iyiyim

burdayım hadi resim koy bekliyorum
saraaaaaaaaaaaa nerdesüüüüüüünnnnnnnnnn

burdayımda canım işim vardı ona bakıyodum

sileceğin için alıntı yapmadım maşallah canım kırkbirkere maşallah çok tatlı çok yakışıklı olmuş benim yeğenim canım menim ya benim yerime öp kokla onu olurmu

saram hayırlısıyla senin haberlerinide alırız inşallah .. Ben daha sık gelmeye calısırım.. öperim teyzesi... :)

Kendine iyi bak canım.. annem içeride çok yanlız kaldı gidip bakayım...

Herkese selamlar sevgiler öptüm kızlarrrrrrrr

NOy tweety Ayşegül mü hamile???

Tebrik ederim öyleyse.. Allah kucagına almayı nasip eetsin hayırlısıyla...

amin canım sağol. daha sık gelmeye çalış kendini fazla özletme...

ayşegül hamile evet

anneni yanlız bırakma tabi annene selam söyle ellerinden öperim.

seni çok öptüm canım noyanıda öp benim yerime

hoş geldin aramızaaa canım bütün hisetiklerini düşündüklerini duygularını burda yazabilirisn biz seni anlarız bizde bu yoldan geçtik bu kadar zamandırr çabaladıkkkk uğraştık ilk kez bebeğimiz olmayacak mı acaba hisine kapıldığımızda senin yaşadığın paniği yaşadıkkk ve bir sorunun varsa bir an önce tedavi olma fikrinide destekliyorummm bir kadın doğumcuya gittt hormonlarına baktır hsg çektir eşinde sperm versin zaten bütün bu işlemler birkaç ay sürer bu arada sende ne yapacağına karar veririsinnn dilerim çok fazla beklemeden mucizen seni bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…