kız,ben bile duygulandım,leyloş bunu okursa ağlar
özlü sözlüm,çok güzel şeyler yayınlıyosun.
ben bugün msn takılı kaldım tatlışım yaaaa
gül bitanem hep gül..Rabbim gülmekten ayırmasın inşallah metukam...
gezmeyemi gittin maonyacım..gelince alırım ifadeni..gez eğlen tatlım..bizim yerimizede gez...
saol bitanem...zeytin hiç yiyemiyorum kardelenim ya..midemi kaldırıyor...
ayşegülüm hg tatlım...ben gelene kadar gitmişsin ama...
ayyyyyy gözyaşlarım sel oldu metukam ya...iş yerinde beni mahvettin tatlım..Allahım razı olsun..ne güzel bir şiirmiş böyle...Rabbim inşallah tez vakitte sizlerede evlat nasip etsin bitanem ya...
ağladım valla kardelenim..çok dokunaklı...acayip duygulandım ya...
amiiiiiiiiiiiiin canım ne güzelmiş bu.gözlerim doldu içim bigarip oldu metukacım.sağolasın.
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 sara_28+ metuka+
slm kızlar...metukam ya şiir çok etkiledi canım..sana tekrar teşekkür ederim bitanem...gönülleri güzel arkadaşlarım benim..hepinizi çok seviyorum...
metukacım senin okuduğun 50 tane duanın fazla kalan 27 tanesini sıradaki arkadaşa aktarcam canım bilgin olsun.
metukacım senin okuduğun 50 tane duanın fazla kalan 27 tanesini sıradaki arkadaşa aktarcam canım bilgin olsun.
inşallah sizlerde böle olacaksınız metukam...
adaletli saracım...
kızlar şimdide cadıya okuyalım dedim.ben çıkacam biraz işlerim var siz ne kadar okumak istediğinizi ister buraya yazın isterseniz özelden mesaj atın ben gelince eklerim.öptüm byyyyyyy
cadıcım için banada 50 tane yaz saracım..öptüm tatlişim...caadi için okunacak Ayetel - Kürsi listesi
Eki Görüntüle 150355
Eki Görüntüle 150356
metuka............... 27
toplam............ 27
kalan......................... 286
okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33
kızlar selam nasılsız?
selammm pike iyiyim bugün kendime 1 papağan aldım onunla konuşuyorum sen nasılsın :)
hg zeynocum..nerelerdeydin canım?kızlar selam nasılsız?
hayırlı olsun..ismini ne koydun edacım..?selammm pike iyiyim bugün kendime 1 papağan aldım onunla konuşuyorum sen nasılsın :)
Allah dualarınızı kabul etsin inşallah.. ben kacırdım, uzuldum...
cadı icin bende 30 tane alayım sara eklersin...
bu aksam misafir gelebilir biraz yogun olucam...
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz??????????????????????
hg zeynocum..nerelerdeydin canım?:38
amin tatlım..Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah...
canım ya, okumuşsundur gecmişte bir internet problemi yaşıyorum, once yoktu sonra geldi ve şimdi bu siteye bazen girebiliyorum bazen giremiyorum bende anlamadım... ondan uzak kaldım istemeden...
sen nasılsın tatlım, minik Busemiz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?