Sabırla Bebeğini Bekleyenler

süpermiş valla ismi...konuşmayı biliyormu canım?rengarenk mi...

sultan papağanı yanakları yuvarlak kırmızı elma yutmuş gibi çok şirin henüz 5 aylık tabi birazda ürkek sadece ıslık çalıyor bir kaç aya konuşmaya başlar :) ne yapayım bana bir uğraş lazımdı benimde pike gibi çok tatlı bir kedim vardı eşim kesinlikle kabul etmedi evlendikten sonra çok canım yandı onu verirken sadece kuşla aynı evde yaşayabiliyormuş bende öyle yaptım :)

hayırlı olsun bitanem..konuşunca daha da şeker olur...

eceeeeeeeeeeee ne yapıyorsun canım..geçmişemi daldın sesin çıkmıyor hiç

pike yani zeynonun yine neti gitti galiba ya...:26::26:

selam kızlar nasılsınız?

herkese cok teşekkür ediyorum dualar için yüregünüze sağlık canım arkadaşlarım

teşekkür ederim canım inşallah buse büyüyünce ona da alırız en güzelinden :) öpüyorum canım çıkmam gerekiyor görüşürüz tekrar
saol bitanem...alırız inşallah eda teyzesi...görüşürüz tatlım..bende seni öptüm..
selam kızlar nasılsınız?

herkese cok teşekkür ediyorum dualar için yüregünüze sağlık canım arkadaşlarım

saol canım...smear testini yaptırdın mı?inşallah temizdir canım..seni merak etmiştim canım

saol bitanem...alırız inşallah eda teyzesi...görüşürüz tatlım..bende seni öptüm..

saol canım...smear testini yaptırdın mı?inşallah temizdir canım..seni merak etmiştim canım

evet canım smear testim temiz cıktı cok şükür...ama

bende kan pıhtılaşması varmış bunu öğrendim ve bebeklerim ölüm nedeni buymuşş hem üzüldüm hemde sevindim cünkü en azından artık nedenini öğrendim ona göre tedaviye başlıcaz...

rabbim herkese hayırlısı versin sağlıklı bebişler nasip etsin hamişlere hayırlı doğumlar evlatlarını sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin

cok guzelmiş, süper bi haber.. Amin canım inşallah hepimize kısmet olur...

pike yani zeynonun yine neti gitti galiba ya...:26::26:

uok canım işe dalmıştım, gecikmeden gondereyim istedim, şimdi geldim....

canım yaa... gecmiş olsun, neyseki ogrendin sebebini, insallah kucagına alacagın gebelikler yaşa tatlım....
ne testi ile anladılar pıhtılaşma sorununu canım

canım hiç moralini bozma...aynı durum bizim müdürümüzdede vardı kadının şimdi 16 aylık tosun gibi oğlu var...inşallah sende hamile kalırsın...öptüm canım..

testın guzel cıkmasına sevındım..ama neden bu kan pıhtılasması testını daha once yapmıyorlar hayret bısey..

bu pıhtılaşma testını nasıl yaptırıyoruz...ve ucret olarak pahalı mı acaba...

dr a soylesem benım ıcınde ıstek yapar mıkı..:44::44::44::44:

amin canım..darısı başınıza olsun inşallah zeynocum...

metukammmmmmmm hg bitanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…