bendede var canım pıhtılaşma,benimde bebişlerim tutunamıyo,galiba pıhtılaşma yüzünden.
yaaaa sende demi var peki hangisi biliomusun bendeki faktör v leiden mutasyonu homozigot
evet ben de cok kızıyorum boyle seylere...dr lara hıc guvenmıyom zatı
benimki faktör v 677 heterozigot canım,seninki daha dikkatli olunması gereken bi durum,yanlış bilmiyosam,hamile kaldığında mutlaka,ama mutlaka iğne kullanmalısın.
yani pıhtılaşma topiğinde okuduklarımdan söylüyorum bunu.
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:bendede var canım pıhtılaşma,benimde bebişlerim tutunamıyo,galiba pıhtılaşma yüzünden.
yaaaa sende demi var peki hangisi biliomusun bendeki faktör v leiden mutasyonu homozigot
benimki faktör v 677 heterozigot canım,seninki daha dikkatli olunması gereken bi durum,yanlış bilmiyosam,hamile kaldığında mutlaka,ama mutlaka iğne kullanmalısın.
yani pıhtılaşma topiğinde okuduklarımdan söylüyorum bunu.
kızlar benim cıkmam lazım yemek yapacam (patlıcan kebabı) kociz gelmeden hazırlıyayım...
evet canım dr baktıgı anda zaten heterozigotsa sorun yok dedi ama homozigot inşallah hayırlısı olsun son gebeliğimde son bir haftasında dr bana iğne yazmıştı belki daha erken yazsaydı kurtarırdık ama tabi o nerden bilsin pıhtılaşma oldugunu...
o progestan iğne yazmıştır tatlım,kan sulandırıcı iğne varmış bide.
ha bide sana demedi mi dr un,bebek aspirini,yada coraspin kullan diye.
canım ben zaten bebek aspirini kullanıodum yok progestan iğnesi falan değil kanı sulandırıcı adıda innohep internetten araştırmıştım öle diodu ama son 1 haftasında balkadım iğneye kalbi yavaş atıo dedi ozaman
kuşum çok güzel,helede dürüstlükle ilgili olana bayıldım."susmak kabullenmek değil, cevaptır.
"dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz".
Dostuda düşmanıda insanın kendisidir ya nefsinin kölesi yada efendisidir...
'zor ise sev ama sevmiyorsa zorlama'. Unutma ki; senin için başkasını terkeden, başkası için seni terkeder !
Mevlana
dediler ki; "yaşından çok daha olgunsun." evet, dedim. çünkü hep büyüklük bende kaldı.
Murathan mungan
bir kuzu binlerce koyun arasında kendi anasını nasıl bulursa, yapılan iyilik ve kötülüklerde eninde sonunda gelir insanı bulur..
Kadını ağlatırken dikkatli olun..!!
Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin!
çünkü allah gözyaşlarını görür ve sayar.
Ka...dın,erkeğin kaburgasından yaratıldı.
Ayaklarından yaratılmadı,ezilir diye.
Başındanda yaratılmadı,üstün olmasın diye.
*ama göğüsünden yaratıldı.eşit olsun diye.
*kolun biraz altında yaratıldı,korunsun diye.
*kalp hizasında yaratıldı,sevilsin diye...!!
d"Susmak kabullenmek değil, cevaptır.
"Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz".
'Zor ise sev ama sevmiyorsa zorlama'. Unutma ki; Senin için başkasını terkeden, Başkası için seni terkeder !
Mevlana
Dediler ki; "yaşından çok daha olgunsun." Evet, dedim. Çünkü hep büyüklük bende kaldı.
Murathan Mungan
Bir kuzu binlerce koyun arasında kendi anasını nasıl bulursa, yapılan iyilik ve kötülüklerde eninde sonunda gelir insanı bulur..
kadını ağlatırken dikkatli olun..!!
Çünkü Allah gözyaşlarını görür ve sayar.
*Ama göğüsünden yaratıldı.Eşit olsun diye.
*Kolun biraz altında yaratıldı,Korunsun diye.
*Kalp hizasında yaratıldı,SEVİLSİN diye...!!
kuşum çok güzel,helede dürüstlükle ilgili olana bayıldım.
d
bayıldım canım
amiiiiin canım sen nasılsın bakemkızlar nasılsınız cumanız nasıl geçti rabbim dualrımız kabul etmiştir inşş
amiiiiin canım sen nasılsın bakem
"Susmak kabullenmek değil, cevaptır.
"Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz".
'Zor ise sev ama sevmiyorsa zorlama'. Unutma ki; Senin için başkasını terkeden, Başkası için seni terkeder !
Mevlana
Dediler ki; "yaşından çok daha olgunsun." Evet, dedim. Çünkü hep büyüklük bende kaldı.
Murathan Mungan
Bir kuzu binlerce koyun arasında kendi anasını nasıl bulursa, yapılan iyilik ve kötülüklerde eninde sonunda gelir insanı bulur..
kadını ağlatırken dikkatli olun..!!
Çünkü Allah gözyaşlarını görür ve sayar.
*Ama göğüsünden yaratıldı.Eşit olsun diye.
*Kolun biraz altında yaratıldı,Korunsun diye.
*Kalp hizasında yaratıldı,SEVİLSİN diye...!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?