ben seni o kadar iyi anlıyorum ki tatlım,çünkü aynı duyguları kendim için yaşıyorum...
ama gün geçtikçe daha iyi anlıyorum ki gerçekten kafaya ne kadar takarsan o kadar çok zor geliyor.... gerçekten başka meşgalelere dalmak iyi geliyor.. su 2-3 gündür hep dışarı çıktım, iş için, gezmek için, o bile çok iyi geldi bana.... spora mı başlasam diyorum şimdide, maksat hareket olsun....
ne bileyim işte aklı bu hamilelik mevzularından almak için ne gerekiyosa...
tabii bunlar hep çaba ile olan şeyler ama işte gerekli bi yerde galiba...
canım ben bu kürler konusunda çok cahilim, genelde iki kürü aynı anda yapmayın diyolar ama ne nedir bilemiyorum tatlım... :26::26:
sevtuncum hoşgeldin canım nasılsın hamileymişsin hayırlı olsun.Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.
inşşşş en kısa zamanda hamiş listesiSabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz
Leyla21................................... 16 Temmuz 2011
usame.................................... 26 Mayıs 2011
Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
yeter........................................ 06 Mart
eda33...................................... 05 Mart
zelalca..................................... 10 Mart
calimero85................................ 12 Mart
semi........................................ 14 Mart
son-ece.................................... 14 Mart
tume....................................... 15 Mart
hznbksl.................................... 19 Mart
metuka.................................... 24 Mart
pike(zeynep)............................ 24 Mart
sara_28.................................... 01 Nisan
cadı......................................... ????
kardelen................................... ????
muunes.................................... ????
maonya.................................... ????
edasez..................................... ????
leyliko..................................... ????
kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..
günü geçen arkadaşlar durumlarindan haberdar etsin lütfen...
havuç suyunu kür niyetine yapmıyorum zaten.her akşam bi bardak havuç suyu çok iyiymiş unutkanlığa falanda iyi geliyomuşgözlere faydalıymış.du ben bununla ilgili bilgi yazmıştım ama bulursam bi daha yazayım.çocuk içinde çok iyiymiş havuç suyu.
alah razı olsun darısı olmayanlarım başına bende dedim bu kardelen bir görünüyo bir kayboluyoahanda yakaladım dedim ama kusura bakmayın sizlerede hayırlı akşamlar dileyim bende kardelencimin topigine takılıyorum bu hatunun maşşallahı var aynı ben nereye yazıcagı belli olmuyo hızından
biliyorum canım kafaya takmamak gerek,düşünmemek gerek ama bi yandan biyolojik takvim ilerliyo,bi yandan insanlar sorup duruyo,doktorda hiç bişeyin yok diyo.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
inşallah Allah bizi çok bekletmez ve kucaklarımızı bir an önce doldurur.
spora başlamak iyi fikir canım havalar biraz düzelsin bende yürüyüşe başalyacam.bugünde diyete başladım biliyomusun.
canım erkeklerde spermi kuvvetlendiriyo çogaltıyo bir ara ben yaptım eşimeordan biliyorum yeter bebeikm seni alta görüyorum sendemi kaçak bururya takılıyosun bende diyorum bu hatunlar neriye gidiyo yandınız yakaladım sizi
canım erkeklerde spermi kuvvetlendiriyo çogaltıyo bir ara ben yaptım eşimeordan biliyorum yeter bebeikm seni alta görüyorum sendemi kaçak bururya takılıyosun bende diyorum bu hatunlar neriye gidiyo yandınız yakaladım sizi
inşşşş en kısa zamanda hamiş listesialsın başını gitsin bekleyenler listesindede kimsecikler kalmasın in cin top oynasın
evet canım burdayım benim abone olduğum topiklerim var her akşam uğrarım n burasıda onlardan
sen nasılsın mercimek nasıl
aynen tatlım... Amin...inşallah Rabbim çok bekletmeden hayırlısı ile verir evladlarımızı....
kız öyle agır diyet yapma sakın, bide sık ama az ye, ben isin püf noktasını orada buldum valla.. diyet deyince daha çok acıkıyorum... en iyisi böyle kendimi kasmadan sık ama az yemek, bide hareket cooookkk önemli tabii...
hoşgeldin sevtuncum.sabahda yazmıştım görmedin sanırım.hamileliğin hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.
bende öyle yapacam canım bide pilavı makarnayı ekmeği azaltayım diyorum.tabi bol suda içmek gerek.komşumuzun kızı 5 ayda 20 kilo vermiş ne yaptın diyorum ekmeği kestim bide bol su içtim diyo.
aynı bebekim bugün beni korkuttu çok kasıklarım agrıdı birazda belim benim panik atagı sorma bir hal oldum savaşmaktan beben bir bizim topige bakam neler olmuş birazdan dönerim tabe dönebilirsem eeeeee 4 topige yetişmek biraz zorda
amin canım, insallah Allah'ım duysun dualarımızı....
sevtun tebrik ederim,yeni hamilesin galiba... saglikla dogur eevladını insallah...
amin canım, insallah Allah'ım duysun dualarımızı....
sevtun tebrik ederim,yeni hamilesin galiba... saglikla dogur eevladını insallah...
bence senin mercimek büyüyor ondan bu ağrılar
inşşş kucakladığın günlerdede burada mutluluğunu paylaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?