evet canım 5 aylık 2 evladımı kaybettim ben yeni işin garibi 23 şubatta oglumu kucagıma alıcaktım ama yaradan bebegimin dogucagı gün bir evlat daha nasip etti şükürler olsun iyiyimde şu panik atagım bir azmasa ne güzel olucak darısı sizlerin basına dua ediyosunuz demek bizim topiktekiler gibi banada özelden yollayın açık olursa bende okurum allah rızası için
amin canım inşşşş
kızlar bu gün cumaydı yaaaaa has öyle dolanırken he aklımda sizler vardınız ve hep dua etttim sizler için (elimden başkada bir şey gelmiy yaaaa)allahım inşşş hepimizin gönülerinden geçeni nasip etsin diye
allah razı olsun canım ben çıktım kardelen nerde dedim baktım burda buldumsonra bazı topiklerede yazıyorum kimseyi unutmamak lazım demi çünkü herkezin yeri ayrı bende ben asla yazdıklarım yerleri başkaları gibi unutmam allahım tez zmanda benim gibi garibi güldürdü rabbimde sizin gibi garipleri güldürsün işşallah inan olmayanlara her namazda dua ediyorum
amin yeterim amin darısı sizlerim başına mayısın 2 sinde rahimim dikilicek nasip olursa yatıyorum şimdi zaten bir dedim bakem ne var ne yokben bizim topige gidip bi
evet iste 3 beyaz mümkün oldugunca az tüketmek lazım.... su zaten herseyin sifası... hamilelik icinde bol su icin diyo doktorlar... gündüz ekmek yesen bile aksam hic yeyemek bilemedin 1 dilim yemek lazım oda pilav, makarna varsa 0 dilim tabee... yap tabi tatlım, insan kendini daha iyi hissediyo zayıf olunca, hem zaten bebuk olursa kilo alıcaz yeteri kadar hehe...(insallah bi olsun da)
Yuregine saglik canım... Allah seninde gönlünden geçenleri versin insallah tatlım....
canım sagol duaların için, burada hepimiz hepimize dua eder olduk... Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım...canım sende nefes egzersizlerinden denedin mi hic? benim bi arkadasimda da var panik atak... onda cok ise yaramıstı... günde en az bi 5-10 dakika...
inşallah canım bi gelse şu bebekler ben kiloyada razıyım.
sara, zelal yok nirelerde acep, donmedi mi kardesinden?:26::26:
sonra metuka, cadi da yok kardelini gördüm bi ara, leyla ile konustum eda 'layla da... diger kızlarımız nerede???
zeloşşşş belki duyarsın sesimiiiiiiiiiiiiii
kızlar bu has bir kadın vardı urfada gelmiş
böyle okuması yazması yok çok gariban tam olarak türkçede bilmiyor
daha 22 yaşındaymış veeee 6 tane çocuğu varmış 4 numaralı çocuk sarılık olduğu için urfada bakmamışlar bizm buarya göndermişler (kızcağızın gözleri sapsarı halsiz üstünde başında yok )kalcak yerleri olmadığı için has yatıp kalkıyorlarmış (akdenizin en büyük ünverstesi ama bir misafirhanesi yok çukuova ünversti balcalı has nin)diyorki kadınben 13 yaşımda evlendirdiler 9 ay sonra ilk doğumu yaptım sonrada arka arakaya dedimki neden bu kadar erken evleniyorsunuz ve bu kadar çok çocuk yapıyorsunuz (çocğun üzerindekiler yırtık eski )diyorki bize sormazlar seni verdik derler düğün yaparlar bizde evleniriz sonrada eşimizn annesi babası ve eşimiz kaç çocuk isterse yaparız
kızlar yaaaaa rabbim yardım etsin ne zor bir şey değilmi kendi kararını vermiyorsun büyüklerin seçtiği kişiyle evleniyorsun ve onlar kaç tane isterse çocuk yapıyorsun
canım zeloş bugün kızkardeşine gitti ya dönmemeiştir daha.metuka buralardaydı belki gelir birazdan,cadınında dün gece eşinin doğum günüymüş eğlenip gelmişti gece sohbet ettik iyiydi oda.kardelenimizde öğlende buradaydı oda iyi leyloş busesiyle uyuyodur şimdi.edada bugün izinliydi doktora gitmişti.sonuçları temiz çıkmıştı onunda.
rapor verir gibi oldum ama idare et işte.
kızlar ben bi çay yapıp geleyim
Allah razı olsun canım.sanada bebeğini kucaklayıp onunla ve eşinle hep mutlu yaşamayı nasip etsin
dikkat et kendine ve mercimeğine sevtun
inşş bu sefer bebişini kucaklayacaksın kuzum
canım bende cıkıyorum, biraz islere bakayım, gelirim sonra gene, öptüm....
merhaba kardelenim ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?