Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım sagol duaların için, burada hepimiz hepimize dua eder olduk... Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım... canım sende nefes egzersizlerinden denedin mi hic? benim bi arkadasimda da var panik atak... onda cok ise yaramıstı... günde en az bi 5-10 dakika...

Yuregine saglik canım... Allah seninde gönlünden geçenleri versin insallah tatlım....

kızlar bu has bir kadın vardı urfada gelmiş
böyle okuması yazması yok çok gariban tam olarak türkçede bilmiyor
daha 22 yaşındaymış veeee 6 tane çocuğu varmış 4 numaralı çocuk sarılık olduğu için urfada bakmamışlar bizm buarya göndermişler (kızcağızın gözleri sapsarı halsiz üstünde başında yok )kalcak yerleri olmadığı için has yatıp kalkıyorlarmış (akdenizin en büyük ünverstesi ama bir misafirhanesi yok çukuova ünversti balcalı has nin)diyorki kadınben 13 yaşımda evlendirdiler 9 ay sonra ilk doğumu yaptım sonrada arka arakaya dedimki neden bu kadar erken evleniyorsunuz ve bu kadar çok çocuk yapıyorsunuz (çocğun üzerindekiler yırtık eski )diyorki bize sormazlar seni verdik derler düğün yaparlar bizde evleniriz sonrada eşimizn annesi babası ve eşimiz kaç çocuk isterse yaparız
kızlar yaaaaa rabbim yardım etsin ne zor bir şey değilmi kendi kararını vermiyorsun büyüklerin seçtiği kişiyle evleniyorsun ve onlar kaç tane isterse çocuk yapıyorsun

Allah razı olsun canım.sanada bebeğini kucaklayıp onunla ve eşinle hep mutlu yaşamayı nasip etsin

amin yeterim amin darısı sizlerim başına mayısın 2 sinde rahimim dikilicek nasip olursa yatıyorum şimdi zaten bir dedim bakem ne var ne yok ben bizim topige gidip bi

dikkat et kendine ve mercimeğine sevtun
inşş bu sefer bebişini kucaklayacaksın kuzum

inşallah canım bi gelse şu bebekler ben kiloyada razıyım.

canım benim oturuyorum sag elimle burnumu tutuyorum işe yarıyo bu melet ne lanet şey hiç bir şey olmadanda geliyo birde hamileyimya şimid insan haliyle korkuyo ondan sonra hayde halaya oluyo sagol güzel dikeklerin için

canım zeloş bugün kızkardeşine gitti ya dönmemeiştir daha.metuka buralardaydı belki gelir birazdan,cadınında dün gece eşinin doğum günüymüş eğlenip gelmişti gece sohbet ettik iyiydi oda.kardelenimizde öğlende buradaydı oda iyi leyloş busesiyle uyuyodur şimdi.edada bugün izinliydi doktora gitmişti.sonuçları temiz çıkmıştı onunda.
rapor verir gibi oldum ama idare et işte.

malesef bunlar acı gerçekler. Allah yardımcıları olsun.

insallah gelecek canım

hehe süper rapor oldu ama........

güzelikler ben kaçar
yatacağım
şidimdi gidiyorum döndüğümde herkesi böyle görmek isterim inşşş

Son düzenleme:
merhaba kardelenim ne var ne yok

merhaba canım,iyidir,yemek,çay faslı,şimdide burdayım.
sebepsiz infertilite demiş dr un,hem güzel,hem kötü bişey,bende öyle olduğum için söylüyorum,yanlış anlama,sebep olmaması güzel,ama neresi tedavi edilcek bilinmemesi kötü.
çok moral verdim demiiiiiiiiii

Iyi geceler kıjlar nasılsınızbugün selamsız gitmiş gibi oldum kızkardeşimin leptopunun şarjı bitti mesajım yarım kaldı:93::93::93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…