Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ooo busemiz gelmiş,hoş gelmiş.
evet merak ettimdi canım,herkezin birden ışığı sönünce.
zeloşum,yeğenin çok tatlı maşallah yaaaaa.
hb bitanem...valla özellere bile bakamadım yeni bakıyorum kardelenim...bir kaç kişi yazmışta onlara bakıp hemen gelecem...
uhuuuuuuuuu nasilsiniz kizlar????????:79::79::79::79::79::79:

süperiz canım sen nasılsın?

sizi merak ettim..aklım sizdeydi...akşamda veda edemeden çıktım içim rahat etmedi zeloşum..biz iyiyiz sen nasılsın canım..?

inş. hep iyi olun canım senide busemizide öpüyom bebemtatlım kafam hiç yerinde değil sersem gibiyim

saraaaaaaaaaaaa nereye gittin tontişim ya...dua sırası kimde...bugün hızımı alamadım...

tamam canim benim sayfalar cok yavas aciliyo neden acaba :26::26::26::26:

ay cadım şükür okudum bitti cevap yazcak çok şey vardı kızlar ne güzel sohbet etmişler kimi yerde duygulandım kimi yerde güldüm kimi yerde bilgilendim şimdi onlara cevap yazsam sonra burası ilerlicek diye korktumRabbim her daim huzurumuzu sevgimizi saygımızı eksiltmesin hepimizin gönlündeki muradı nasip etsin

iyim canim seni sormali yeenin nasil ?? :79::79::79::79:

iyidi teyzesi hepinizi öpüyocadım bugün soğan suyu içtim çok kötü oldum bide incir kürü hazırladım ikisi dokunurmu iyice acaba gerçi soğanı öğlen içtim ama:26::26::26:

amin canim

iyidi teyzesi hepinizi öpüyocadım bugün soğan suyu içtim çok kötü oldum bide incir kürü hazırladım ikisi dokunurmu iyice acaba gerçi soğanı öğlen içtim ama:26::26::26:

bence ikisini bir arada icme soan yalnisim yoksa fazla icilmiyordu onu bitir bence ondan sonra diyerine gec ........ bu benim fikrim

aminnnnnnnn canım....bugün bende çok duygulandım..iş yerinde gözyaşlarımı tutamadım..metukam bana ve kızıma şiir yazmış...Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ya...

soğan suyunu bir kez kaynattım...bardağa koydum bir yudum almamla lavaboya koşmam bir oldu..ALLAH kolaylık versin zeloşum onu içmek ölüm ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…