hb bitanem...valla özellere bile bakamadım yeni bakıyorum kardelenim...bir kaç kişi yazmışta onlara bakıp hemen gelecem...ooo busemiz gelmiş,hoş gelmiş.
evet merak ettimdi canım,herkezin birden ışığı sönünce.
zeloşum,yeğenin çok tatlı maşallah yaaaaa.
uhuuuuuuuuu nasilsiniz kizlar????????:79::79::79::79::79::79:
hb bitanem...valla özellere bile bakamadım yeni bakıyorum kardelenim...bir kaç kişi yazmışta onlara bakıp hemen gelecem...
süperiz canım sen nasılsın?
selam cadıcık,hoş geldin.:79:
sizi merak ettim..aklım sizdeydi...akşamda veda edemeden çıktım içim rahat etmedi zeloşum..biz iyiyiz sen nasılsın canım..?
ooo busemiz gelmiş,hoş gelmiş.
evet merak ettimdi canım,herkezin birden ışığı sönünce.
zeloşum,yeğenin çok tatlı maşallah yaaaaa.
zelal nasilsin canim:79::79::79::79::79::79:
inş. hep iyi olun canım senide busemizide öpüyom bebemtatlım kafam hiç yerinde değil sersem gibiyim
hg cadıcımbiz iyiyiz canım sen nasılsın tatlım
sorma canım bu kıjlar ne çene yapmışdaha 13. sayfaya kadar okudum döndüm size bakayım dedim şimdi biraz daha okuyayım gelirim
tamam canim benim sayfalar cok yavas aciliyo neden acaba :26::26::26::26:
iyim canim seni sormali yeenin nasil ?? :79::79::79::79:
ay cadım şükür okudum bitti cevap yazcak çok şey vardı kızlar ne güzel sohbet etmişler kimi yerde duygulandım kimi yerde güldüm kimi yerde bilgilendimşimdi onlara cevap yazsam sonra burası ilerlicek diye korktum Rabbim her daim huzurumuzu sevgimizi saygımızı eksiltmesin hepimizin gönlündeki muradı nasip etsin
bende seni öpüyorum bitanem..yeğenin bugün seni çok yormuş anlaşılan zeloşum...
iyidi teyzesi hepinizi öpüyocadım bugün soğan suyu içtim çok kötü oldum bide incir kürü hazırladım ikisi dokunurmu iyice acaba gerçi soğanı öğlen içtim ama:26::26::26:
aminnnnnnnn canım....bugün bende çok duygulandım..iş yerinde gözyaşlarımı tutamadım..metukam bana ve kızıma şiir yazmış...Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ya...ay cadım şükür okudum bitti cevap yazcak çok şey vardı kızlar ne güzel sohbet etmişler kimi yerde duygulandım kimi yerde güldüm kimi yerde bilgilendimşimdi onlara cevap yazsam sonra burası ilerlicek diye korktum Rabbim her daim huzurumuzu sevgimizi saygımızı eksiltmesin hepimizin gönlündeki muradı nasip etsin
iyidi teyzesi hepinizi öpüyocadım bugün soğan suyu içtim çok kötü oldum bide incir kürü hazırladım ikisi dokunurmu iyice acaba gerçi soğanı öğlen içtim ama:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?