GÜNAYDINLARRRgüzel bir hafta olsun inşş BİR SÜRÜ HAMİŞ ÇIKSIN BU HAFTA KIZLAR DÜN YOKTUM:26::26: KARDEŞLERİMLE BİRLİKTE PİKNİĞE GİTTİK ÇOK GÜZEL GEÇTİ YEĞENLER FALAN AMA GECE BOYUNCA MİDE AĞRISINDAN DELİ OLDUM REFLÜM VAR BİLİYORSUNUZ SANIRIM MANGAL OLAYINI PEK SEVMEDİ REFLÜÜ BU GÜNDE İŞLERİM VAR AMA ÇIKMAYADA BİLİRİM AĞRIM OLURSA :44::44::44::44::44:
Gunaydin yetercim ohh iyi yapmissin havada cok guzeldi gecmis olsun canim dikkat et mideni yormayacak seyler yee....
Hadi kizlar gelin nie kimse yokkkk
tsh kaç??öenmli olan o.çok kötü değil t4 sınırda sayılılırMaonya canim sonuclari yaziyorum
troid tahlilinde uc tane deger var benimkinde serbest t4 dusuk cikmis referans araligi 0.88 - 1.72 benim sonucum ilk yaptirdigimda 0.77 ikincide 0.75 cikmis sence nasil?
herkese merhabalar kızlar...salıdan beri izinliydim..buse ve tüm ev ahalisi grip olduk...gece acillik olduk yine...yeni yeni iyileşiyoruz...busenin ateşi 40 kı görmüştü..kusuyordu sürekli...iki gündür daha iyi şükürler olsun...umarım sizlerde iyisinizdir..
herkese merhabalar kızlar...salıdan beri izinliydim..buse ve tüm ev ahalisi grip olduk...gece acillik olduk yine...yeni yeni iyileşiyoruz...busenin ateşi 40 kı görmüştü..kusuyordu sürekli...iki gündür daha iyi şükürler olsun...umarım sizlerde iyisinizdir..
tsh kaç??öenmli olan o.çok kötü değil t4 sınırda sayılılır
çok geçmiş olsun cnm beniö busemize
günaydın edacım nasılsın ben buralardayım
geçmiş olsun canım yağmura ve sana dikkat edin kendinizecook geçmiş olsun canım gerçekten çok
zor allah yardımcın olsun sanırım bu ralar yaygın bizde hepimiz kaptık
biz atlattık ama yağmur hala hasta her gece dediğin gibi
ateşi çıkıyo
buseye çoook geçmiş olsun yaa canım benim ateşi çok çıkmış
rabbim acil şifalar versin sizlere
geçmiş olsun efsunum noldukız hepiniz patır patır dökülüyosunuzçok geçmiş olsun leylacımm
kimi sorsam bu ara ya grip yada boğazları şiş canım salgın gibi bişey sanırım
bizde de göz sıkıntısı var eşimdede bendede
İyiyim canim sen nasilsin tatlim ben telden giriyorum yaa goremiyorum yazilanlara bakinca burda olduklarini anliyorum
geçmiş olsun canım yağmura ve sana dikkat edin kendinize
geçmiş olsun efsunum noldukız hepiniz patır patır dökülüyosunuz
Canim tsh ilk yaptirdigimda 3.71 ikinci tahlilde 3.02 cikmis
tsh kaç??öenmli olan o.çok kötü değil t4 sınırda sayılılır
çok geçmiş olsun cnm beniö busemize
cook geçmiş olsun canım gerçekten çok
zor allah yardımcın olsun sanırım bu ralar yaygın bizde hepimiz kaptık
biz atlattık ama yağmur hala hasta her gece dediğin gibi
ateşi çıkıyo
buseye çoook geçmiş olsun yaa canım benim ateşi çok çıkmış
rabbim acil şifalar versin sizlere
çok geçmiş olsun leylacımm
kimi sorsam bu ara ya grip yada boğazları şiş canım salgın gibi bişey sanırım
bizde de göz sıkıntısı var eşimdede bendede
Leylos cok gecmis olsun canim havalarda hic belli olmuyo bi iyi bi kotu dikkat etmek lazim inan umutu nasil giydirecegimi sasiriyorum bazen
kızlar hepinize teşekkür ediyorum...geçmiş olsun canım neyseki atlatmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?