Sabırla Bebeğini Bekleyenler

helal olsun ablam ne demek

gecmiş olsun edancımmm ikinizede
sana zor geliyodur şimdi tasınmak ama keske benimde o ihtimalim olsa kendi evim
neyseeee hayali bırakıim boş yere...
kolay gelsin canımmmmm

haklısın canım bizimkide zor ikna oldu yoksa hala kirada
olacaktım inşallah sende en kısa zamanda kendi evin olurda
kendi evine gidersin canımm

geçmiş olsun canım ve kolay gelsin ev taşımak zordur bilirim

tşşk ederiz canım sağol haklısın galiba
bide ilkkez ev taşıyacam bakalım artık
yağmurla zor olduğu için şimdiden toparlanıyorum cnm

kızlar bu akşama çiğköfte yaptım severmisiniz

Eki Görüntüle 680996

ımmm ımmm nefiss görünüyo ellerine sağlık canımm

kızlar bunlarda akşama yaptığım portakallı pırasa ve maydanolu dereotlu peynirli tava böreği

Eki Görüntüle 681991 Eki Görüntüle 681992

offf en sevdiğimmm börekkk banaaadaaaaa
bendee isteriiim amaaa

Dost deniz kenarındaki taşlara benzer.
Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın
ancak bazılarına kıyamazsın.
İşte sİZ o kıyamadıklarımdansıniz

***günaydııınn kızlarrr***

yağmur çok rahatsız hiç bişi yemiyo
sürekli ağlıyo bırakmıyo bi iş bile yapim ,
ellerim çamaşır suyun içindeydi baktım çook kötü ağlıyo
bende geldim şimdi onu uyutmaya çalışıyorum

haklısın canım bizimkide zor ikna oldu yoksa hala kirada
olacaktım inşallah sende en kısa zamanda kendi evin olurda
kendi evine gidersin canımm

amin canım hayırlısıyla inşşallahhh bişey vesile olsun banadaaaaa

günaydın edancımmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın maonyaammmm
bu ara hiç denk gelemiyoruz canım yaaa ösledim seniiiiiiii

günaydın canlar her şey gönlünüzdeki gibi olsun Eki Görüntüle 682344

günaydın yetercim aminnnnnnnnn inşşallahhhhhhhhhhhhhh hepimizinnnn

gecmiş olsun canım neyi var kiii
uyusunda iyileşsin inşşallahhh

Ellerine sağlık Saracımm..çok güzel olmuşş portakallı pırasan ve böreğin afiyet olsun..çokmutlu oldum tariifmi hemen denemen onure ettii beni teşekkür ederim arkadaşım ...
sağol canım dün akşama pırasa yapacaktım senin tarifinde pırasa olunca güzel bi tesadüf oldu yani pırasa böyle çok daha lezzetli oluyomuş bende sana teşekkür ederim böyle güzel bi lezzetle bizleri tanıştırdığın için

geçmiş olsun canım doktora götür belki bi yeri ağrıyodur

geçmiş olsun canım
bence de bir dr a götür
kızlar bunlarda akşama yaptığım portakallı pırasa ve maydanolu dereotlu peynirli tava böreği

Eki Görüntüle 681991 Eki Görüntüle 681992
ellerine sağlık canım

malesef canım 2 gündür yine uyumuyoruz

selam kızlar nasılsınız...saracım nasılsın uzun zamandır giremedim tüp bebek tedavisi oldum...cok sükür hamileyim rabbim sizlerede nasip eder inş dualarımdasınız...

selam kızlar nasılsınız...saracım nasılsın uzun zamandır giremedim tüp bebek tedavisi oldum...cok sükür hamileyim rabbim sizlerede nasip eder inş dualarımdasınız...

aman da aman kimler gelmiş hoşgeldin canım biliyomusun aboneliklerime bakıyodum senin yazdığını görünce hamileyim diyemi yazmış diye geçti içimden başka bişeyde dilesem olacakmış çok sevindim pelincim hayırlı olsun artık sık sık gelirsin çok özlemişim seni nasılsın kaçıncı denemendi ne gibi belirtiler yaşadın anlat bakim

canım benım hosbuldum bende senı özlemişim...amin inş saracım...benım ilk denemem cok sükür allahıma tuttu bir tane transfer yapıldı... canım ya inanki cok umutsuzdum olmıycak diyip duruyodum oyle belirtimde olmadı sadece renkten renge girdim hatta görümcemde kalıyodum dalga geciyoduk bukalamun gibi oldum diye rabbım inş hayırlısıyla kucagıma almayı nasip eder...darısı basınıza rabbım hepinize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin

amin canım inşallah rabbim hepimize nasip eder darısı benim ve isteyen herkesin başına ve inşallah sende sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlısıyla kucağına alırsın demek renk değiştirdin ha gebelik belirtilerinde bu bir ilktir dah önce kimseden duymamıştım aman bebeklerimiz gelsinde biz renkten renge girelim zaten onlara kavuşuncaya kadar renkten renge girmiyormuyuz

amin canım inş anne olmak isteyen herkeze rabbım bu güzel duyguyu taddırsın...ay sorma ya belirtimi bilmiyorum ama oyle oldum ama şimdi kendi rengimdeyim bide bi gece cok kötü bir karın agrısı cektim hatta adet olacam sanıyodum...valla dogru soyluyosun bebişler icin her şeye katlanırız

demek şimdi kendi rengindesin çocuk artık annem rengine dönsün demiştir bak bunu herkes söylüyor adet olacakmış gibi ağrı çekiyolar genelde önemli olan mutlu sona ulaşmış olman canım inşallah sağlıkla kucağına alıp burada resminide paylaşacaksın dualrında benide unutma pelinim biliyosun hamilelerin duası kabul olur canım

hehe evet canım sen benı güldürdürdün allahta senı güldürsünamin saracım inş her zaman dualarımdasın...hepiniz dualarımdasınız rabbbım inş hepinize bu güzel duyguyu taddırsın hayırlısıyla...canım ben cıkıyorum biraz uzancam görüşmek üzre allaha emanet ol cok öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…