Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlar KEYİFLER NASIL:44::44::44::44::44::44::44::44:

geçmiş olsun canım yağmura ve sana dikkat edin kendinize

geçmiş olsun efsunum noldukız hepiniz patır patır dökülüyosunuz

nazar değdi herhalde ablam yaaa valla döküldük resmen

kızlar hepinize teşekkür ediyorum...

siz ii olun canımmm

geçmiş olsun kızlarrr havalar karma karışıkk bir sıcak bir soğuk hastalık havası

valla aynen öleee yeterim hava mı çarptı naptı bilemiyrm

kızlar akşama yaptığım karalahana çiçeği kızartması

Eki Görüntüle 686423

aaaaa lahana çiçeği dediğin şey brokoli gibi bişey mi ablam yaaa
gecende kv dem de aldı ama normalde bizde o tohumluk olarak ayrılır o yüzden yemek olarak bilemiyorum hiç
ben brokoli tercih ediyorum

brokoliye benziyo gibi ama brokoli değil pancar çiçeğide deniyo bulursam resmini göstereyim sana bu arada geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

günaydınlar canlar rabbim yüzlerinizi güldürsün inşş

brokoliye benziyo gibi ama brokoli değil pancar çiçeğide deniyo bulursam resmini göstereyim sanaEki Görüntüle 687778 bu arada geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

günaydın tatlım menim

brokoli çiçek gibi değil zaten ama lahana çiçeği sarımsı normal çiçek gibi duruyor
eskiden köyde bizde çok lahana ekerdik rahmetli babaannem o çiçekleri tohumluk ayırırdı seneyede ekmek için
bizde bahçeye girer gizlice yerdik onların köklerini
sonra peşimizden bi terlik yada ayakkabı hey gidiii günler heeyyyyy

vallaaa grip mirip bitti şimdi gözlerim agrımaya başladı bu arada abla
daha önceden göz tansiyonu çıkmıştı bende doktuşa kontrole gittim
önce nörolojiye git dedi sonra tahlilleri ben yaparım 1 ay sonra kontrole gel tekrar dedi
anlamadım bişey özele gitmeyi düşünüyorum

dünde kadın doğumcuma gittim reglimin 6. günüydü
oda bu ay klomen die bi ilaç verdi 1 haftalık
haftaya kontrole çağırdı ilaç bitince işte
sanırım benim yımırtalar çatlamıyo :18::18::26::26:

günaydın yetercimmm amin hepimizin innşşallah canımmmm nasısın

amin canımm iyiyim temizlik yaptım kahvaltı vs ancak oturdumm birazdanda pazara gideceğim burada yağmur var yine havalar karışık üşüyoruz valla

amin canımm iyiyim temizlik yaptım kahvaltı vs ancak oturdumm birazdanda pazara gideceğim burada yağmur var yine havalar karışık üşüyoruz valla

bende öğleden sonra çıkarım sanırım pazara burdada aşırı yagmur var canım
evde üşümüyorum ben petekleri değiiştirdik 2 ay önce toki konutu ya benimki
ufak petekler vardı ama çok şükür evimiz sıcacıkkkk
ama dışarsı çok kötüüü Rabbiimm sokaktakilere evsizler yar ve yardımcı olsun inşşallahhhhhhhh

yeni geldim kk ya canım geziniyodum sen nasılsın neler yapıyosun görüşemiyoruz artık
saol canım bende iyiyim çok şükür...gribi atlattık bu seferde işler yoğunlaştı...canımız saolsun ne edelim...sen nasılsın canım?
saol canım..sende iyi ol inşallah..
hepinize günaydın canlarrrrrr
hayırlı günlerrrr

sanada günaydın efsuncum...
günaydınlar canlar rabbim yüzlerinizi güldürsün inşş
aminnnnnnnnn cümlemizin inşallah...

selam kızlar.
nasılsınız?

beni soracak olursanız bu aralar kendimle değilde çevremle ilgili korkular içindeyim.
kv bi akrabası ikiz bebek sahibi oldu bazen anlatıodum onlara çok şımarıyorduu onlar benim evlatlarım falan diodu hiç ah etmedim ama içimi parçalıydu o hareketleri şimdi o bebeklerin babasının kanser oldunu öğrendikben kendi adıma çok üzüldümm çünkü büyük konuşan hep kv ona bişey olmadı o adamcaza oldu.pazar günüde 3ay önce mühendis olan 26 yaşındaki uzaktan bi akrabamız kalp krizi geçirdi ve öldüailesi çocuğu çok sıkıştırdı atanamazsan bi yere gelemezsen şöyle böyle die 4 milyar alıyodu aylık ona çok şımarıolardı çocuk 3 ay 4 milyar aldı ve onuda kaybettil.cenazesinde 3ay alacana 3yııl alsaydın die saçma ağıtlar falan iyce psikolojim bozuldu.dünde haberlerde 8aylık hamile bi kadını eşi öldürmüş,ikiz 3.5 aylık hamile olan bi kadınada maganda kurşunu isabet etmiş ölmüş.:18::18::18:bu ay adet olunca çok üüzlmüş kendi kendimi parçalamaıştım resmen ama hayat üzülmeye hiç değmezmiş.çok tuaf duygular içindeyim geceleri tek kalamıyrm eşime yapışık bi şekild esu almaya g,tsem eşimle gidiyorum:18::18:gerçekten bi kez daha anladımki mevlam en iyisini bilir birşeyi bu kadar çok istemek iyi değil

hg leylacım
nasısın canım busecik nasıl olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…