hadii yaa çok geçmiş olsun
canım valla hastane çook zor yaa
rabbim acil şifalar versin cnm
harikaymış bu ya...bende çalışıyordum...şuan kimi evinde Eki Görüntüle 688585 UYUYA KALMIŞ kimide Eki Görüntüle 688586 SPOR YAPIYO kimide Eki Görüntüle 688587 ÇAMAŞIR ASIYO
kimide Eki Görüntüle 688588 KİMİ ATIŞTIRIYO kimide Eki Görüntüle 688589 BALKON SEFASI YAPIYO kimide Eki Görüntüle 688591 BALE YAPIYO kimide Eki Görüntüle 688592 ÇOOK ACIKMIŞ
kimide Eki Görüntüle 688593 SAKLANIYO kimide Eki Görüntüle 688594 DERS ÇALIŞIYO kimide Eki Görüntüle 688595 SALLANIYOO kimide Eki Görüntüle 688596 KOCİŞİYLE FLM İZLİYO
kimide Eki Görüntüle 688598 ÇOOK AĞLIYOO kimide DAYAK YİYOOEki Görüntüle 688599
şuan kimi evinde Eki Görüntüle 688585 UYUYA KALMIŞ kimide Eki Görüntüle 688586 SPOR YAPIYO kimide Eki Görüntüle 688587 ÇAMAŞIR ASIYO
kimide Eki Görüntüle 688588 KİMİ ATIŞTIRIYO kimide Eki Görüntüle 688589 BALKON SEFASI YAPIYO kimide Eki Görüntüle 688591 BALE YAPIYO kimide Eki Görüntüle 688592 ÇOOK ACIKMIŞ
kimide Eki Görüntüle 688593 SAKLANIYO kimide Eki Görüntüle 688594 DERS ÇALIŞIYO kimide Eki Görüntüle 688595 SALLANIYOO kimide Eki Görüntüle 688596 KOCİŞİYLE FLM İZLİYO
kimide Eki Görüntüle 688598 ÇOOK AĞLIYOO kimide DAYAK YİYOOEki Görüntüle 688599
herkese selamlar....
kızlar sara yı merak ettim tüp topiğine uğramadı bugün ve dün de akşama kadar yoktu...
geçmiş sayfalara bakmadım ama bir durum yok dimi iyidir inşallah:26::26::26:
merhaba kızlar ben dün sabahtan beri hastaydım sabah bi uyandım dudağım şişmiş çok korktum hemen acile gittik iğne yaptılar serum taktılar akşama kadar evde yattım başım çok dönüyodu sanırım kortizon iğnesinini yan etkisiydi bugünde hastaneye gittim tahlil yapıldı ultrasonla bakıldı doktor bir ay şeker ve şekerli gıdaları ekmeği unlu ve hamurişini yasak etti bakalım inşallah işe yarar bu alerjiden kurtulmam için dua edin kızlar
sağol canım merak etmişsin ama hastaydım
anladım ben zaten bişi oldu normal değildi aniden kayboluşun...
çoooook ama çoook geçmiş olsun...
neye alerji yaptı acaba vücudun geçen akşam portakallı tarçınlı pasta yapmıştın ondan sonramı olduki:26::26::26:
vücudum neye alerji yapıyo bilmiyomki canım ama neredeyse iki yıldır bununla uğraşıyorum evet geçen akşamki pastadan sonra oldu :44::44::44::44::44::44::44::44:
bir ay boyunca doktorun dediği gıdaları yemiceksin eğer bişey olmazsa ekmek hamurişi vs...ile ilgili olduğu ortaya çıkcak..
şimdi ne durumdasın şişlik indimi ağrısı varmı
merhaba kızlar ben dün sabahtan beri hastaydım sabah bi uyandım dudağım şişmiş çok korktum hemen acile gittik iğne yaptılar serum taktılar akşama kadar evde yattım başım çok dönüyodu sanırım kortizon iğnesinini yan etkisiydi bugünde hastaneye gittim tahlil yapıldı ultrasonla bakıldı doktor bir ay şeker ve şekerli gıdaları ekmeği unlu ve hamurişini yasak etti bakalım inşallah işe yarar bu alerjiden kurtulmam için dua edin kızlar
günaydın kızlarrrr.
Kaç gündür doktor görmekten sıkıldım bu hafta 5doktor gezdim
Dün kbb gittim nefesimi çok zor alıyrm özelliklede ağzım doluyken ve kullağım çok ağrıo.nefes şikayetim hepten.burnum eğriymiş ve et varmış ondan nefes alamıyrm gebelikte snei çok zorlar dedi gerçektende gebeyken boğulacak gibi oluyordum.pzrtsi tomografi istedi ama ben şimdi ameliyat olmayı düşünmediğim için boştan yere çektirmicem.
Kalp doktorunda şükür bişey çıkmadı.çarpıntım guatırımdan dolayı olabilirmiş.hiç sağlam tarafım yok
günaydın kızlarrrr.
kaç gündür doktor görmekten sıkıldım bu hafta 5doktor gezdim
dün KBB gittim nefesimi çok zor alıyrm özelliklede ağzım doluyken ve kullağım çok ağrıo.nefes şikayetim hepten.burnum eğriymiş ve et varmış ondan nefes alamıyrm gebelikte snei çok zorlar dedi gerçektende gebeyken boğulacak gibi oluyordum.pzrtsi tomografi istedi ama ben şimdi ameliyat olmayı düşünmediğim için boştan yere çektirmicem.
kalp doktorunda şükür bişey çıkmadı.çarpıntım guatırımdan dolayı olabilirmiş.hiç sağlam tarafım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?