sağol canım iyiyim umarım sende iyiyisindir...sağol leylacım sen nasılsın
sağol canım iyiyim umarım sende iyiyisindir...
iyiyim canım sağol artık sık gelmiyosun
zaten kimsede gelmiyo yani gelmemektede haklısın bi yerde
ama yinede arada sırada da olsa hepinizden haber almak isterim
AMA AMA BEN HEP GELİYORUMMMSARAMMMMMMMMMMMMMMMMMM SANA FACE AÇALIM SARA ADIYLA (biz öle açtık çünki)ORADAN GÖRÜŞELİM BALIMMM
ııııı ııh face açmayacam işteBuraya gelin burda sohbet edek
saram ben hep geliyorum ama kimse olmuyor konuşacak bir şeyde olmuyor birde bu aralar kız kardeşim biraz rahatsız gebelin son ayında ya zor geçiyor bu aralar bende yakın olduğum için bir kaç defa gidip geliyorum yanına yemek çamaşır vs ee evdede eşim var ama yinede sizlere mutlaka bakıyorumm
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hep neşeli ol gülen yüzün hiç solmasın tatlım
ııııı ııh face açmayacam işteburaya gelin burda sohbet edek
sara ablam nasılsın ben uzun zamandr gelemedım belımı anlatmıstm cok agrım vardı
sımdı allaha sukur ıyıyım ama moralm cok bozuk pkoyum ya ben dktr glıfor dıe hap vermıstı ınsulın dırencı ıcın 3 aydr gunu gunune adet oluyodum ama bu ay 20 gn gctı adet olmadm bebek te yok tabıkı.. yarn baska dktra randewu aldım cok korkuyorm bakalm ne dıcekk.. doktra gtmıyodum ne guzel 4 aydr rahattım ama korkuyorm kıst mı buyudu noldu ılk defa gtcem bu doktrada ınsallah ıyıdır
sen nasılsın ablam cok konstm :) ısler nasıl yogunmu guzel guzel yemekler yapıyomusn yıne :)
aminnn ablam inşşallahhhhh
ac beee ablammm orda sohbette süper oluyo valla
gündüz bende geliom bakıom kimsecik yok yeni yazılar varsa onlara yorum yapıom
bekliom bekliooommmm kimse olmayınca bende çıkıveriom işteee
bende aynı ablam ya hep.. doktora gttm afam bozdu moralımı pko sn yumurtan buyuuyo tupten baska caren yok dedı bogasım geldı adamıgeçmiş olsun canım inşallah iyileşirsin bir an önce
bende iyiyim hep aynı terane bildiğin gibi
Selamün aleyküm canlar sizi çok özledim yawwwwwwwww
Ben bir ara pc ye virüs bulaştı formatlamak zorunda kaldık o yüzden gelemedim onu hallettik komşudan alıyorduk neti onlarda artık kullanmak istemediklerinden neti iptal etmek zorunda kaldık derken bugün az önce yeniden bağladık neti ve yine buydayımmmmmmmmmmmmmmmm
Hepinizi kocaman öpüyoyoyummmmmmmmmmmmmmm
Ama şu net olmayınca birbirimize ulaşamamak ne tötü yaaaaaaawwwww:26::26::26::26::26:
Neyse çok şükür netim vay artıkım
Sarammmmmmm ışığın yanıyor gelseydin bacım iki kelam ederdik ama neyse başka zaman görüşürüz inşallah.
Kızlar pek geçmişe bakamadım ama umarım herkes iyidir. hicran ve dağlarkızının sonuçlarını merak ettim hamişler mi acaba, Zeloş döndü mü topiğe?
Sanki 20 gün değilde senelerdir ayrı kaldım gibi geldi özledim hepinizi...
dur hemen panikleme kürler falan var onları dene yada doktorunu değiş en iyisibende aynı ablam ya hep.. doktora gttm afam bozdu moralımı pko sn yumurtan buyuuyo tupten baska caren yok dedı bogasım geldı adamı
selam kızlar
saracım çok şükür ben de musab da iyiyiz
musab artık hiç durmuyor
ya hep kucağımda ya da devamlı elinden tutup yürütmemi istiyor
hiç iş yapamıyorum birtek yemek yapıyorum o da yetişirsem
musabın yemeği,uykusu şuyu buyu derken pc yi aacak vaktim olmuyor
anlıycanız musaba endekslenmiş durumdayım
şimdi de gece mamasını yapıcam
sanki gece uyuyomuş gibi
efsun klomen hayırlı olsun canım
ilk kez mi kullanıyorsun
ben klomenle hamile kalmıştım
senin de beben gelsin inş
valla sık gelemiyorum anlattığım nedenlerden dolayı canım...bende özlüyorum sizleri...ben arayı fazla açmıyorum...dün doğum günümdü biliyormusun saracım...akşam pasta kestik buse çok eğlendi...iyiyim canım sağol artık sık gelmiyosun
zaten kimsede gelmiyo yani gelmemektede haklısın bi yerde
ama yinede arada sırada da olsa hepinizden haber almak isterim
faceye bende karşıyım ya...buraya gelin burda sohbet edek ....ııııı ııh face açmayacam işteburaya gelin burda sohbet edek
hg hatresim ya..özlettin kız kendini...neler yapıyorsun raniş nasıl annesi...Selamün aleyküm canlar sizi çok özledim yawwwwwwwww
Ben bir ara pc ye virüs bulaştı formatlamak zorunda kaldık o yüzden gelemedim onu hallettik komşudan alıyorduk neti onlarda artık kullanmak istemediklerinden neti iptal etmek zorunda kaldık derken bugün az önce yeniden bağladık neti ve yine buydayımmmmmmmmmmmmmmmm
Hepinizi kocaman öpüyoyoyummmmmmmmmmmmmmm
Ama şu net olmayınca birbirimize ulaşamamak ne tötü yaaaaaaawwwww:26::26::26::26::26:
Neyse çok şükür netim vay artıkım
Sarammmmmmm ışığın yanıyor gelseydin bacım iki kelam ederdik ama neyse başka zaman görüşürüz inşallah.
Kızlar pek geçmişe bakamadım ama umarım herkes iyidir. hicran ve dağlarkızının sonuçlarını merak ettim hamişler mi acaba, Zeloş döndü mü topiğe?
Sanki 20 gün değilde senelerdir ayrı kaldım gibi geldi özledim hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?