valla sık gelemiyorum anlattığım nedenlerden dolayı canım...bende özlüyorum sizleri...ben arayı fazla açmıyorum...dün doğum günümdü biliyormusun saracım...akşam pasta kestik buse çok eğlendi...
faceye bende karşıyım ya...buraya gelin burda sohbet edek ....
hg hatresim ya..özlettin kız kendini...neler yapıyorsun raniş nasıl annesi...
evet canım bayram çocuğuyum..teşekkür ederim saram...amin canım güzel dileklerin için...aaaaaaaaa sen 23 nisan çocuğumusun ne güzel hiç unutmam senin doğum gününü artık doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın kalbinden geçen tüm güzellikleri sana hediye etsin
evet canım bayram çocuğuyum..teşekkür ederim saram...amin canım güzel dileklerin için...
hoşgeldin canım bende seni çok özledim gelmene ve iyi olmana sevindim ama şimdi çıkmam lazım yarın görüşür hasret gideririz
valla sık gelemiyorum anlattığım nedenlerden dolayı canım...bende özlüyorum sizleri...ben arayı fazla açmıyorum...dün doğum günümdü biliyormusun saracım...akşam pasta kestik buse çok eğlendi...
faceye bende karşıyım ya...buraya gelin burda sohbet edek ....
hg hatresim ya..özlettin kız kendini...neler yapıyorsun raniş nasıl annesi...
Hoşbulduk canım,teşekküy edeyim
Saram allerji olmuşsun yine çok geçmiş olsun, inşallah yinelemez artık.
Sağol Leylacım
Doğum günün kutlu olsun, hayırlı nice yıllara sevdiklerinle birlikte inşallah.
Biz de elhamdülillah iyiyiz, yok bir yaramazlık...
teşekkür ederim hatrescim...iyi olmanıza sevindim..özlettin kendini valla...Hoşbulduk canım,teşekküy edeyim
Saram allerji olmuşsun yine çok geçmiş olsun, inşallah yinelemez artık.
Sağol Leylacım
Doğum günün kutlu olsun, hayırlı nice yıllara sevdiklerinle birlikte inşallah.
Biz de elhamdülillah iyiyiz, yok bir yaramazlık...
hatresin bilgisayarı bozukmuş canım format atacakmış o yüzden gelemiyomuş en son öyle yazmıştı
biliyorum canım format atmamış mı daha
hatres ortAlarda yok galiba hala
beni soracak olursaniz troid im dusik cikti guatr dan suphelendiler dahiliyeye yonlendirdiler guatr cikmadi dr ilaca da gerek yok dedi tek bir degerin dusuk dedi ama saglik ocagindaki ebe beni cok korkuttu cocugun beyninde sorun olur ilac kullanman lazim falan dedi kadin dogumcuda ilaca gerek yok die dualariniza ihtiyacim var kizlar sag salim kucagima alirim insallah
merak etmişsin prensesim sağol canım menimöyle sanırım zamane bebeleri
inş sorun olmaz canım
dr birşey yok demiş çok önemseme
hatres nerdesin ya
herkese merhabalar kızlar...salıdan beri izinliydim..buse ve tüm ev ahalisi grip olduk...gece acillik olduk yine...yeni yeni iyileşiyoruz...busenin ateşi 40 kı görmüştü..kusuyordu sürekli...iki gündür daha iyi şükürler olsun...umarım sizlerde iyisinizdir..
vallaaa grip mirip bitti şimdi gözlerim agrımaya başladı bu arada abla
daha önceden göz tansiyonu çıkmıştı bende doktuşa kontrole gittim
önce nörolojiye git dedi sonra tahlilleri ben yaparım 1 ay sonra kontrole gel tekrar dedi
anlamadım bişey özele gitmeyi düşünüyorum
dünde kadın doğumcuma gittim reglimin 6. günüydü
oda bu ay klomen die bi ilaç verdi 1 haftalık
haftaya kontrole çağırdı ilaç bitince işte
sanırım benim yımırtalar çatlamıyo :18::18::26::26:
merhaba kızlar ben dün sabahtan beri hastaydım sabah bi uyandım dudağım şişmiş çok korktum hemen acile gittik iğne yaptılar serum taktılar akşama kadar evde yattım başım çok dönüyodu sanırım kortizon iğnesinini yan etkisiydi bugünde hastaneye gittim tahlil yapıldı ultrasonla bakıldı doktor bir ay şeker ve şekerli gıdaları ekmeği unlu ve hamurişini yasak etti bakalım inşallah işe yarar bu alerjiden kurtulmam için dua edin kızlar
günaydın kızlarrrr.
kaç gündür doktor görmekten sıkıldım bu hafta 5doktor gezdim
dün KBB gittim nefesimi çok zor alıyrm özelliklede ağzım doluyken ve kullağım çok ağrıo.nefes şikayetim hepten.burnum eğriymiş ve et varmış ondan nefes alamıyrm gebelikte snei çok zorlar dedi gerçektende gebeyken boğulacak gibi oluyordum.pzrtsi tomografi istedi ama ben şimdi ameliyat olmayı düşünmediğim için boştan yere çektirmicem.
kalp doktorunda şükür bişey çıkmadı.çarpıntım guatırımdan dolayı olabilirmiş.hiç sağlam tarafım yok
selam kızlar
saracım çok şükür ben de musab da iyiyiz
musab artık hiç durmuyor
ya hep kucağımda ya da devamlı elinden tutup yürütmemi istiyor
hiç iş yapamıyorum birtek yemek yapıyorum o da yetişirsem
musabın yemeği,uykusu şuyu buyu derken pc yi aacak vaktim olmuyor
anlıycanız musaba endekslenmiş durumdayım
şimdi de gece mamasını yapıcam
sanki gece uyuyomuş gibi
efsun klomen hayırlı olsun canım
ilk kez mi kullanıyorsun
ben klomenle hamile kalmıştım
senin de beben gelsin inş
teşekkür ederim hatrescim...iyi olmanıza sevindim..özlettin kendini valla...
Evetttttt ancak geçmiş bitti ,şimdi sıra cevaplarda, kızlar hepsini alıntılayamadım, eksik yazarsam kusura bakmayın emi
Canım formatı attık atmasına da bu kez neti komşudan alıyorduk onlarda kullanmaktan vazgeçince mecburen iptal ettik neti.Hangi neti kullanalım diye araştırırken ancak dün nasip oldu tekrar bağlamak.
Bir ara istemeden ayrı kaldım edacım, sana da çok geçmiş olsun, sen yüreğini ferah tut inşallah sağ selim alırsın bebeğini kucağına.
merak etmişsin prensesim sağol canım menim
Leyloşum çok geçmiş olsun canım...
Efsunum tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşallah...
Saram sana da geçmişler olsun...Bu allerjinin başka bir nedeni olabilir belki, inşallah tamamen atlatırsın canım.
Allah şifalar versin canım, saymaya kalksak inan hepimizin pek çok rahatsızlığı var, kendini üzme...Hastalıklar biz insanlar için günahlardan arınma sebebi...
Kolay gelsin prensesim bu veletler büyüdükçe daha çok ana kuzusu oluyorlarbenimki de öyle...Dün eşimle bir çay keyfi yapalığm dedik eşim maça gitmişti, o nedenle 12,5 da ancak yapabildim çayı, Rana bardakları doldurur doldurmaz kalkmaz mı ve uyumak istemedi, anneeeeeeeeee kucakkkkk, diye tutturdu, rahat bir çay içemedik
Sağol Leyloşum teşekkür ederim, aslında kendimi özletmek gibi bir niyetim olmadığı gibi aksine ben çok özledim sizleri...Akşam eşim 9 gibi geldi eve net paketini getirdiğini görünce " çabuk hemen takkkkkkkkk, kızları çok özledim, hemen hiç olmazsa bi selam vereyim " diye sıkıştırdım eşimiAma maça gitti iş düştü başa nettim ettim yaptım bağladım netimi
geldin ya önemli olan bu canım bi daha gitmesin net tamam mı
gel sarılayım sana özlemişim kız
Artık Allah'ın izniyle pc de sorun olmadığı sürece net hep olcak inşallah. Komşudan aldığımızda da çok rahattık ama iptal etmek isteyince haliyle biz de iptal etmek zorunda kaldık. Gerçi daha iyi oldu kendimize ait aldık, kafasına göre kimse kesemez artık
Ben topiğe çok hevesle geldim ama topic o kadar sessiz ve soğuk ki gidesim ve hiç gelmeyesim geliyor :26::26::26::26:
Ben yokken ne olmuş ki buralarda, geçmişe de baktım bir anormallik de görmedim, var da ben mi farkedemedim:44::44::44::44:
gitmeeeeeeeee bi anormallik yok her zamanki durum canım kızların ya işleri var ya çocuklarıyla meşguller efsun da kimse olmadığı için bakıp bakıp gidiyomuş öyle işteeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?