Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aaaaaaaaa sen 23 nisan çocuğumusun ne güzel hiç unutmam senin doğum gününü artık doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın kalbinden geçen tüm güzellikleri sana hediye etsin

aaaaaaaaa sen 23 nisan çocuğumusun ne güzel hiç unutmam senin doğum gününü artık doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın kalbinden geçen tüm güzellikleri sana hediye etsin
evet canım bayram çocuğuyum..teşekkür ederim saram...amin canım güzel dileklerin için...

hoşgeldin canım bende seni çok özledim gelmene ve iyi olmana sevindim ama şimdi çıkmam lazım yarın görüşür hasret gideririz

Hoşbulduk canım,teşekküy edeyim

Saram allerji olmuşsun yine çok geçmiş olsun, inşallah yinelemez artık.

Sağol Leylacım
Doğum günün kutlu olsun, hayırlı nice yıllara sevdiklerinle birlikte inşallah.
Biz de elhamdülillah iyiyiz, yok bir yaramazlık...

amin sağol canım

teşekkür ederim hatrescim...iyi olmanıza sevindim..özlettin kendini valla...

Evetttttt ancak geçmiş bitti ,şimdi sıra cevaplarda, kızlar hepsini alıntılayamadım, eksik yazarsam kusura bakmayın emi

hatresin bilgisayarı bozukmuş canım format atacakmış o yüzden gelemiyomuş en son öyle yazmıştı

biliyorum canım format atmamış mı daha

Canım formatı attık atmasına da bu kez neti komşudan alıyorduk onlarda kullanmaktan vazgeçince mecburen iptal ettik neti.Hangi neti kullanalım diye araştırırken ancak dün nasip oldu tekrar bağlamak.

Bir ara istemeden ayrı kaldım edacım, sana da çok geçmiş olsun, sen yüreğini ferah tut inşallah sağ selim alırsın bebeğini kucağına.

öyle sanırım zamane bebeleri
inş sorun olmaz canım
dr birşey yok demiş çok önemseme
hatres nerdesin ya
merak etmişsin prensesim sağol canım menim

Leyloşum çok geçmiş olsun canım...

Efsunum tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşallah...

Saram sana da geçmişler olsun...Bu allerjinin başka bir nedeni olabilir belki, inşallah tamamen atlatırsın canım.

Allah şifalar versin canım, saymaya kalksak inan hepimizin pek çok rahatsızlığı var, kendini üzme...Hastalıklar biz insanlar için günahlardan arınma sebebi...

Kolay gelsin prensesim bu veletler büyüdükçe daha çok ana kuzusu oluyorlarbenimki de öyle...Dün eşimle bir çay keyfi yapalığm dedik eşim maça gitmişti, o nedenle 12,5 da ancak yapabildim çayı, Rana bardakları doldurur doldurmaz kalkmaz mı ve uyumak istemedi, anneeeeeeeeee kucakkkkk, diye tutturdu, rahat bir çay içemedik

teşekkür ederim hatrescim...iyi olmanıza sevindim..özlettin kendini valla...

Sağol Leyloşum teşekkür ederim, aslında kendimi özletmek gibi bir niyetim olmadığı gibi aksine ben çok özledim sizleri...Akşam eşim 9 gibi geldi eve net paketini getirdiğini görünce " çabuk hemen takkkkkkkkk, kızları çok özledim, hemen hiç olmazsa bi selam vereyim " diye sıkıştırdım eşimi Ama maça gitti iş düştü başa nettim ettim yaptım bağladım netimi

geldin ya önemli olan bu canım bi daha gitmesin net tamam mı

geldin ya önemli olan bu canım bi daha gitmesin net tamam mı

Artık Allah'ın izniyle pc de sorun olmadığı sürece net hep olcak inşallah. Komşudan aldığımızda da çok rahattık ama iptal etmek isteyince haliyle biz de iptal etmek zorunda kaldık. Gerçi daha iyi oldu kendimize ait aldık, kafasına göre kimse kesemez artık

Ben topiğe çok hevesle geldim ama topic o kadar sessiz ve soğuk ki gidesim ve hiç gelmeyesim geliyor :26::26::26::26:
Ben yokken ne olmuş ki buralarda, geçmişe de baktım bir anormallik de görmedim, var da ben mi farkedemedim:44::44::44::44:

gitmeeeeeeeee bi anormallik yok her zamanki durum canım kızların ya işleri var ya çocuklarıyla meşguller efsun da kimse olmadığı için bakıp bakıp gidiyomuş öyle işteeeeee

gitmeeeeeeeee bi anormallik yok her zamanki durum canım kızların ya işleri var ya çocuklarıyla meşguller efsun da kimse olmadığı için bakıp bakıp gidiyomuş öyle işteeeeee

İyi iyi olmasın bir sıkıntı inşallah

kızlar midem ağrıyo mısır ekmeği yiyorum kaç gündür o dokunurmu sizce bana bir ay boyunca ekmek hamur işi şeker ve tatlı olan herşey yasak doktor sadece mısır ekmeği yiyebilirsin dedi midemin ağrısı arttı

hatres bebek çalışmaları ne durumda neye karar verdiniz yeniden tedaviye başlayacakmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…