Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Mısır ekmeğinin sindirimi biraz zordur olabilir ama hamurişinden uzak durmanı söylemişse doktor mısır ekmeğini hamurdan saymıyor mu?

Mısır ekmeğinin sindirimi biraz zordur olabilir ama hamurişinden uzak durmanı söylemişse doktor mısır ekmeğini hamurdan saymıyor mu?

yok saymıyo şöyleki normal un katılmamış olanından sadece mısırdan yapılan ekmeği yiyeceksin dedi bende fırından sorup öyle alıyorum ama bu böyle devam ederse onuda kesecem

hatres bebek çalışmaları ne durumda neye karar verdiniz yeniden tedaviye başlayacakmısınız

Şu an beklemedeyiz , eşim mayıstaki adetimde istiyor başlamayı ben pek istemiyorum biraz daha kalsın istiyorum ama eşim karar verince vazgeçmez sanırım mayıs sonu başlarız hayırlısıyla...Sen naptın peki var mı bir gelişme?

henüz bi gelişme yok sadece rutin muayenemde enfeksiyon çıktı şimdi tedavideyim iyileş bebek işini sonra düşün dedi doktorum bende bi hafta sonra ki kontroldeki duruma göre karar verecem her an her şey olabilir sen yine aynı merkezemi gedeceksin ben sanırım yine acıbademe gidecem Allahın hakkı üçtür diyerekten bi kez daha orda deneyeyim diyorum ama tam karar vermedim:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

yok saymıyo şöyleki normal un katılmamış olanından sadece mısırdan yapılan ekmeği yiyeceksin dedi bende fırından sorup öyle alıyorum ama bu böyle devam ederse onuda kesecem

Canım sen karadenizdesin zaten mısır ununu eşinin ailesi yapmıyor mu? Yapıyorlarsa bence ekmeğini kendin yap hiç de fırından alma çünkü onların rengi mısır unu ama tadları bir değişik.Ben bazen fırından alıyorum taş gibi, ama evde eğer hakiki doğal mısır unum varsa evde kendim yapıyorum inan tadına doyum olmuyor çayla birlikte ya da yoğurtla bayılıyoruz valla

eşimin ailesi yapmıyor canım ama değirmenlerden hakiki mısır unu alabilirim nasıl yapıyosun tarif etsene hakşkatende fırından aldığım ekmek taş gibi dilimliyorum un gibi ufalanıyo:44::44::44::44::44::44::44::44:

kızlar mrhb nasılsınız kız kardeşime gittim işleri ahlettim geldim şimdide akşama yemek yapacağımmm

Biz bu kez nereye gidiyoruz biliyor musun söylim de gül biraz
Acıbadem Şahin Zeteroğlu...
Hani demiştim ya eşimin amcasının gelini 10 yıl sonra 4.tüp denemesini Şahin beyde yapıp hamile kalmıştı, bu da eşimin oraya sıcak bakmasına sebeb oldu. Biz pembe maviden çok memnun kaldık ama eşim amcasının gelinin durumunu baz alarak oraya gidelim diyor.
Ben de karışmak istemiyorum Pembe Maviyi ben seçmiştim bu kez onun dediği olsun diyorum.
Senin durumunu doktorun daha iyi biliyordur görüyoruz ki alanında iyi Şahin Bey, doktorlar vesile sadece.Ama tabi yaşadıklarını da sen biliyorsun kararını ona göre verirsin inşallah.Hakkımızda hayırlısı...

bende mayısta tedaviye başlarsam bakarsın şahin beyin kliniğinde karşılaşırız hatresim ya ben bu doktora alıştımya benşi tanıyor diye içim başka bi doktora gitmek istemiyor ama hakkımızda hayırlısı bakalım

kızlar mrhb nasılsınız kız kardeşime gittim işleri ahlettim geldim şimdide akşama yemek yapacağımmm

sağol canım biz iyiyiz, ne yemek yapcan öyle?

Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy o kadar mısır ekmeği tarifini yazdım silindi ya
Neyse ben gene yazım bari

He ya bana da öyle geliyo , sen benim yanımda Rana' yı görürsen kesin tanışırız bence deZaten benim kız nereye gidiyorsak hemen irtibata geçiyor, seninle de tanışma işimizi kolaylaştıracak Rana teyzesi...Aslında memnunsan devam et derim ama dedim ya kendi durumunu neler yaşadığını sen daha iyi biiliyorsun ona göre ver kararını.
Biz bu önceki tedavi de Şahin beyi çok düşünmüştük ama bayan doktor her ikimizin de öncelikli tercihiydi.Nasip olmayınca artık Acıbadem diyoruz bakalım hayırlısı.Peki sen Acıbademe gitmezsen başka nereyi düşünüyorsun, var mı aklında bir yer?

Canım 1 kilo kadar un
1 paket kabartma tozu
2 tatlı kaşığı tuz
bir çay bardağı sıvıyağ
isteğe bağlı bir bardak süt
aldığı kadar ılık su( süt koyarsan suyu azaltırsın)
Bütün malzemeleri karıştırıp güzelce yoğuruyoruz,cıvık bir hamur elde etmelisin katı olmayacak, kek hamurunun katı hali olacak şekilde.
Tepsiyi tereyağıyla güzelce yağlayıp hamurunu tepsiye yay, sonra bıçakla kek dilimler gibi hamuru kes.Piştikten sonra dilimlemeni kolaylaştırır bu.
Afiyet olsun, yanına istersen yoğurt istersen çay...

Son düzenleme:
leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni yakalarsam

pazardan yaprak aldım birde dolmalık biber ama çok yorgundum sarmayı bıraktım biberi doldurdum yanınada ayran çorbası salata yapacağımm

ranayı görürsem seni zaten tanırım biliyosun ranişimin resmi var bende mısır ekmeğini ilk fırsatta yapacam canım sağol belki böyle daha iyi yerim ya

hb canım benim....

konuşsana tızım ne yapıyon hayat nasıl gidiyo busenin yeni resimleri yokmu

pazardan yaprak aldım birde dolmalık biber ama çok yorgundum sarmayı bıraktım biberi doldurdum yanınada ayran çorbası salata yapacağımm
ooooh ellerine sağlık afiyet olsun canım akşam size geliyorum yeterim dolmaya dayanamam biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…