tamam tamam hadi ver yiyeyim...bu kadar ısrara dayanamam ben...saol bitanem..ayyyyyyyyyyyy sara valla çaycı içeri girdi...inanki çay komasına gircem..arkadaşlar söylemiş..içmesek ayıp olacak...olmaz böyle illa biley yedirecem yada içirecemmısır ekmeği vereyimmi tadı çok güzel valla bak bi ye bi daha vazgeçemezsin
heeeeeeeeeee sen diyosan doğrudur hatresim...büyüğümüze hürmet ederiz biz daaaaaaaHah şunu iyi bileydin emzirmeyi bırak görürsün sen kiloları, emzirirken zerre kadar kısmadım herşeyden hem de abartı şekilde yedim de yedim kilo almadığım gibi zayıfladım üstelik.Emziren bir anne günde 500 kalori harcarmış Emzirmeyi bıraktım ayvayı yedim
Heee öledir öleeeee,men unutmuşam ekibin bayan oluşunu
Yokkkkkkkkkkk Yeter gerçek hayalet sen sahte hayaletsinÇünkü kendini kamufle edemiyon naberrrrrrr tızımmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa
Sana noluyo kızzzzzzzzzzz sankim senle kocan barışıyor muşsunuz gibi
Bu filmler bizi esir almış gitmiş , bende de Kore dizileri hastalığı var, bir gün de eşimle beraber 4- 5 bölüm izlediğimiz oldu, gece yatarken bile sonraki bölümü merak eder olmuştum artık
benim yemeğim hazır şekerim...sana kolay gele...
Sana cevap yetiştiriyorum arkadaş
Hadi güle güle ben de kaçsam iyi olur bir mutfağa girem hele, yemeğim var emme şimdi bizim babamız çeşit ister tür ister bi bakam hele nedecem
tamam tamam hadi ver yiyeyim...bu kadar ısrara dayanamam ben...saol bitanem..ayyyyyyyyyyyy sara valla çaycı içeri girdi...inanki çay komasına gircem..arkadaşlar söylemiş..içmesek ayıp olacak...gülmekten bayılacam şimdi tızım ya...
heeeeeeeeeee sen diyosan doğrudur hatresim...büyüğümüze hürmet ederiz biz daaaaaaakız bende çok severim bir ara hastasıydım o kore filmlerinin..güzel oluyor ya...prensesli filan ya...
benim yemeğim hazır şekerim...sana kolay gele...ranişin tatlı yanaklarından öperim...
bende çıkıyorum tatlım..eşim almaya geliyor..hadi bay..görüşmek dileğiyle...Hadi bacım görüşürük ben de kaçıyorum artıkım, sen de oyun oynamaya devam
günaydın leyloşum nasılsın bugüngünaydınnnnnnnnnnnnnn ey ahaliiiiiiiiiiiiiiii
günaydın yeterim yeter bu mesajın bana bi fıkra anımsattı hani askerde komutan askeeeeer sağa dön dedikten sonra temel sende dön demiş ya sende herkese günaydın leyla sanada günaydın demişsinherkesee günaydınlarrleylaaa sanada günaydın
ııııı ıııh açmayacam işte ben face sevmiyorum
selam kızlar
saracım çok şükür ben de musab da iyiyiz
musab artık hiç durmuyor
ya hep kucağımda ya da devamlı elinden tutup yürütmemi istiyor
hiç iş yapamıyorum birtek yemek yapıyorum o da yetişirsem
musabın yemeği,uykusu şuyu buyu derken pc yi aacak vaktim olmuyor
anlıycanız musaba endekslenmiş durumdayım
şimdi de gece mamasını yapıcam
sanki gece uyuyomuş gibi
efsun klomen hayırlı olsun canım
ilk kez mi kullanıyorsun
ben klomenle hamile kalmıştım
senin de beben gelsin inş
Selamün aleyküm canlar sizi çok özledim yawwwwwwwww
Ben bir ara pc ye virüs bulaştı formatlamak zorunda kaldık o yüzden gelemedim onu hallettik komşudan alıyorduk neti onlarda artık kullanmak istemediklerinden neti iptal etmek zorunda kaldık derken bugün az önce yeniden bağladık neti ve yine buydayımmmmmmmmmmmmmmmm
Hepinizi kocaman öpüyoyoyummmmmmmmmmmmmmm
Ama şu net olmayınca birbirimize ulaşamamak ne tötü yaaaaaaawwwww:26::26::26::26::26:
Neyse çok şükür netim vay artıkım
Sarammmmmmm ışığın yanıyor gelseydin bacım iki kelam ederdik ama neyse başka zaman görüşürüz inşallah.
Kızlar pek geçmişe bakamadım ama umarım herkes iyidir. hicran ve dağlarkızının sonuçlarını merak ettim hamişler mi acaba, Zeloş döndü mü topiğe?
Sanki 20 gün değilde senelerdir ayrı kaldım gibi geldi özledim hepinizi...
valla sık gelemiyorum anlattığım nedenlerden dolayı canım...bende özlüyorum sizleri...ben arayı fazla açmıyorum...dün doğum günümdü biliyormusun saracım...akşam pasta kestik buse çok eğlendi...
faceye bende karşıyım ya...buraya gelin burda sohbet edek ....
hg hatresim ya..özlettin kız kendini...neler yapıyorsun raniş nasıl annesi...
Evetttttt ancak geçmiş bitti ,şimdi sıra cevaplarda, kızlar hepsini alıntılayamadım, eksik yazarsam kusura bakmayın emi
Efsunum tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşallah..:
günaydınnnnnnnnnnnnnn ey ahaliiiiiiiiiiiiiiii
herkesee günaydınlarrleylaaa sanada günaydın
Eki Görüntüle 694990 amiiiiiiiiiiiin
günaydın leyloşum nasılsın bugün
günaydın yeterim yeter bu mesajın bana bi fıkra anımsattı hani askerde komutan askeeeeer sağa dön dedikten sonra temel sende dön demiş ya sende herkese günaydın leyla sanada günaydın demişsin
canım yumoşların bebiş olsun inşşşş[sıze=2][/sıze]hepinize günaydın kısslllaaarrrrrrrrrrrrrr dün doktuşa gittiğim için hiç gelemedim
zaten salı gecesi annemlerde kaldım yengemle doktuşa beraber gitcez die ordada net yok neysee
doktuş kontrol etti ilaça güzel cevap vermişsin yumurtalar bayaa büyümüş dedi
gün aşırı maça devam dediii
Günü gecerse kontrole gel yada regl olursan 4. Günü gel dediii bakalım hayırlıısı ne olacakk
ayrıca yine progestan yazdı ama bu defa 100 mg lık dün başladım kullanmaya akşam 9.30 uykum geldi hemen
Son durum böleee işte canlarrr
bugünde dayımın eşi kızkardeşine mevlüt yapıyo 52.ne oraya gitcem
akşama görüşürük inşşşallahhhh bi aksilik olmazsaaaaaaaaaaaaa
hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Saol tatlım...iyiyim çok şükür...sen nasılsın saracım?günaydın leyloşum nasılsın bugün
günaydın yeterim yeter bu mesajın bana bi fıkra anımsattı hani askerde komutan askeeeeer sağa dön dedikten sonra temel sende dön demiş ya sende herkese günaydın leyla sanada günaydın demişsin
saol efsuncum...önemli değil hayatım düşünmen yeter...umarım sende iyisin ...kontroller iyi geçmiş sanırım..umarım yumoşların bebiş olur efsunum..Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın arkadaşım...farketmez abla burdanda sohbet edioz zatiiiii
çok zor dönemlere girmeye başlamışsın canım şimdi yatar ne oturur sürekli gezmek ister musab paşa
sağol canım hayırlısı bakalım evet ilk defa kullandım klomeni
aaaa bakalım bendeolcak mıyım :26::26:
ooooo hoşgeldinnn hatresimmmmm
özledik kız seniiiiiii sükür halllolmuş pc ve net işiiiii
müsait bi zmnda bolll bolllllllllllllllllll sohbet edekkkkk
doğum günün kutlu olsun canımmmmmm yeni gördüm vallaaa kusura bakma leylacımmm
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doğmuşsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol hatresimmmmm inşşallahh hayırlısııı
günaydınnnnn canımmm
günaydıınnnnnnnnnnnnnnn yetercimmmmmm
günaydınnnn ablaaaaaa
amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet kimse yok topici ben açmişem gurbanlar...layla aşağıdaydı ya onun için kız siz uyurken leyla topiği açmıştı
günaydın yeterim..beni özel tutmuşsun thankssssss şekerim...herkesee günaydınlarrleylaaa sanada günaydın
yumoşların seni anne yapsın inşallah mevlidnizide Allah kabul etsin bizlere dua et tamam mıhepinize günaydın kısslllaaarrrrrrrrrrrrrr dün doktuşa gittiğim için hiç gelemedim
zaten salı gecesi annemlerde kaldım yengemle doktuşa beraber gitcez die ordada net yok neysee
doktuş kontrol etti ilaça güzel cevap vermişsin yumurtalar bayaa büyümüş dedi
gün aşırı maça devam dediii
günü gecerse kontrole gel yada regl olursan 4. günü gel dediii bakalım hayırlıısı ne olacakk
ayrıca yine progestan yazdı ama bu defa 100 mg lık dün başladım kullanmaya akşam 9.30 uykum geldi hemen
son durum böleee işte canlarrr
bugünde dayımın eşi kızkardeşine mevlüt yapıyo 52.ne oraya gitcem
akşama görüşürük inşşşallahhhh bi aksilik olmazsaaaaaaaaaaaaa
hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
layla aşağıdaydı ya onun için kız siz uyurken leyla topiği açmıştı
Saol tatlım...iyiyim çok şükür...sen nasılsın saracım?
saol efsuncum...önemli değil hayatım düşünmen yeter...umarım sende iyisin ...kontroller iyi geçmiş sanırım..umarım yumoşların bebiş olur efsunum..Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın arkadaşım...
evet kimse yok topici ben açmişem gurbanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?