ah prensesim ya bu çocukların nazlanması bizi mahvetti valla...niye bu kadar nazlılar anlamıyorum ki?geçen ay sadece yediği kadar verdim 300 gr kilo verdi
zorlamayınca hiçbir şey yemiyor benimki
ben de oyalayarak kandırarak yediriyorum napim
ah prensesim ya bu çocukların nazlanması bizi mahvetti valla...niye bu kadar nazlılar anlamıyorum ki?
size iyi gezmeler canım..eşim bizi dışarı çıkaracakmış
sonra görüşürüz leyloşum
oğlumla çok sıkıldık evde
olabilerrrrrrrrrrrrr....çok beklettikleri için olabilir mi?:26:
İyi akşamlar diyeyim ben en iyisi mi?
tünaydın hatresim...akşam oldu sen daha yenimi geliysen yahu topice..nereyesun sabah beri..uykucu güzeli seni....sana o kadar seslendim seslendim gelmeyince oyuna takılam bari dedim...rekor kıracam ya...
Hoşbulduk prensesimhatres hoşgeldin bacım özledik seni
leyla geçmiş doğum günün kutlu olsun
evet bencede leyloş kilo almak için saraya git ya da bana gel ben de iyi kilo aldırıyorum
görümceme 20 günde 6 kilo aldırdım
hatres ben hem emziriyorum hem kilo alıyorum istisnamıyım ne
efsun evet canım bu aralar devamlı ellerindn tutup yürütme modundayım bel falan kalmadı bende
inş senin de bebikin gelir
benim ikinci ay olmuştu
çok güzel yumoşların büyüyüp bebiş olsun inş
benim ilk ay hiç yumurtam gelişmemişti
nerdesiniz kızlar musabı uyuttum iş bile yapmadım size bakayım dedim
oğluma öğlene kıymalı mercimek çorbası
akşam için de tavuklu sebze püresi yaptım
uyansın yedireyim
Oyyyyyyyyy kız valla öleeeeeeeeeeeeee yorulmuşum ki keşke biri akşama yemeğe çağırsa da yemekten kurtarsam, anlayacağın tarifi bırak yemek yapacak derman kalmadı bendeişlerim vardı canım sabah pek bakamadım topike
kolay gelsin hatresim ne yemek yapacan benimde yemeğim yok banada fikir ver hele
Ben tavuğu çok severim ama şu antibiyotikli oluşları, 45 günde yetiştirilmeleri falan beynimi karıştırıp duruyor o yüzden çok nadir tavuk alır oldum, alsak bile gerçekten de lezzet diye bir şey yok ki tavuktaiyiyim çok şükür sen nasılsın?
evet uyudu
burda dinleniyorum işte
ben de akşama patatesle tavuk attım fırına
buydayımmmmmmmmsara efsun hatres nerdesinizzzzzzzzzzz
Aynennnnnnnnnnnn
ah prensesim ya bu çocukların nazlanması bizi mahvetti valla...niye bu kadar nazlılar anlamıyorum ki?
olabilerrrrrrrrrrrrr....
sağol canım
size iyi gezmeler canım..
olabilerrrrrrrrrrrrr....
sağol canım
İyi akşamlar diyeyim ben en iyisi mi?Saat oldu 5,5...temizlik çok yordu beni, keşke ev hep temiz kalsa...yaşlandım galiba, kendimi çok yorgun hissediyorum
Hoşbulduk prensesim
Görümcene 20 günde 6 kilo bence çok normal, çünkü mushabın diş hediğindeki marifetlerini gördük , gel de kilo alma demi
Senin emzirip kilo vermemenin sebebi anlaşılmıştır prensesim, güzel menüler hazırlarsan emzirmek bilem kar etmiyor demek ki...Ama canım şaka bir yana da ben emzirirken ne tatlılar,börekler,dolmalar yediğimi bilirim hiç kilo almadığım gibi vermiştim gerçekten.Herkeste aynı etkiyi göstermiyor demek ki...
Oyyyyyyyyy kız valla öleeeeeeeeeeeeee yorulmuşum ki keşke biri akşama yemeğe çağırsa da yemekten kurtarsam, anlayacağın tarifi bırak yemek yapacak derman kalmadı bendeEşim kuymak çok sever,kuymaklık peynirim de var,galiba işin kolayına kaçıp onu yapıcam yanına da çay,napim
Ben tavuğu çok severim ama şu antibiyotikli oluşları, 45 günde yetiştirilmeleri falan beynimi karıştırıp duruyor o yüzden çok nadir tavuk alır oldum, alsak bile gerçekten de lezzet diye bir şey yok ki tavukta
buydayımmmmmmmm
Aynennnnnnnnnnnn
canlar nasılsınız biz bu gün has idik ayaklarım şişti tam has dönerken sancılanmış daha 8 ayına bile girmedi dr doğum sancısı gibi demiş nst ye bağlamış biraz kasılma çıkmış bir ilaç vermiş yeniden olursa hiç bekleme gece bile olsa yatış yapalım damardan ilaçlar var onlardan verelim eğer doğum başlar ünvrts gitmen lazım demiş aklım çıktı yanına gittim biraz sonrada evine geçip biraz yardım ettim evime geldim allahım esirgesinn çok endişelendim şimdi kendime çay yaptım sizede bir slm vereyim dedim
canlar nasılsınız biz bu gün has idik ayaklarım şişti tam has dönerken sancılanmış daha 8 ayına bile girmedi dr doğum sancısı gibi demiş nst ye bağlamış biraz kasılma çıkmış bir ilaç vermiş yeniden olursa hiç bekleme gece bile olsa yatış yapalım damardan ilaçlar var onlardan verelim eğer doğum başlar ünvrts gitmen lazım demiş aklım çıktı yanına gittim biraz sonrada evine geçip biraz yardım ettim evime geldim allahım esirgesinn çok endişelendim şimdi kendime çay yaptım sizede bir slm vereyim dedim
İyi akşamlar diyeyim ben en iyisi mi?Saat oldu 5,5...temizlik çok yordu beni, keşke ev hep temiz kalsa...yaşlandım galiba, kendimi çok yorgun hissediyorum
Hoşbulduk prensesim
Görümcene 20 günde 6 kilo bence çok normal, çünkü mushabın diş hediğindeki marifetlerini gördük , gel de kilo alma demi
Senin emzirip kilo vermemenin sebebi anlaşılmıştır prensesim, güzel menüler hazırlarsan emzirmek bilem kar etmiyor demek ki...Ama canım şaka bir yana da ben emzirirken ne tatlılar,börekler,dolmalar yediğimi bilirim hiç kilo almadığım gibi vermiştim gerçekten.Herkeste aynı etkiyi göstermiyor demek ki...
Oyyyyyyyyy kız valla öleeeeeeeeeeeeee yorulmuşum ki keşke biri akşama yemeğe çağırsa da yemekten kurtarsam, anlayacağın tarifi bırak yemek yapacak derman kalmadı bendeEşim kuymak çok sever,kuymaklık peynirim de var,galiba işin kolayına kaçıp onu yapıcam yanına da çay,napim
Ben tavuğu çok severim ama şu antibiyotikli oluşları, 45 günde yetiştirilmeleri falan beynimi karıştırıp duruyor o yüzden çok nadir tavuk alır oldum, alsak bile gerçekten de lezzet diye bir şey yok ki tavukta
buydayımmmmmmmm
Aynennnnnnnnnnnn
geçmiş olsun yetercim
güle güle otur evinde canım yemeğide boş ver kuymak iyi fikir
kislar iyi geceler hepiciginize nasilsiniz bakalim...
efsuncum insallah en kisa zamanda hamis olursun canim...
leylos dogum gunun kutlu olsun canim iyiki dogmussun....
prenses su kiymali mercimek corbani ve tavuklu sebze purenin tarifini verebilirmisin bende artik degisik seyler yapmak istiyorum umuta...
hatres hosgeldin canim nasilsin...
yetercim grcmis olsun canim umarim bebis aceleci davranmaz...
saracim nasilsin bacim...
unuttugun varsa kusura bakmasin kizlar... hepinizi opuyorum
Hoşbulduk prensesim
buydayımmmmmmmm
Aynennnnnnnnnnnn
oh maşallah...dünde buse gitmiş parka kaydıraktan kaydırmışlar..çok mutlu olmuş kuzucuğum...sağol canım
valla bir güzel gezdik
musabı parka götürdük
çok mutlu oldu kuzum
sağol canım
valla yapıyorum yapıyorum eşim yemiyor ben yiyorum napim
şimdi o kadar yapamıyorum da musab yokken çok farklı tarifler deniyordum
çok yemediğim hep dikkat ettiğim halde kilo alıyorum
bünyem yatkın ama
şu zamanda güvenerek neyi yiyoruz ki
bizde alıyoruz işte
musaba köy yumurtası köy tavuğu alıyoruz
çok geçmiş olsun canım inş bekler bebişiniz
saol edacım...nasılsın canım..umarım herşey yolundadır..kislar iyi geceler hepiciginize nasilsiniz bakalim...
leylos dogum gunun kutlu olsun canim iyiki dogmussun....
prenses su kiymali mercimek corbani ve tavuklu sebze purenin tarifini verebilirmisin bende artik degisik seyler yapmak istiyorum umuta...
hatres hosgeldin canim nasilsin...
yetercim grcmis olsun canim umarim bebis aceleci davranmaz...
saracim nasilsin bacim...
buseyede gönder teyzesi...tamamen uykusuz bir geceden sonra kocaman günaydınlarrrrrrrr
şimdi oğluma krep yapıp gelecem
Saol tatlım...iyiyim çok şükür...sen nasılsın saracım?
saol efsuncum...önemli değil hayatım düşünmen yeter...umarım sende iyisin ...kontroller iyi geçmiş sanırım..umarım yumoşların bebiş olur efsunum..Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın arkadaşım...
evet kimse yok topici ben açmişem gurbanlar...
yumoşların seni anne yapsın inşallah mevlidnizide Allah kabul etsin bizlere dua et tamam mı
iyi olmana sevindim gurban bende iyiyim sanırsam galiba heralde
efsun evet canım bu aralar devamlı ellerindn tutup yürütme modundayım bel falan kalmadı bende
inş senin de bebikin gelir
benim ikinci ay olmuştu
çok güzel yumoşların büyüyüp bebiş olsun inş
benim ilk ay hiç yumurtam gelişmemişti
sara efsun hatres nerdesinizzzzzzzzzzz
kuymak ne ki sara ?:26:
kislar iyi geceler hepiciginize nasilsiniz bakalim...
hayırlı cumalar kızlar
hayırlı cumalarrrrr
rabbım gonlunuzden gecenı elınıze versın ınsallahhhh... Saglık ve huzurla....
musab bile anladığına göre buse nasıl sevinmiştir yavrum
tızım kendini niye yoruyon ya bu kadar...tertemiz olmuştur gerçi..eline sağlık..gülerek otur..
oh maşallah...dünde buse gitmiş parka kaydıraktan kaydırmışlar..çok mutlu olmuş kuzucuğum...
saol edacım...nasılsın canım..umarım herşey yolundadır..
buseyede gönder teyzesi...
iyi sayılırım canımmm aynı işte hayat...
hayırlısıyla hayırlı zmnda olsun inşşalahhhhh hepimiz içinnnn
aminnnnnnnnnnnnnn ablacım ettim ettim hepimizeee
Allah kolaylık versin canımmmm zor iş
hayırlısıyla inşşallahh canım yaaaa
benimkilerin kıvamı güzelmiş
ben mevlütteydim canımmmm
geçmiş olsun canımmm rabbim kardeşinin yardımcısı olsunnnn
biri kuymak mı dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
süper bişey kuymak ben bilmemde eşim yapar bizim evde ama tadı süperrrrr tavsiye ederim mutlaka dene
hayırlısıyla hayırlı zmn da inşşallahh gelir canımmmm
sen nasısınnnn
hayırlı cumalarrrr canımmmm
hayırlı cumalar yetercim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?