- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
Günaydın kızlar....
En belirgin özelliği sabah yataktan uyandığında ayağının üzerine basıp ilk adımı attığında ağrı yapması, bu ağrı yürüdükçe azalıyor hatta tamamen kayboluyor, gün boyu çok yürüdüysen o gün ertesi günü ayağını yere koyar koymaz çok ağrı oluyor.Topuğunun altında ağrıyı hissettiğin yeri parmaklarını sıkıca bastırarak kontrol et o zaman daha iyi anlarsın.
Çok şükür biz de iyiyiz canım , peki senin bu maçkolikle bu konuda aran nasıl?
Aleyküm selam efsunumsana da günaydın canım, bu erkekler maçta ne bulur anlamıyorum ya normali güzel de aşırı düşkün olmaları da garip ya:44::44::44: Benim ki önceden haftada bir spor amaçlı giderdi, anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm şimdi evde tutamıyorum maç sevdasından Gülem mi ağlayam mı şaşırdım valla
inş canım düşünürsek çok güzel olur
nasılsın yoğun efsunum benim?
sadece takmamaya çalışıyorum artık
herşeyleriyle ilgileniyoruz yine suçlu biziz
ben musaba çok fazla öğün hazırlıyomuşum
o yüzden iştahsızmış
şükret değil mi o kadar uğraşıyorum
yemeklerini tuzlu,yağlı yapmalıymışım
bizim yediklerimiz daha faydalıymış
musabın midesi neki tek kaşıkla doyarmış
ne hazırlasam ben bile o kadar yiyemem diyor...gıcık
zaten oğlum ona çekmiş iştahsız
Günaydın kızlar....
En belirgin özelliği sabah yataktan uyandığında ayağının üzerine basıp ilk adımı attığında ağrı yapması, bu ağrı yürüdükçe azalıyor hatta tamamen kayboluyor, gün boyu çok yürüdüysen o gün ertesi günü ayağını yere koyar koymaz çok ağrı oluyor.Topuğunun altında ağrıyı hissettiğin yeri parmaklarını sıkıca bastırarak kontrol et o zaman daha iyi anlarsın.
günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
musaba omletini yedirdim,uyuttum
şimdi çay içecem
tabi uyanmazsa paşacanım
saraaaaaa nerdesinnnnnnnnnnn
maç izlemek banada güzel gelio kendi takımın izle ama bütün türkiye süper ligi yetmio bide yurt dışındakileride izliyruz bizzzzzbende onuu anlayamıyorummm
benimki uzun zmndır kendi gitmiyo halı sahaya yogunlugundan ama ev bize eziyet edio dizi izletmio valla
bu arada gecmiş olsun canımm topuk dikeni çok zor bişey benim teyzemdede var
yogunluktan anca bu sabah geldimiiiyim canım saoolll sen nasısınnn
benimki ister bana ister kocişime ceksin farketmez ikimizinde yemek konusunda maşşallahı var
ondan diyet yapamıyorum ben
canım kocan o kdr biliyosa alsın kendi baksın musaba
şu erkeklerin çocuk konusunda ahkam kesmesi deli edio beni
musabla beraber bebişi olan arkadasın kocasıda öleeee
yok sunu yedir yok bunu yedir yok süt ver cart curttt
ben bilee deli oluyrm adam öleee konusunca davranınca al kendin bak o zmn akşamlarıda demiii
ama yoooo sadece sevme işi onların yemek gaz alt temizleme işi kadının
bideee bebek gece sık uyanınca uyuyamıyoruza sinir oluyrm
tamam işe gideceksin sabah daaa eeee o kadın napsın hem uykusuz kalıo hemde sabah bi ton iş onu beklio ev içinde
bebiş de cabasııı
aayyyyyy anaaaaaaaaaaammmmmmmmm bütün içimdekileri kustum sabah sabahhhh
günaydın hatresimmm
canım yaaa bu topuk dikeninin tedavisi yok mu hiççç
ben nette bulmuştum bi ara bişeyler teyzem için duuu bi daha bakammm
günaydınnnn prenses & musabbb
oohhhhhhhhhh afiyet şeker bal olsun musab paşayaaa
Canım bunu evdeki pulbiberle denedim sonra bıraktım çünkü ayağım kıpkırmızı oldu pulbiberden, bir de Saracoğlunun dediği pulbiberi nerden bulmak lazım...Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlunun Topuk Dikeni Kürü :
Malzeme olarak, çekirdekli siyah kuru üzüm, orta acılıkta kırmızı pul biber kullanılıyor. Her biri 3 gün uygulanmak suretiyle, 3 aşamada yapılacaktır.
1- Üç yemek kaşığı Orta acılıkta kırmızı pul biberi havanda ezdikten sonra akşam yatmadan önce bir tülbent veya gazlı bezle topuğunuza sarın. Sabah sargı çıkarılacak. Üç gün uygulanacak.
2- 3 yemek kaşığı çekirdekli siyah kuru üzüm çekirdekleri ile beraber dövdükten sonra akşam yatmadan önce bir tülbent veya gazlı bezle topuğunuza sarın. Sabah sargı çıkarılacak. Üç gün uygulanacak.
3- Orta acılıkta kırmızı pul biber ve çekirdekli siyah kuru üzüm çekirdekleri ile birlikte dövdükten sonra akşam yatmadan önce 3 yemek kaşığı kadarı bir tülbent veya gazlı bezle topuğunuza sarın. Sabah sargı çıkarılacak.
Not: Bu kürün yararlı olması için kırmızı pul biberin ebter (kısır) tohumdan üretilmemiş olması gerekiyor.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bu kürün % 60 oranında faydalı olduğunu söylüyor.
bu da Ahmet Marankii amcadan
Topuk dikeni sorunu olanların uygulayabileceği şifalı kürler...
14/04/2011 - 15:08
- 1 adet arpacık soğan fırında öldürülür. Daha sonra ikiye bölünerek topuk dikeninin üstüne konulur. Üzerine çorap giyilerek yatılır.
- Günde bir defa, bir kova sıcak suya, 1 çay bardağı kekik konulup, ılık hale gelince, hasta olan ayak bu suda 2030 dakika kadar bekletilir.
- 4 adet elma kabuğu, 1 litre suda 10 dakika kaynatılır. 30 dakika demlenir ve süzülür. İki yemek arası saatlerde ve yatarken birer bardak içilir
günaydınlar canlarrrrrrrtemizlik yapıyordum sizlere bakim dedim sonrada kız kardeşime gideceğim biliyorsunuz gebeliği ile iligili sıkıntısı var dr yat dediği için bir şey yapsın istemiyorum
maç izlemek banada güzel gelio kendi takımın izle ama bütün türkiye süper ligi yetmio bide yurt dışındakileride izliyruz bizzzzzbende onuu anlayamıyorummm
benimki uzun zmndır kendi gitmiyo halı sahaya yogunlugundan ama ev bize eziyet edio dizi izletmio valla
bu arada gecmiş olsun canımm topuk dikeni çok zor bişey benim teyzemdede var
yogunluktan anca bu sabah geldimiiiyim canım saoolll sen nasısınnn
benimki ister bana ister kocişime ceksin farketmez ikimizinde yemek konusunda maşşallahı var
ondan diyet yapamıyorum ben
canım kocan o kdr biliyosa alsın kendi baksın musaba
şu erkeklerin çocuk konusunda ahkam kesmesi deli edio beni
musabla beraber bebişi olan arkadasın kocasıda öleeee
yok sunu yedir yok bunu yedir yok süt ver cart curttt
ben bilee deli oluyrm adam öleee konusunca davranınca al kendin bak o zmn akşamlarıda demiii
ama yoooo sadece sevme işi onların yemek gaz alt temizleme işi kadının
bideee bebek gece sık uyanınca uyuyamıyoruza sinir oluyrm
tamam işe gideceksin sabah daaa eeee o kadın napsın hem uykusuz kalıo hemde sabah bi ton iş onu beklio ev içinde
bebiş de cabasııı
aayyyyyy anaaaaaaaaaaammmmmmmmm bütün içimdekileri kustum sabah sabahhhh
günaydın hatresimmm
canım yaaa bu topuk dikeninin tedavisi yok mu hiççç
ben nette bulmuştum bi ara bişeyler teyzem için duuu bi daha bakammm
günaydınnnn prenses & musabbb
oohhhhhhhhhh afiyet şeker bal olsun musab paşayaaa
Günaydın kızlar....
günaydınlar canlarrrrrrrtemizlik yapıyordum sizlere bakim dedim sonrada kız kardeşime gideceğim biliyorsunuz gebeliği ile iligili sıkıntısı var dr yat dediği için bir şey yapsın istemiyorum
Bugün ben de kızgınım eşime ya...Canım topuk dikeni gerçekten çok zor, yarım yamalak oldum sanki ya...
Canım bunu evdeki pulbiberle denedim sonra bıraktım çünkü ayağım kıpkırmızı oldu pulbiberden, bir de Saracoğlunun dediği pulbiberi nerden bulmak lazım...
Bak buna rastlamamıştım Efsun soğan her derde deva zaten inşallah kurtulurum şu illetten, yürüyemez oldum ya.Kilolarımdan kurtulmam imkansızlaşır ya yürüşüş de yapamazsam
Sağol canım Allah razı olsun tatlım menim...
valla benimki de tüm maçları izler
çok şükür canım ben de iyiyim
baksana bana doğumdan sonra 5 kilo aldım
oğlum bana hiç çekmemiş
erkekler çok şey biliyolar canım haksızlık etme bikerem
ben yorulup uykusuz kalıyomuşum diye kızıyomuşsırf benim için
sağol teyzesi
bugün yedirince yiyor maşallah hep böyle olsa ya
herşeyi çok biliyorlarya beyefendiler...dilleri maşallah fırın küreği kadar...bazen varya çıldırtıyorlar insanı ya...hepsimi aynı olur be kardeşim...bunların hepsi seçmece galiba prensesim...salla gitsin..ver lafını sustur altta kalma bacım..ben öyle yapıyom...inş canım düşünürsek çok güzel olur
nasılsın yoğun efsunum benim?
sadece takmamaya çalışıyorum artık
herşeyleriyle ilgileniyoruz yine suçlu biziz
ben musaba çok fazla öğün hazırlıyomuşum
o yüzden iştahsızmış
şükret değil mi o kadar uğraşıyorum
yemeklerini tuzlu,yağlı yapmalıymışım
bizim yediklerimiz daha faydalıymış
musabın midesi neki tek kaşıkla doyarmış
ne hazırlasam ben bile o kadar yiyemem diyor...gıcık
zaten oğlum ona çekmiş iştahsız
sende haklısın ben hatresim ne diyim...bende seni pek çok pek çok severim be hatresim...geleydin senle de çene çalacaktık gelmedin ama:26::26::26::26:
Leyloşum, canım benim, seni ben pek çok pek çok severim
Arkadaşım,gülüm iyi diyorsun demesine de bacım bacım akşama kadar elime kumanda almaktan, çay içmekten, yemek yemekten gına geldim yawwwww, çocukla ikimiz sabahtan akşama bekle babam bekle.Ha parka da gidiyoruz arkadaşlara da, onlar da bize gelip giderler sağolsunlar ama eşin yeri başka canım ya.Sen bütün çalışıp yorgun argın eve gelip dinlenmek isterken bir de üstüne başka yorgunluklar ve sinirlendirmeler eklenince heriften iyice gıcık kapmışsın, Allah hepimize sağlık huzur versin inşallah....
Canım dikkat et kendine topuk dikeni yürümediğin zamanlar daha çok ağrı yapar hele sabahları yeni uyanıp ilk adımı attığında acaip sancı yapar.İnşallah değilsindir çok zor ya...
Sara sesin soluğun niye çıkmıyor bacummmmmmmmmmm
seni oyle özledum
hayatum aşkum cicim
nerelerde kalmişsun
uç da gel güvercinim
ayyyyyyyy kız hemen değiştir o doktoru ya...kim ona diploma vermiş valla çok merak ettim...merhaba kızlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı bi hafta önce enfeksiyon sebebiyle ilaç vermiş kontrole çağırmıştı bide daha önce yaptırdığım testleri istemişti götürdüm ama iltihap geçmişmi diye kontrol etmediği gibi adetin bitince gel dedi ben şok oldumama ilaçlarım bitti dedim tamam dedi şimdi muayene etmenin bi anlamı yok adetin bitince gel dedi bende bari gelmişken bugün prolaktin hormonuma ve yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakalım dedim bugün adetin 17.günü çünkü ama gerek yok dedi prolaktinede daha en ilk geldiğinde bakmıştık istersen hemen gösterelim sana sonucu dedi bende tamam deyince bana güvenmiyosun dedi ama hemşiresi bilgisayardan aradı aradı bulamadı prolaktin hormonu testini ben bi şok daha adetin bitince yıkan bi gün sonra gel dedi bazı testler yapacam dedi bu prolaktin hormonuna adetin bitimindemi bakılıyo kızlar çok sinirliyim başım ağrıyo üstelik bu gittiğim doktor öyle eften püften bi doktor değil alanında çok iyi ve kapısının önününü görseniz iğne atsanız yere düşmeyecek cinsten bendemi var bi tuhaflıkta nerde bi aksilik var gelip beni buluyo
merhaba kızlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı bi hafta önce enfeksiyon sebebiyle ilaç vermiş kontrole çağırmıştı bide daha önce yaptırdığım testleri istemişti götürdüm ama iltihap geçmişmi diye kontrol etmediği gibi adetin bitince gel dedi ben şok oldumama ilaçlarım bitti dedim tamam dedi şimdi muayene etmenin bi anlamı yok adetin bitince gel dedi bende bari gelmişken bugün prolaktin hormonuma ve yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakalım dedim bugün adetin 17.günü çünkü ama gerek yok dedi prolaktinede daha en ilk geldiğinde bakmıştık istersen hemen gösterelim sana sonucu dedi bende tamam deyince bana güvenmiyosun dedi ama hemşiresi bilgisayardan aradı aradı bulamadı prolaktin hormonu testini ben bi şok daha adetin bitince yıkan bi gün sonra gel dedi bazı testler yapacam dedi bu prolaktin hormonuna adetin bitimindemi bakılıyo kızlar çok sinirliyim başım ağrıyo üstelik bu gittiğim doktor öyle eften püften bi doktor değil alanında çok iyi ve kapısının önününü görseniz iğne atsanız yere düşmeyecek cinsten bendemi var bi tuhaflıkta nerde bi aksilik var gelip beni buluyo
herşeyi çok biliyorlarya beyefendiler...dilleri maşallah fırın küreği kadar...bazen varya çıldırtıyorlar insanı ya...hepsimi aynı olur be kardeşim...bunların hepsi seçmece galiba prensesim...salla gitsin..ver lafını sustur altta kalma bacım..ben öyle yapıyom...
sende haklısın ben hatresim ne diyim...bende seni pek çok pek çok severim be hatresim...
ayyyyyyyy kız hemen değiştir o doktoru ya...kim ona diploma vermiş valla çok merak ettim...
kızlar buse dün gece saat 12de uyandı sabah saat 8:50 de uyumuş...gece birden bir manevrayla yataktan kendini sallama çalıştı bende kapıyı açıyordum bir koştum Allahım sırtıma bir kulunç girdi ölüyorum sandım...hareket edemez hale geldim..bugün ilaçlarla ayaktaydım..sabah toplantım vardı mecbur işe gelmek zorundaydım..hala işteyim...hala uykusuz ve bitkinim..Allahım şu çocuk bir büyüse ya....okula gittiği günleri görürmüyüm acaba...
busenin gözleri çapaklanıyor ne ettiysem kesemedim bu çapakları ya...birde şişiyor enfeksiyonmu kaptı ne oldu yavruma...cumartesi göz hastanesinden randevu aldım...götürcem inşallah kızımı....
saracım tüp bebek günlüğünden çıkta gel ya..iki lafın belini kıralım...sana çay ısmarlayım...öyle uykum varki gözlerim kapanıyor canım ya...
gece hiç uyumadı efsunum ya...yataktan kafayı sarkıtmış tepe üstü gidecekti hemen koştum sırtımı incittim ona koşup tutayım derken...ben gazi oldum yani....bugün ağrı kesicilerle ayaktaydım valla...şu toplantı olmasaydı...mahvoldum...sana çay olmazmı canım arkadaşım..içeceğin çay olsun kız...yeni çay makineside aldım..eve gel çay keyfi yapak valla...aaa nası doktor bu beeee moralman insanı öldürüyo baksana
kapısı çok doluysa hasta bakmaktan bıkmıştır demekkiii yada daha çok para kazanim daha çok hasta bakim die
çabucak işlem yapanlardanmıdır nedir anlamadım abla bence değiştir istersen doktuşu
sen nereye gidiosun doktuşa özel mi bu devlet mii
sende bişey yok ablammmmm sen süpersinnnn
anammmmmmmm anlayamadım naptı gece busecikkkkk
çok geçmiş olsun canımmm inşşallahh eve gidince az dinlernirsin
evde annen bakıyodu demii buseye
bencede gözleri enfeksiyon kapmışdır havalar açıyo ya moda oldu yine göz nezlesi kızarıkları...
hemen götür bencede canım doktuşa
bana çayyy yokmuuuu
gece hiç uyumadı efsunum ya...yataktan kafayı sarkıtmış tepe üstü gidecekti hemen koştum sırtımı incittim ona koşup tutayım derken...ben gazi oldum yani....bugün ağrı kesicilerle ayaktaydım valla...şu toplantı olmasaydı...mahvoldum...sana çay olmazmı canım arkadaşım..içeceğin çay olsun kız...yeni çay makineside aldım..eve gel çay keyfi yapak valla...
Hay sen çok yaşa emi prensesimerkekler çok şey biliyolar canım haksızlık etme bikerem
ben yorulup uykusuz kalıyomuşum diye kızıyomuşsırf benim için
Edacım benim ki evde izlemiyor kendisi takım kurmuş maç turnuvalarına katılıyor, yani adamı göremez oldum artıkımvalla ne desende bu erkekler mac sevdasindan vszgeciremezsin ben karismiyorum pek genelde evde izler lig maclarinda disarda kendi takimi olmasada izler ama dizi de izler dizi zamani mac varsa diger odada izler karismiyorum bende artik seviyo napiyim
Ya evde durduğu yok bari aileme gönder ben de çocuk da biraz farklı bir şeyler yapalım derim onu da rahatı kaçar diye istemiyor beyendi, tabi biz evde bekçilik edip duralım ama o aktif bir insan ( sanki biz değiliz,bir o bilir aktif olmayı ) bizim gibi evde duramazmışsen nee kızdın canımmm ?
inşşallahh gecer canım şu hain topuk dikenin gecerrrrr
saraçoğlu amcanın kini boşver canım o zmn ayağını kırmızı yaptıysa valla nerden bulcan onu hiç bilemiom
marankiyi dene bide evet soğan her derde deva die bende çok duydum hamişlikte bile soğan kürü yapılıyo
rica ederim canımm ne demekkk
inşşallahh faydasını da görürsünnnn
:
merhaba kızlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı bi hafta önce enfeksiyon sebebiyle ilaç vermiş kontrole çağırmıştı bide daha önce yaptırdığım testleri istemişti götürdüm ama iltihap geçmişmi diye kontrol etmediği gibi adetin bitince gel dedi ben şok oldumama ilaçlarım bitti dedim tamam dedi şimdi muayene etmenin bi anlamı yok adetin bitince gel dedi bende bari gelmişken bugün prolaktin hormonuma ve yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakalım dedim bugün adetin 17.günü çünkü ama gerek yok dedi prolaktinede daha en ilk geldiğinde bakmıştık istersen hemen gösterelim sana sonucu dedi bende tamam deyince bana güvenmiyosun dedi ama hemşiresi bilgisayardan aradı aradı bulamadı prolaktin hormonu testini ben bi şok daha adetin bitince yıkan bi gün sonra gel dedi bazı testler yapacam dedi bu prolaktin hormonuna adetin bitimindemi bakılıyo kızlar çok sinirliyim başım ağrıyo üstelik bu gittiğim doktor öyle eften püften bi doktor değil alanında çok iyi ve kapısının önününü görseniz iğne atsanız yere düşmeyecek cinsten bendemi var bi tuhaflıkta nerde bi aksilik var gelip beni buluyo
Leyloş sen enişteyi iyi alt ediyorsun demek...Ben onunla didişmekten yoruldum artık...Ha leyloş bi de
herşeyi çok biliyorlarya beyefendiler...dilleri maşallah fırın küreği kadar...bazen varya çıldırtıyorlar insanı ya...hepsimi aynı olur be kardeşim...bunların hepsi seçmece galiba prensesim...salla gitsin..ver lafını sustur altta kalma bacım..ben öyle yapıyom...
sende haklısın ben hatresim ne diyim...bende seni pek çok pek çok severim be hatresim...
Canım bahar allerjisi de olabilir, çünkü Buse'nin yaşında Rana' da çapaklanma ve morarma olmuştu,allerjiymiş,damla kullandık geçti.busenin gözleri çapaklanıyor ne ettiysem kesemedim bu çapakları ya...birde şişiyor enfeksiyonmu kaptı ne oldu yavruma...cumartesi göz hastanesinden randevu aldım...götürcem inşallah kızımı....
Hadi inşallah sen başlat hamiş haberlerini...uufff benimde karnımda bi agrı var yaaa öğlen tavuk ızgara yedim ondan mııı
yoksam bugün bi karışımlı çay içtim ondan mııııı
yoksam hamiş miyim ondan mıııı anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?