Canım dün sen çağırdığın vakittte biz dışarı tur atmaya çıkmıştık, hani eşime tüsmüştüm ya gönül alma için o da dışarı çıkardı sağolsun.
Prensesim bizim küsme sebebimiz maç... Eşimin yüzünü bir kaç saatliğine görür oldum artık ya bu maçlar yüzünden. Bazen hafta da 4 -5 kez maça gittiği oluyor. Ve benle kızım çoğunlukla yalnız kalır olduk. Düşünsene Rana bile babası işten gelip yemeğini yedikten sonra maça gidince soruyor anne babam nereye gitti, maça gitti deyince ama daha yeni gelmişti babam diyor.Biz de bir aralar babalığa adapte olamama sorunu yaşadık onu atlattık şükür derken bu kez maçlar bana kuma oldu ya
Neyse akşam maç dönüşü bizi dışarı çıkardı barıştık, siz de barıştınız umarım...
Yeterim canım çok geçmiş olsun bayağı hastalık ve sıkıntlarla uğraşır oldun bu sıralar.Rabbim şifalar versin, kolaylıklar versin inşallah...
Kızlar bugün size bir fıkrayla günaydın demek istiyorum aramızda bildiğim kadarıyla Erzurumlu yok olsa da sorun yok gerçi fıkra işte...
Erzurum hava alanında yolcular uçağa binmişler. Kapılar kapanmış ve hostes
" Sayın yolcular " demiş:
Lütfen kemerlerinizi bağlayınız.
Kimse bağlamamış.
Hostes 'durumu pilota anlatmış.
Pilot, mikrofonu eline almış:
Hele dadaşlar, kemerlerinizi bağlayın da havalanah. Herkes bir anda kemerlerini bağlamış.
Hostesin şaşkınlığını gören pilot şöyle demiş: Erzurumlu, kadın lafıyla iş yapmaz.
Hükümet, Erzurum'a bir yazı göndermiş:
Kışın soğuk geçeceği anlaşılmaktadır... Kullandığınız yakıtın cinsini, kod numarasını ve stok durumunu acele bildiriniz.
Erzurumlu bir köy muhtarı da hemen Ankara'ya cevap yazmış:
" Yakıtımız pohtir... Kod numarası yohtir. Stokumuz ise çohtir."
Bunlar gerçekten yaşanmış olaylarmış.
Her günümüze gülerek başlayalım inşallah...
Canım dün sen çağırdığın vakittte biz dışarı tur atmaya çıkmıştık, hani eşime tüsmüştüm ya gönül alma için o da dışarı çıkardı sağolsun.
Prensesim bizim küsme sebebimiz maç... Eşimin yüzünü bir kaç saatliğine görür oldum artık ya bu maçlar yüzünden. Bazen hafta da 4 -5 kez maça gittiği oluyor. Ve benle kızım çoğunlukla yalnız kalır olduk. Düşünsene Rana bile babası işten gelip yemeğini yedikten sonra maça gidince soruyor anne babam nereye gitti, maça gitti deyince ama daha yeni gelmişti babam diyor.
Biz de bir aralar babalığa adapte olamama sorunu yaşadık onu atlattık şükür derken bu kez maçlar bana kuma oldu ya
Neyse akşam maç dönüşü bizi dışarı çıkardı barıştık, siz de barıştınız umarım...
Yeterim canım çok geçmiş olsun bayağı hastalık ve sıkıntlarla uğraşır oldun bu sıralar.Rabbim şifalar , kolaylıklar versin inşallah...
Kızlar bugün size bir fıkrayla günaydın demek istiyorum aramızda bildiğim kadarıyla Erzurumlu yok varsa da hep beraber gülelim...
Erzurum hava alanında yolcular uçağa binmişler. Kapılar kapanmış ve hostes:
" Sayın yolcular, lütfen kemerlerinizi bağlayınız. " demiş.
Kimse bağlamamış.
Hostes durumu pilota anlatmış.
" Hele dadaşlar, kemerlerinizi bağlayın da havalanah."
Herkes bir anda kemerlerini bağlamış.
Hostesin şaşkınlığını gören pilot şöyle demiş: " Erzurumlu, kadın lafıyla iş yapmaz."
" Kışın soğuk geçeceği anlaşılmaktadır... Kullandığınız yakıtın cinsini, kod numarasını ve stok durumunu acele bildiriniz."
Prensesim bizim küsme sebebimiz maç... Eşimin yüzünü bir kaç saatliğine görür oldum artık ya bu maçlar yüzünden. Bazen hafta da 4 -5 kez maça gittiği oluyor. Ve benle kızım çoğunlukla yalnız kalır olduk. Düşünsene Rana bile babası işten gelip yemeğini yedikten sonra maça gidince soruyor anne babam nereye gitti, maça gitti deyince ama daha yeni gelmişti babam diyor.
Biz de bir aralar babalığa adapte olamama sorunu yaşadık onu atlattık şükür derken bu kez maçlar bana kuma oldu ya
Yeterim canım çok geçmiş olsun bayağı hastalık ve sıkıntlarla uğraşır oldun bu sıralar.Rabbim şifalar , kolaylıklar versin inşallah...
Kızlar bugün size bir fıkrayla günaydın demek istiyorum aramızda bildiğim kadarıyla Erzurumlu yok varsa da hep beraber gülelim...
Erzurum hava alanında yolcular uçağa binmişler. Kapılar kapanmış ve hostes:
" Sayın yolcular, lütfen kemerlerinizi bağlayınız. " demiş.
Kimse bağlamamış.
Hostes durumu pilota anlatmış.
" Hele dadaşlar, kemerlerinizi bağlayın da havalanah."
Herkes bir anda kemerlerini bağlamış.
Hostesin şaşkınlığını gören pilot şöyle demiş: " Erzurumlu, kadın lafıyla iş yapmaz."
" Kışın soğuk geçeceği anlaşılmaktadır... Kullandığınız yakıtın cinsini, kod numarasını ve stok durumunu acele bildiriniz."
valla benimki de bu aralar pek bir maçkolik
dediğin gibi biz de artık çok az beraber vakit geçiriyoruz
bazen sinirlensemde pek belli etmiyorum
oysa evlendiğim ilk 2 yıl hiç futbolla ilgilenmezdi
en azından nerede olduklarını biliyoruz napalım
biz de dün barıştık
sebep musabın maması,uyuması olunca küslük uzun sürmüyor da yıpranıyorum
kemerlerinizi ağlayın havalanah
annem erzurumlu benim
Nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,bakk gelinnnnnn gelmezsenizzzzzzzzzz dideyimmmmmmmmmmmmmm, çiçekleyimi ekeyimmmmmmmmmm
Benimki de çocuk oluncaya kadar işten eve evden işe gider gelirdi, arkadaşları evden çıkmaz oldun diye takılırlardı, çocuk oldu nasılsa ben yalnız değilim diye düşünüyor, şimdi de ordan oraya koşturup duruyor. Aslında maç yapmasını sağlık açısından hoş karşılıyorum da eşim neredeyse her gün maç yapar olunca sinirleniyorum ben de.
Aman küslük olmasın hiç birimizde Allah eşlerimizle çocuklarımızla mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin inşallah...
Demek kısmen Erzurumlusun...Du sana bi Erzurum türküsü söliyem
Hele dadaş hoş musan
Dolu musan boş musan
Ayakların yan basir
yoksa mı sarhoş musan
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hepinize günaydın
Edacım aşağıda adın görünüyor nasılsın canım ufaklıklar da iyidir inşallah...
inş eşimde bende çok seviyoruz karadenizi ben hala göremedim
eşim bayılıyo ama bir ara tayin istemeyi bile düşündük
biz musabdan beri hep atışıyoruz
yine sebep musabın uyumaması beyimizin rahatının bozulması
bak ben de ev bekliyorum
napalım anacım
bizde küstük eşimle
buraya tayin isteyin prensesim ne güzel olur
Ben de küstüm eşime....
gunaydin gununuz guzel gecsin yavrular....
Benimki de çocuk oluncaya kadar işten eve evden işe gider gelirdi, arkadaşları evden çıkmaz oldun diye takılırlardı, çocuk oldu nasılsa ben yalnız değilim diye düşünüyor, şimdi de ordan oraya koşturup duruyor. Aslında maç yapmasını sağlık açısından hoş karşılıyorum da eşim neredeyse her gün maç yapar olunca sinirleniyorum ben de.
Aman küslük olmasın hiç birimizde Allah eşlerimizle çocuklarımızla mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin inşallah...
Hele dadaş hoş musan
Dolu musan boş musan
Ayakların yan basir
yoksa mı sarhoş musan
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım gene diş mevzusu olmasın?oğlu ağzına birşey götürürken ağzını kitlemekle birlikte birşey daha kafa sallamayı .......bir de olur olmadık her yerde avazı çıktığı kadar bağırıyor
Şimdi de ben geldim yine kimse yokamin canım
ben geldim yine kimse yok
hepinize günaydın canlaarrrrrr
hayırlı haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben yogunum bugün pek gelemicem bi slm verem dedim hepinizeeeeee
hemen isteyin canım tayini durdugunuz kabahat samsun yaşanacak süper bi şehir bence
kalabalıgı pek yok ferah yeşil ve mavi bi arada gelin buyrunnn
sen musabdan dolayı ev bekliyosun ben neyiii bekliom canımm ???
aaaaa size noldu şimdik yawwwwwwmı degdiii nolduuu
ayy benimde sorunum maçççç ama bizimki evde izlio sürekli
hiç konusma sansımız yada dizi bakma sansımız olmuyo bizimde
her akşam mac izliyoruz
günaydın canımmmm
günaydınnnn hatresimmmm
benimki çocuk yokken bile yok demekki çocuk olunca sesinden hiç gelmicek eve
nasısa anneci de var ya evde
günaydın prensesimmmm
vur kafasına kafasına acıma kız prenses...insanı gıcık ediyorlar...benimkide aynı..ağlasa niye ağlıyor bu çocuk diye bağırıyor bende ona bağırıyorum giriyozmu birbirimize...deli ediyorlar insanı ya...günaydın kızlar
biz kocamla hafta sonuna küs girdik
sende maç yüzündenmi küstün ...olacak şey değil..aman daha iyi ayaklarını uzat al çayını al kumandanı geç tv başına...seninde derdine bak Allah aşkına ya....gelde gülme şimdi...Ben de küstüm eşime....
inş canım düşünürsek çok güzel olurhepinize günaydın canlaarrrrrr
hayırlı haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben yogunum bugün pek gelemicem bi slm verem dedim hepinizeeeeee
hemen isteyin canım tayini durdugunuz kabahat samsun yaşanacak süper bi şehir bence
kalabalıgı pek yok ferah yeşil ve mavi bi arada gelin buyrunnn
sen musabdan dolayı ev bekliyosun ben neyiii bekliom canımm ???
aaaaa size noldu şimdik yawwwwwwmı degdiii nolduuu
ayy benimde sorunum maçççç ama bizimki evde izlio sürekli
hiç konusma sansımız yada dizi bakma sansımız olmuyo bizimde
her akşam mac izliyoruz
günaydın canımmmm
günaydınnnn hatresimmmm
benimki çocuk yokken bile yok demekki çocuk olunca sesinden hiç gelmicek eve
nasısa anneci de var ya evde
günaydın prensesimmmm
vur kafasına kafasına acıma kız prenses...insanı gıcık ediyorlar...benimkide aynı..ağlasa niye ağlıyor bu çocuk diye bağırıyor bende ona bağırıyorum giriyozmu birbirimize...deli ediyorlar insanı ya...
sende maç yüzündenmi küstün ...olacak şey değil..aman daha iyi ayaklarını uzat al çayını al kumandanı geç tv başına...seninde derdine bak Allah aşkına ya....gelde gülme şimdi...
kız sadece iki gün girmedim ammada çene çalmışsınız bensiz...
Canım gene diş mevzusu olmasın?
Şimdi de ben geldim yine kimse yok
Aleyküm selam efsunumsana da günaydın canım, bu erkekler maçta ne bulur anlamıyorum ya normali güzel de aşırı düşkün olmaları da garip ya:44::44::44: Benim ki önceden haftada bir spor amaçlı giderdi, anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm şimdi evde tutamıyorum maç sevdasından
Gülem mi ağlayam mı şaşırdım valla
Kız bacılarrrrrrrr topici çöle çevirmeyin yaaaaaaaaaaaa huuuuuuuu:26::26::26::26::26::26:
Sizsizzzzzzzzzzzzz olmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26::26::26::26::26::26::26:
Dün eşim ve arkadaşımla birlikte Botanik parkına gittik, bütün herkes parklara koşmuşşşşşşşşşşşş, uzun süren bir kışın ardından sıcağı gören atmış kendini dışarı, çooooooookkkkkkkkk güzeldi amma velakin malum topuk dikeni arkadaşım, eee bi de güya ortopedik yeni ayakkabı aldım o da vurmasın mı ayaklarıma ,dönüşte yürümeye mecalimiz kalmadı zor attık kendimizi eve
Ama olsun
hava güzel
kızlar güzel
yine geldi
bahar yaz
demiş şairin biri, iyi de demiş değil mi ama?
geleydin senle de çene çalacaktık gelmedin ama:26::26::26::26:
vur kafasına kafasına acıma kız prenses...insanı gıcık ediyorlar...benimkide aynı..ağlasa niye ağlıyor bu çocuk diye bağırıyor bende ona bağırıyorum giriyozmu birbirimize...deli ediyorlar insanı ya...
sende maç yüzündenmi küstün ...olacak şey değil..aman daha iyi ayaklarını uzat al çayını al kumandanı geç tv başına...seninde derdine bak Allah aşkına ya....gelde gülme şimdi...
kız sadece iki gün girmedim ammada çene çalmışsınız bensiz...
Canım dikkat et kendine topuk dikeni yürümediğin zamanlar daha çok ağrı yapar hele sabahları yeni uyanıp ilk adımı attığında acaip sancı yapar.İnşallah değilsindir çok zor ya...büyük ihtimalle diş canım
ne güzel gezmişsiniz işte ohh misss
ya benimde 1,5 aydır bir topuğum feci ağrıyor
bazen yürümediğim zaman bile kötü
geleydin senle de çene çalacaktık gelmedin ama:26::26::26::26:
Leyloşum, canım benim, seni ben pek çok pek çok severim
Arkadaşım,gülüm iyi diyorsun demesine de bacım bacım akşama kadar elime kumanda almaktan, çay içmekten, yemek yemekten gına geldim yawwwww, çocukla ikimiz sabahtan akşama bekle babam bekle.Ha parka da gidiyoruz arkadaşlara da, onlar da bize gelip giderler sağolsunlar ama eşin yeri başka canım ya.Sen bütün çalışıp yorgun argın eve gelip dinlenmek isterken bir de üstüne başka yorgunluklar ve sinirlendirmeler eklenince heriften iyice gıcık kapmışsın, Allah hepimize sağlık huzur versin inşallah....
Canım dikkat et kendine topuk dikeni yürümediğin zamanlar daha çok ağrı yapar hele sabahları yeni uyanıp ilk adımı attığında acaip sancı yapar.İnşallah değilsindir çok zor ya...
Sara sesin soluğun niye çıkmıyor bacummmmmmmmmmm
seni oyle özledum
hayatum aşkum cicim
nerelerde kalmişsun
uç da gel güvercinim
Hele dadaş hoş musan
Dolu musan boş musan
Ayakların yan basir
yoksa mı sarhoş musan
inş değildir ya bazen çok ağrıyor bazen ağrı yok oluyor
topuk dikeninin belirtisi falan var mı?
iyiym canim sen nasilsin ranacik nasil benimkiler iyi cok sukur...
bu arada benim esimde mackolik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?