Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sen yine az almışsın ben 2 yılda 20 kilo aldım
bence de doktorunu değiştir
başından savmış gibi
valla ben genelde susmayı tercih ediyorum
yoksa feci tartışıyoruz
çok geçmiş olsun canım
umarım o günleri görürüz
bak bu saat oldu ben sadece yarım saat uyuyabildim
gündüz nasıl dayancam onu düşünüyorum
busenin gözleri çapaklanıyor ne ettiysem kesemedim bu çapakları ya...birde şişiyor enfeksiyonmu kaptı ne oldu yavruma...cumartesi göz hastanesinden randevu aldım...götürcem inşallah kızımı....
bence ihmal etme canım
inş çabucak geçer

yok canım hepiciği aynıymış

'' evlilik gözüme kadının erkeğin hapishanesine girmesi gibi '' aynen bende öleee düşünüyorum canım yaa
onlar gezsin tozsun sen evde ranişi bekle bende kv & anneanne yi
ne demek sizin gibi evde duramazmışşş inceleri mi dökülüyomuş evde lafa bak yaawww
bu lafın üstüne sen ne dedin canımmm
evet hakim olup konusmak en iyisiii canım haddini bildireceksin ben çok sulu gözüm
hemen gözlerim dolar konusacagımı da konusamam aglamaktan çok kızıyrm bu yüzden kendimee
cidden değişik olur arada gönderse ya ailenin yanına bayaaa yol var ama arada ama boşver kaçarsa kaçsın paşanın rahatıııı
bu topuk dikeni nası bişey bilmiyrm ama inşşallahh cabucak gecer canımmm
aaminnnnnnnnnnnnnnnn hepimize yar ve yardımcı olsun Rabbimmm

bakalım hamiş miyim değil miyim batta belli olacak 11-12 mayıs arası öğrenicez
doktor çok olumlu konustu die sankim var gibi geliyor bana bilemiyorum daa:18::18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26::26:

sen yine az almışsın ben 2 yılda 20 kilo aldım

yok canım hepiciği aynıymış

vvvavvvvvvv maşallahhh canımmmm maşallahhhhh nası aldın kız 2 yılda 20 kiloyu ama musab yoktu demi sen bu 20 kiloyu alırkene o varsa ayrı bi konuda normalken 20 aldıysan maşallahhh enişte bey iii bakmış o zmn canım sana

Son düzenleme:

hepinize günaydın canlarımmm
hayırlı nurlu bereketliii sabahlarrr inşşallahh

Ama gerçekten öyle hissediyorum çoğu zaman yaAileme gönder dediğimde adama bi haller oluyo, ha ailemi çok sevmesine rağmen yani, onlardan bir sıkıntı görmediği gibi çok fayda da görmüştür, ama rahatından olmak istemiyor işte
Hiç sorma bizler evde birilerinin bekçisi olalım onlar keyiflerine baksın. Benimki fırsat buldukça gezmelere götürür amam yetmiyor arada gezmek, yetineyim istiyor
Oy Efsunum ben ona artık laf yetiştiremiyorum ki, ne dedğimi hatırlamıyorum bile...Malum erkekler her şeyi kendileri bilir , onlar haklı, hep kadın alttan almalı idare etmeli...Bazen duygusuz hissiz bir insan olayım diyorum , öyle olayım ki zoruma gitmesin artık isteklerimin önemsiz görülmesi diye...Allah hepimize huzur versin anlayış izan versin hangimiz yanlıştaysak Rabbim düzeltmeyi nasip etsin diyorum ne bileyim artık şaşırıyorum ne yapacağımı...

Sana da günaydın canım...

Son düzenleme:

valla artık bende ölee düşünüyorum canımm aynen
benim eşimde gezdirir ama genelde ben sölerim
işleride hep çok yogun olur dükkandan dolayı bazen onada kızıyrm o yüzden
işci olsaydı tatili belli olurdu saati belli olurdu en azından
gerci bugün bi yere başladı ödemelerde sıkıştıgı için dükkanı arkadasımıza bıraktı
saati ii değil ama biraz para biriktirelim diyor arabada aldıgı için hayırlısı diyrm bnede
bencede rahatını bozmak istemio o zmn eşin canımmm alışmış demekki temiz eve sıcak yemege keyfe
eeeee hatres gezmeye gidince nolcakkk 1 hafta yemek yok temizlik yokkk
gezmeye gelince bekar ama ev işine gelince evli olmak istio zaten erkekler
becerebilirsen duygusuz olmayı banada öğret emi canımm benimde ölee olmam lasım aslında
ben hep ince düşünürüm kimse kırılmasında detaycıyım biraz özeni süsü püsü severim hediyede olsun
karşımdakini mutlu etmek adına ama evde kimse ölee değillll dolayısıyla üzülen hep efsuncuk oluyo

ammmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm

Son düzenleme:
saracım tüp bebek günlüğünden çıkta gel ya..iki lafın belini kıralım...sana çay ısmarlayım...öyle uykum varki gözlerim kapanıyor canım ya...

tatlım burda kimse olmayınca oraya bakıyorum ama dün oradada çok kalmadım bakıp çıktım ama o topikteyken çıkış yapınca bi müddet daha orda gözüküyosun burda olduğunu bilsem gelmezmiydim böyle durumlarda özelden mesaj yaz gelirim hemen

bu arada çok geçmiş olsun buseye de sanada dikkat et kendine tızım sen bizede buseyede lazımsın

göz çapaklanması için doktora götür tabiki ama yeni demlediğin çayın ilk demninden bi çay bardağına yarısına kadar doldur onu gözüne tut bi kaç saniye inanki göze çok iyi geliyo

doktoru değişecem canım ama gidip iki laf dedikten sonra bunca zamandır doktorum beni tanıyo böyle yapması beni şaşkına uğrattı

sende doktora git ters hareket yapınca damar damar üstüne binmiş olabilir kas gevşetici falan verir doktorun

günaydın hatresim bi denk gelipte sohbet edemedik ben seni çok özledim

değişecem canım evet başından savdı

günaydın saati geçtiğine göre hepinize merhaba

bugün tatil evde olmak güzel hava güzel işimde yok

MRHB KIZLARBU GÜN ANNEMİN DİĞER GÖZÜNÜ AMELİYAT YAPTIRDIK SONRAÇIKTIK HAS İLAÇALRI ALMAK İÇİN (bu gün resmi tatilmiş hiç haberim yoktu)NÖBETÇİ ECZANE KOVALADIM YORULDUM VALLA EVE GELDİK TABANLARIM ŞİŞMİŞ SİZLERDE KEYİFLER NASIL BAKALIM

doktoru değişecem canım ama gidip iki laf dedikten sonra bunca zamandır doktorum beni tanıyo böyle yapması beni şaşkına uğrattı

aaa bi de sürekli gittiğin bi doktormuydu bu ablam bende yeni başladın sandım bu doktora
eski hastasıysan bidee gercekten ayıp etmiş aynen basından savar gibii
ama heryerde bölee abla yaaa çok hastası olan doktorlara gitmeyeceksin
ne kdr başı kalabalıksa o kdr az ilgi gösteriyolar hastalarına
hemen başka hastaya bakmak için tmm deyip yollama peşindeller
bencede lafı sölee başka doktuşa git inşşşallahhhh güzel bi doktuş bulursunnnn

günaydın saati geçtiğine göre hepinize merhaba
bugün tatil evde olmak güzel hava güzel işimde yok

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa
havada güzel işinde yoksam çık gez ablam yaaa şöleeee bi deniz kenarına dogruuu
valla ben pazar akşamı eşime dedim götür die hava misss gibiydi öleee güzel geldiki denizi koklamak
kendime geldim sankimmmm

merhaba yetercimmm
annecine gecmiş olsunnnnnn
sanada Rabbim sağlık sıhhat versin canım bu ara çok yoruldun
ben iidare ediyorum işte şükürler olsun Rabbimeeee

gezdim canım eşimle beraber gezdik dolaştık yaylalara çıktık çok güzeldi

inş hamişsindir canım
ben kilo aldığımda musab yoktu
düşük yaptıktan sonra aldım çoğunu
eşim değil ben kendime iyi baktım

Allah bizlere geniş yürekli, sabırlı, biraz da umarsız olmayı nasip etsin inşallah.Öyle her şeyi kafamıza takmakla olan bize oluyor...

Evet canım denk gelemiyoruz bi türlü...

değişecem canım evet başından savdı

Geçmiş olsun canım...
günaydın uykucu ve güzel mi güzel hatunlar
Sana ve diğer kızlara benden de günaydın canım...
Ben de az önce kalktım dün bayağı bir gezdi dolandık çok yorulmuştuk ondan uyanamadık bi de hava bugün biraz kapalı tam uyku havası,eşime kahvaltı hazırlayamadım yani...

gezdim canım eşimle beraber gezdik dolaştık yaylalara çıktık çok güzeldi

oooohhhhhhhhh maşşallahhhhhhh sizeeeeeeeeeee

inş hamişsindir canım
ben kilo aldığımda musab yoktu
düşük yaptıktan sonra aldım çoğunu
eşim değil ben kendime iyi baktım

hayırlısı bakalım canım belli olur 10 güne
hmmm musab yokmuş ama düşükten sonra vücut kendini yeniledi demekki kilo aldın
sana maşşallahh o zmn eşine değil canımm

günaydın uykucu ve güzel mi güzel hatunlar

günaydınnnnn canımmmmm
valla ben 7 de kalktım eşimle kehvaltı yaptık sonra o işe
ben de abimin yanına geldim yine işe

hepinizeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
içim kıpır kıpır bu haftaa benim nedenseeee
pazar günüde aöf sınavım var hiççççç heycan meycan telaş yok bende tek ders die
daha öncedende biraz çalıştıgım için derse

eeee siz napıyosunuz bakem kızlarrr ben bugün gezme planı yapıyrm işe geldim ama iş pek yok bakalım nereee gitcemmm :26:

Allah bizlere geniş yürekli, sabırlı, biraz da umarsız olmayı nasip etsin inşallah.Öyle her şeyi kafamıza takmakla olan bize oluyor...

duana kocamannnnnn ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demek istiyrm hatresimmmm
aynen valla sabra ve umursamaz olmaya çok çok çokkkkk ihtiyacım var benim
her duyan halime üzülüyo evde kv anneanne var deyince
aynen valla kimseye bişey oldugu yok sadece biz üzüldüğümüzle kalıyoruz
ben sabretmeye çalışıyrm dua ediyrm Rabbim o günleri getirecek bana biliyorummm
sadece sabırla duayle beklemem lasım farkındayımm

herseyyy çok güzelllllllllllllllll olsunnnnnnnnnnnnnnn hepimizzzzzzzzz içinnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
gez canım valla havalar çok güzel hiç bişeyi takma kafana boş veeeeeeeer

efsuuuuuuuuuuuuun edaaaaaaa aşağıda ismleriniz yazıyo nasılsınız kızlar edacım hamilelik nasıl gidiyo efsunum ben seni çok iyi anlıyorum ama kv de anneanneyide görmezden gel canım yapacak bişey yok zor olsada yapacan ne yapacan mecbuuuuuuuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…