- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
sen yine az almışsın ben 2 yılda 20 kilo aldımgünaydın yetercimm kolay gelsinn
ayyy inşşallahhh hayırlısıyla hayırlı zmn da doğumu yapar canım yaa az daha sabreder inşşallahhhhhhhhh
sen nee kızdın canımmm ?
inşşallahh gecer canım şu hain topuk dikenin gecerrrrr
saraçoğlu amcanın kini boşver canım o zmn ayağını kırmızı yaptıysa valla nerden bulcan onu hiç bilemiom
marankiyi dene bide evet soğan her derde deva die bende çok duydum hamişlikte bile soğan kürü yapılıyo
rica ederim canımm ne demekkk
inşşallahh faydasını da görürsünnnn
seninki benimki gbi desene
bende 2 yılda 8 kilo aldım canımm
heeeeeeeee tabiii tabiii herseyi onlar bilirler zaten demiiiii :111:
aynennnn aynneenn sırf senin içindir emin ollll canımmm
maşşallahh maşşallahhhhhh hep böleee devam etsin musab paşammm
bence de doktorunu değiştirmerhaba kızlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı bi hafta önce enfeksiyon sebebiyle ilaç vermiş kontrole çağırmıştı bide daha önce yaptırdığım testleri istemişti götürdüm ama iltihap geçmişmi diye kontrol etmediği gibi adetin bitince gel dedi ben şok oldumama ilaçlarım bitti dedim tamam dedi şimdi muayene etmenin bi anlamı yok adetin bitince gel dedi bende bari gelmişken bugün prolaktin hormonuma ve yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakalım dedim bugün adetin 17.günü çünkü ama gerek yok dedi prolaktinede daha en ilk geldiğinde bakmıştık istersen hemen gösterelim sana sonucu dedi bende tamam deyince bana güvenmiyosun dedi ama hemşiresi bilgisayardan aradı aradı bulamadı prolaktin hormonu testini ben bi şok daha adetin bitince yıkan bi gün sonra gel dedi bazı testler yapacam dedi bu prolaktin hormonuna adetin bitimindemi bakılıyo kızlar çok sinirliyim başım ağrıyo üstelik bu gittiğim doktor öyle eften püften bi doktor değil alanında çok iyi ve kapısının önününü görseniz iğne atsanız yere düşmeyecek cinsten bendemi var bi tuhaflıkta nerde bi aksilik var gelip beni buluyo
başından savmış gibi
valla ben genelde susmayı tercih ediyorum
herşeyi çok biliyorlarya beyefendiler...dilleri maşallah fırın küreği kadar...bazen varya çıldırtıyorlar insanı ya...hepsimi aynı olur be kardeşim...bunların hepsi seçmece galiba prensesim...salla gitsin..ver lafını sustur altta kalma bacım..ben öyle yapıyom...
sende haklısın ben hatresim ne diyim...bende seni pek çok pek çok severim be hatresim...
ayyyyyyyy kız hemen değiştir o doktoru ya...kim ona diploma vermiş valla çok merak ettim...
kızlar buse dün gece saat 12de uyandı sabah saat 8:50 de uyumuş...gece birden bir manevrayla yataktan kendini sallama çalıştı bende kapıyı açıyordum bir koştum Allahım sırtıma bir kulunç girdi ölüyorum sandım...hareket edemez hale geldim..bugün ilaçlarla ayaktaydım..sabah toplantım vardı mecbur işe gelmek zorundaydım..hala işteyim...hala uykusuz ve bitkinim..Allahım şu çocuk bir büyüse ya....okula gittiği günleri görürmüyüm acaba...
yoksa feci tartışıyoruz
çok geçmiş olsun canım
umarım o günleri görürüz
bak bu saat oldu ben sadece yarım saat uyuyabildim
gündüz nasıl dayancam onu düşünüyorum
bence ihmal etme canımbusenin gözleri çapaklanıyor ne ettiysem kesemedim bu çapakları ya...birde şişiyor enfeksiyonmu kaptı ne oldu yavruma...cumartesi göz hastanesinden randevu aldım...götürcem inşallah kızımı....
inş çabucak geçer
Hay sen çok yaşa emi prensesim
Bunların hepsi aynı yawwwwwwwww, ben de sadece benimki mi bu kadar çok bilmiş der dururdum rahatladım şinci
Edacım benim ki evde izlemiyor kendisi takım kurmuş maç turnuvalarına katılıyor, yani adamı göremez oldum artıkım
Ya evde durduğu yok bari aileme gönder ben de çocuk da biraz farklı bir şeyler yapalım derim onu da rahatı kaçar diye istemiyor beyendi, tabi biz evde bekçilik edip duralım ama o aktif bir insan ( sanki biz değiliz,bir o bilir aktif olmayı ) bizim gibi evde duramazmışDün gene kızdım ama nasıl olduysa sinirlerime hakim olup normal konuşmaya devam ettim.Çünkü bakıyorum da bu heriflerin hemen hemen hepsi aynı
Bazen evlilik gözüme kadının erkeğin hapishanesine girmesi gibi geliyor.
Canım sağol inşallah geçer topuk dikeni inşallah...ne derdimiz varsa rabbim hepsine hayırlı şifalar versin...
Saram bence senin doktor hastası çok olduğu için işi lakaytlığa vermiş, aslında hastası çok olandan uzak durmak da fayda var bence.
Prolaktine de adetliyken bakılıyor canım, ama ben bir kez normal günümde baktırmak istemiştim ve bakıldı adet misin diye sormadı bana doktor.Ama netice de bebek tedavisi gören bir hastanın adet dönemleri çok önemli...Valla Saram ben kızınca hemen değiştiriyorum babamızın uşağı değil bunlar...
Leyloş sen enişteyi iyi alt ediyorsun demek...Ben onunla didişmekten yoruldum artık...Ha leyloş bi de
dilleri maşallah fırın küreği kadar..
Nerden bulursun anam bu orjinal lafları
Canım bahar allerjisi de olabilir, çünkü Buse'nin yaşında Rana' da çapaklanma ve morarma olmuştu,allerjiymiş,damla kullandık geçti.
Hadi inşallah sen başlat hamiş haberlerini...
yok canım hepiciği aynıymış