herkese selamlar kızlar....umarım herşey yolundadır...topice bakamadım bugün....bugün full dışarda görevdeydim...gece yine uykusuzdum...yorgunum...
deldimmmmmmm gene mi girdin jing joglaraToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, hatres+
hatresssssssssssssssss.....
sende iyiki varsın güzel yürekli bacım menim veee eveeeeeeeet bana gel börekler çörekler yaparım sana
Aleyküm slm Leyloşşşşşşş, gece Buse mi uykusuz bıraktı yoksa enişte mi çabık süle
deldimmmmmmm gene mi girdin jing joglara
Tızım kumarbaz olup çıkacan
kız tabiki buse uykusuz bıraktı şekerim...utandıriysen beni yahuuuuuuuuuuuu
sen cevap yazmayınca iki tek atam dedim....
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres,
LeYLa_21+
ha buuu ziyaretçi de kimdu da:44::44::44::44::44:
Niye ortaya çıhmirsen
Neyse ben de kaçam da namaz kılam bi de yemek işlerine dalam
olsun canım bir gün de kahvaltı hazırlamayıver
benim eşim kahvaltı yapmadan gidiyo
valla sıkıntıdan çok yapıp çok yedim ondan aldım........neyseeeeee
iyi yapmışsın canım
herkese selamlar kızlar....umarım herşey yolundadır...topice bakamadım bugün....bugün full dışarda görevdeydim...gece yine uykusuzdum...yorgunum...
E bacım ben geliyem geliyem ama sen hep yohsen:44::44::44::44::44::44:
Hem bugün iş değil tüy temizliği yaptım of anam nedir bu tüylerden çektiğimiz biz kadınların
Erkeklere kimse bi şey demiyo, ama biz yolmasak olmirrrrrrrrrrrrrr
Napalım canım yapacak başka bir şey yok di mi? Benim bir Samsunlu yengem var sıkıntılara karşı her zaman derdi ki:
BİR KULAĞIM TENCERE BİR KULAĞIM PENCERE
he biz yokken yap bütün cilveleri biz gelince kaççç
Keşke benimki de kahvaltı yapmayı sevmeyenlerden olsa ama nirdeeeeeeeeeeeeee, Kahvaltısız gönderdiğim günlerin sitemini genelde yapar beni aç gönderdin diye...Ama sağolsun kızmaz bazen yemek yapmak istemedi canım derim anlayış gösterir ama kahvaltıyı aksattım mı biraz naz tuz işte...
Bana ne bana ne men de istiyom o böyekleyden
ah canım yaaaa..nerde o günler...ohhhh sefan olsun canım
kıyamam kendine dikkat et tızım gece buseye birazda enişte baksın sen uyu dinlen
gelirsen ama benim olmadığım zamanlarda
demek bugünkü temzilik eniştem içindi heeeee:2::2::2::2::2::2::2:
sen gel ben sana çeşit çeşit börekler yaparım tızııııııııııııım
bende aynı durumdayım valla..dikkat et saram ya...kızlar ben kendimi çok halsiz hissediyorum iki gündür bide dün gece o kadar sıcak olmasına rağmen bi üşüdüm titredimki anlatamam ama ateşimi ölçtüm normaldi hastamı oluyorum ne:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
harikaaaaaaaaaaaaaaaaha bide avatarım hakkında kimse bişey demiyo hemen yorum bekliyorum
hayırlı cumalar kızlar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşş gönülümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsinn ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşşşşşş
bende seni çok seviyom tatlım menim
sende iyiki varsın güzel yürekli bacım menim veee eveeeeeeeet bana gel börekler çörekler yaparım sana
bacım ben geliyem geliyem ama sen hep yohsen:44::44::44::44::44::44:
Hem bugün iş değil tüy temizliği yaptım of anam nedir bu tüylerden çektiğimiz biz kadınların
Erkeklere kimse bi şey demiyo, ama biz yolmasak olmirrrrrrrrrrrrrr
Napalım canım yapacak başka bir şey yok di mi? Benim bir Samsunlu yengem var sıkıntılara karşı her zaman derdi ki:
BİR KULAĞIM TENCERE BİR KULAĞIM PENCERE
kızlar ben kendimi çok halsiz hissediyorum iki gündür bide dün gece o kadar sıcak olmasına rağmen bi üşüdüm titredimki anlatamam ama ateşimi ölçtüm normaldi hastamı oluyorum ne:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ha bide avatarım hakkında kimse bişey demiyo hemen yorum bekliyorum
hayırlı cumalar kızlar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşş gönülümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsinn ellerimizi boş çevirmesi inşşşşşşşşşşş
ha bide avatarım hakkında kimse bişey demiyo hemen yorum bekliyorum
hepinize günaydınnnnn canlarrr
hayırlı haftalarrrrrrrr olsun hepimiz inşşşallahhhhhhhh
güzel haberler alacagımız bi hafta olsunnnnn
benim dün sınavım vardı güzel gecti sayılır sonra annemlere gectik bi akrabamızın nışanı vardı akşamda geri abim eve bıraktı öleee işteeee
sizde ne var ne yokkk kızlaarrrrrrrrrrrrrr neler yaptınız bakemmm hafta sonu
günaydın canım sınavının iyi geçmesine sevindim
bende hafta sonu çok eğlendim güzel geçti yani yarında kardeşim geliyor değme keyfime
saolll ablacımmmm
oohhhh havada mis gibiydiii ne güzell demiiii
aaaa kardeşin uzaktamıydı kii abla ben seni ailenle aynı şehirde sanıyodum
bencede değmeeeeeee keyfineee daha nolsunnnn bide bebiş olsa ii olurdu ama hayırlısı diyelim
bende gün sayıyorum suan :18::18::18::18::18::18: merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?