Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım hiç bir şey olmadı benm çamaşırmakinam da çeyizim ariston markası defalarca taşındık ama onuda hala kulanıyorum hiç bozulma falan yaşamadım

tabiki istediğine beğendiğine oy vereceksin canım ben yarışmadan haberda etmek istemiştim sizi

selam efsuncum
benimde philips 3 senedir kullanıyorum çok memnunum güzel ütülüyor
önceki ütüm ne markaydı şimdi hatırlayamıyorum onuda 12 sene kullanmıştım ve hiç tamire bile gitmemişti
inşallah içine sinen bi ütü alırsın

evet canım hiç bir şey olmadı benm çamaşırmakinam da çeyizim ariston markası defalarca taşındık ama onuda hala kulanıyorum hiç bozulma falan yaşamadım

senin çeyize bi maşşallahhh daha çekelim yetercim o zmn
aristonu bende ii bi marka die duyuyorum artık kullanıp memnun kalanlar çoğaldı

tabiki istediğine beğendiğine oy vereceksin canım ben yarışmadan haberda etmek istemiştim sizi

çok sağolll ablammmm ii kii ettin bizede fikir oldu valla
mesela ben o arabalı sandiviçten ve kakolu krepten yapmayı düşünüyorum değişiklik olsun die

a.s. nazemircimmm
bugün bi arkadasın daha philips al çok iii ütülüyo dedii
şaşırdım philips pek kullanan duymamıştım ütüde
12 sene miiiii valla merak ettim şimdi 12 sene giden ütüyü neydi acep markası:26::26::26:
kararsızım yaaa hangi marka olması konusunda bide aşırı para vermek istemiyrm bi arkadasım gecen yıl tefale 250 tl verdi
saırım o kdr acılma sansım yok ama iii bişey olsun istiyrm bende

selam canım nasılsın taşındınmı musab nasıl
evet taşındım saracım
evi henüz tamamıyla düzene sokamadım
bir yandan işlerle bir yandan musabla uğraşıyorum
musab iyi çok şükür

Sağol canım

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BİZİM KONTROLLEİRMİZ VAR (eşimin )çıkacağız birazdan

aaaaa aşağıda bi cadı gördüm sanki cadıcım hoş geldin nasılsın geçn gün aklımdan geçtin kız biliyonmu prensesler nasıl büyüdülermi hani resimleri

canım benimde imkanım olsa tefal falan alırdım
ama ozaman okadar pahalı bişey alamıyacağım için philips almıştım en uygunu oydu 2400 vat
ve çok memnun kaldım üstelik şimdi dikkatimi çekti 15 buçuk yıl ömrü varmış

AEG speed 107 baktım şimdi
bizim ilk evlendiğimizde ütümüz yoktu eşim gömleğini işe götürüp orada kendi ütülerdi
sonra birkaç ay sonra pazardan taksitle AEG ütüyü aldık şansımıza çok güzel çıktı
12 sene kullandım hiç tamire gitmedi belki tamir olsa dahada kullanırdım

evet taşındım saracım
musab iyi çok şükür

Sağol canım

hayırlısıyla güle güle otur canım yeni evinde
darısı benim başıma bende ramazandan sonra taşınmayı düşünüyorum

hadi inşallah güzel geçer kontrolleriniz

evet taşındım saracım
musab iyi çok şükür

Sağol canım

güle güle otur prensescimmm inşşallahhh en kısa zmnda düzene sokar keyif kahvesi içersinnnn canımm

inşşallahhh güzel gecmiştir canım kontrollerinizzz

efsuncum benim ütümde arzumun 5 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum

hmmmm arzum heee yengemde arzumun süpürgesini kullanıyo oda çok memnun arzumdan kararsız kaldım ben çokk yaaa

tefal ütüde en pahalısı nazemircim yaa dün netten araştırdım biraz vatandan da bayaaa yüksektii
vat ı yüksek olan daha ii oluyor sanırım maşşallahhhh 15.5 yıl heee bide maşşallah maşaallahhhh

AEG miii çok eski markalardan sanırım o ben pek hatırlayamadım şuan da
ne varsa eskilerde varmış zaten şimdi hiçbişey kaliteli olmuyo ömrü az oluyo ve dayanıklı olmuyo artık elektronikler
eeee ütü almazsa eşciğin tabiii kendi götürüp ütüler afferimmm eşine

evet biraz pahaıl tefaller ama uygun fiyatada bulabilirsin bende onun için philipsi almıştım
evet vat ı yüksek olursa okadar daha çabuk ütüleniyor
evet ben 98 de almıştım AEG yi şimdi varmı yokmu bilmiyorum
gerçektende önceden üretilen şeyler daha dayanıklı oluyormuş benim bi tanıdığımın çamaşır makinası 23 yıllık maşallah halende çalışıyor

mecburiyetten canım alamadık ütü kaçarak evlendik ondan yani

hmm vat ın yüksek olmasına dikkat edeyim o zmn ben
sanırım AEG kalmadı artık ama zamanın kaliteli markasıydı oda
herkes hatta satıcılar bile söylüyor artık parçaları kalite değil yeni ürünlerin diye ondan dayanıklı olmuyo yeni elektronikler işte
bak 23 yıl kullanmışş maşşallahhhhhhhh
aaaaa ne kaçması kızzz naptın sennnn aramızda kaçarak evlenen oldugunu bilmiyodum ben :26:

günaydın kızlar herkese mutlu günler nazo kız geliyon gidiyon bana hiç pas atmıyon

günaydın canım seni bizim tüp bebek topiğinde gördüm tam yazacaktım baktım çıkmışsın nasılsın efsunum ütüde neye karar verdin

sen beni görde gel die girdim tüp bebiş topiğine ama seni beklerken düşmüşüm netten
ütüde tam karar vermedim daha yaaa bu ara karışıgım birascık :26::26:

sağol leyloşum beğenmene sevindim çok yorma kendini buse nasıl bende seni çok öpüyorum

saol canım..buse yaramazlık yapıyor iyi teyzesi çok şükür...gözü hala iyileşmedi ya..hafta sonu tekrar doktora götürmeyi planlıyoruz bakalım..bu sefer farklı doktora götürcem...çok öpüyorum tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…