bende izledim hürremi sonrada ütü yaptım sende o ara çıkmışın
önceden sohbeti kaçıracam diye netin başından kalkıp iş yapasım gelmezdi şimdi giresim gelmiyor
ablamın evini boyadık temizledik yerleştirme falan derken yorgunluktan fazla giremedim dahada iş bitmedi
inşallah denk gelip sohbet ederiz canım yeterki gönüller bir olsun
neredesiniz kızlarrr
demekki zamanı gelmemiş daha ama doğru karar vermişin hem bedenen hem ruhen ara vermen daha iyi
yeni ütünde hayırlı olsun güle güle ütüle
avatarında yazdığın söze bayıldım hepimiz güzel günler göreceğiz
kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar herkese musmutlu bi gün diliyorum
musmutluuuuuçok sevdim bunu
günaydın kızlar herkese musmutlu bi gün diliyorum
yetercim avatarını çok sevdim şok şekeyley
canım yaptırmıştım 2007 ve ya 2008 olabilir kolay bir işlem genel anstezi ile yapılmıştı aslına bakarsan biliyorsun (sana söylemiştim)eylülde yeniden bir deneme yapmayı düşünüyorum gittiğim dr histereskopi ve hsg yapalım dedi bana ama ben istemiyorum dedim benim sorunum tutunmada ziyade dölenme kısmında dedim yoksa yeniden yapalım demişti merkez dr u aslında iyi bir şey rahim içinde her handi bir sıkıntı varsa bakılıp anında müdehale yapılıyor
yani korkamayayım mı benim doktor genel anestezi değil lokal yapacam dedi bi gün hastanede kalabilirsin ama çoğu hastam aynı gün eve gidiyo dedi
bence sende yeniden yaptır yeni tüp bebek öncesi bi bak bakalım ne var ne yok inşallah eylül ayı ikimizede uğurlu gelir bende eylülde düşünüyorum biliyomusun yetercim
yani korkamayayım mı benim doktor genel anestezi değil lokal yapacam dedi bi gün hastanede kalabilirsin ama çoğu hastam aynı gün eve gidiyo dedi
bence sende yeniden yaptır yeni tüp bebek öncesi bi bak bakalım ne var ne yok inşallah eylül ayı ikimizede uğurlu gelir bende eylülde düşünüyorum biliyomusun yetercim
CANIM BEN SULU USG YAPTIRDIM (histerskopiye yakın)rahiö içinde bir sıkıntı yok dedi başka bir merkez birde özelde 2500 tl istedi canım histerskopiye
yuh 2500 tl mibende özel bi hastanede yaptıracam benden 450 lira istedi doktorum o bile bana çok geldi ama yapacak bişey yok
tese ne canım o ne için gerekli :44::44::44::44::44::44::44::44:hiç sorma canımmm bizim dr isterseniz tese yapalım birde böyle deneyelim daha kaliteli spermlere ulaşa biliriz dedi sordum ne kadar diye 1500 tl imiş tese
tese ne canım o ne için gerekli :44::44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?