geçmiş olsun yetercim Rabbim şifa versin belki sıcaklardandır üzülme
CANLARIM SAĞOLUN ÇOK ŞÜKÜR BİRAZ DAHA Yİ BU KONTROLLEİRMİZ VARDI DR KENDİ ÖZELDURUMUYLA ALAKALI BİR ŞEY DEĞİL DEDİ HAVALARDAN OLABİLİR ÜŞÜTMÜŞDE OLABİLİR DEDİİ zaten o kadar dayanaksız ve hasas oldu ki 1 yaşında bebek gibi soğuk alğınlığı grip hepsi çok ağır geçiyor mutlaka acilde serum takılıyor hormonları çalışmyor sanırım buna bağlı bu güçszülüğüçok saolll ablacımmm valla oldum sonunda :124::124:
bencede kesinn kutlamamız lasım abla ama bu ara iş güç pek giremedim ben
annemi babamı doktuşa götür evde bahar temizliği felan vakit olmadı pek nete
ama müsait bi akşamda haberleşip gelelim kutlayalımmm
çok saoll nazemircimm katıldım sonunda :124:
buyurdumm yeterim kırmızı halıya hoşbulduk canım
çok geçmiş olsun yetercim yaaa bişeyde çıkmamış tahlillerden acaba üşüttü mü kii
benimde eşimin sıkıntıdan sanırım burnu kanadı pazar gecesi 2 defa oda benim kucağıma bayıldı kaldı birden çok korktum bende ama halaa doktuşa gitmiyoo paşamm
tekrar gözünaydın olsuuun canımm Rabbim nice niceee yıllarını göstersin
Selam kizlar
bugun benim surpriz yumurtam dogali tam bir yil oldu cok sukur.
Insallah en kisa zamanda isteyen herkese en kisa zamanda nasib eder rabbim.opuyoruz sizleri
CANLARIM SAĞOLUN ÇOK ŞÜKÜR BİRAZ DAHA Yİ BU KONTROLLEİRMİZ VARDI DR KENDİ ÖZELDURUMUYLA ALAKALI BİR ŞEY DEĞİL DEDİ HAVALARDAN OLABİLİR ÜŞÜTMÜŞDE OLABİLİR DEDİİ zaten o kadar dayanaksız ve hasas oldu ki 1 yaşında bebek gibi soğuk alğınlığı grip hepsi çok ağır geçiyor mutlaka acilde serum takılıyor hormonları çalışmyor sanırım buna bağlı bu güçszülüğü
özel durumuyla alakalı olmasında gerisi önemli değil yetercim tekrar çok geçmiş olsun
çok şükür canım ya aklım çıkmıştı valla
tahmin edebiliyorum tatlım sevdiklerimize bişey olacak diye korkmanın ne demek olduğunu
allahım acizlikten fakirlikten cimrilikten korkaklıktan tembellikten hilekar dostan faydasız ilimden kabir azabından ağlamayan gözden sıkıntı ve hüzünden ürpermeyen kalpten her türlü hastalıktan hayatın fitnelerinden borç altında kalmaktan kabul olmayan duadan doymak bilmeyen nefisten ihtiyarlayıp ele avuca düşmekten zalim olmaktan zulme uğramaktan isyan ettiren fakirlikten ve azdıran zenginlikten geçmişe kederlenmekten geleceğe kayğılanmaktan sana sığınırım rabbim (hayırlı cumalar)
Selam kizlar
bugun benim surpriz yumurtam dogali tam bir yil oldu cok sukur.
Insallah en kisa zamanda isteyen herkese en kisa zamanda nasib eder rabbim.opuyoruz sizleri
allahım acizlikten fakirlikten cimrilikten korkaklıktan tembellikten hilekar dostan faydasız ilimden kabir azabından ağlamayan gözden sıkıntı ve hüzünden ürpermeyen kalpten her türlü hastalıktan hayatın fitnelerinden borç altında kalmaktan kabul olmayan duadan doymak bilmeyen nefisten ihtiyarlayıp ele avuca düşmekten zalim olmaktan zulme uğramaktan isyan ettiren fakirlikten ve azdıran zenginlikten geçmişe kederlenmekten geleceğe kayğılanmaktan sana sığınırım rabbim (hayırlı cumalar)
saracım selamlar nasılsın
başağın sana çok selamı var
selamün aleyküm canlarım menim
Dün akşam geldim evime...tatilim elhamdülillah güzeldi ama evimi de sizleri de özledim. Sizlere de yazmak ancak nasip oldu.
Yeterim eşine, leylacım buse' ye çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Saram allerjilerin hala geçmemiş , inşallah tamamen atlatırsın canım. Sanırım hala tedaviye başlamamışsın:44::44::44:
Histeroskopi de nerden çıktı ki saram?
Efsunum inşallah bu ay hamiş kalırsın sen de isteyen herkes de, hayırlısıyla inşallah.
Nazcım sen de gece kuşu olmuşsun her zamanki gibi yine
Prensesim yeni evinde güle güle otur canım.
Edacım kızının doğumuna var di mi hala? :44::44::44:
Zeloş da kayıplara karıştı gidiş o gidiş galiba:44::44::44:
Maonyanın pek sesi çıkmamış:44::44::44:
Karşılaştığımızda doya doya yazışalım inşallah öpüyorum hepinizi
KIZLAR NASILSINIZ (bu gün vaktim vardı hep kk deyim)KİMSELER YOK GİBİ
SARAM DUALRIM SENİNLE GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞŞŞ KOLAYCA GEÇSİN OPERSYONUN
Selamün aleyküm canlarım menim
Dün akşam geldim evime...Tatilim elhamdülillah güzeldi ama evimi de sizleri de özledim. Sizlere de yazmak ancak nasip oldu.
Yeterim eşine, Leylacım Buse' ye çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Saram allerjilerin hala geçmemiş , inşallah tamamen atlatırsın canım. Sanırım hala tedaviye başlamamışsın:44::44::44:
Histeroskopi de nerden çıktı ki Saram?
Efsunum inşallah bu ay hamiş kalırsın sen de isteyen herkes de, hayırlısıyla inşallah.
Nazcım sen de gece kuşu olmuşsun her zamanki gibi yine
Prensesim yeni evinde güle güle otur canım.
Edacım kızının doğumuna var di mi hala? :44::44::44:
Zeloş da kayıplara karıştı gidiş o gidiş galiba:44::44::44:
Maonyanın pek sesi çıkmamış:44::44::44:
Karşılaştığımızda doya doya yazışalım inşallah öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?