Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geçmiş olsun yetercim Rabbim şifa versin belki sıcaklardandır üzülme

CANLARIM SAĞOLUN ÇOK ŞÜKÜR BİRAZ DAHA Yİ BU KONTROLLEİRMİZ VARDI DR KENDİ ÖZELDURUMUYLA ALAKALI BİR ŞEY DEĞİL DEDİ HAVALARDAN OLABİLİR ÜŞÜTMÜŞDE OLABİLİR DEDİİ zaten o kadar dayanaksız ve hasas oldu ki 1 yaşında bebek gibi soğuk alğınlığı grip hepsi çok ağır geçiyor mutlaka acilde serum takılıyor hormonları çalışmyor sanırım buna bağlı bu güçszülüğü

Selam kizlar
bugun benim surpriz yumurtam dogali tam bir yil oldu cok sukur.
Insallah en kisa zamanda isteyen herkese en kisa zamanda nasib eder rabbim.opuyoruz sizleri

ahmet bebeğin doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara

ve duanada amin diyorum canım sağol sen nasıl moralin nasıl sağlığın nasıl kendineden bahsetmemişsin

özel durumuyla alakalı olmasında gerisi önemli değil yetercim tekrar çok geçmiş olsun

tahmin edebiliyorum tatlım sevdiklerimize bişey olacak diye korkmanın ne demek olduğunu

BİRDE BİLİYORSUN İŞTE BİZLER (anne olamamış kadınlar) EŞLEİRMİZE DAHA ÇOK DÜŞKÜN OLUYORUZ (tabiki diğer kızlarda çok seviyorlar eşlerini) AMA BİZLERİN DÜNYASINDA SADECE EŞLEİRMİZ VAR BELKİDE O YÜZDEN BÖLE OLUYOR

allahım acizlikten fakirlikten cimrilikten korkaklıktan tembellikten hilekar dostan faydasız ilimden kabir azabından ağlamayan gözden sıkıntı ve hüzünden ürpermeyen kalpten her türlü hastalıktan hayatın fitnelerinden borç altında kalmaktan kabul olmayan duadan doymak bilmeyen nefisten ihtiyarlayıp ele avuca düşmekten zalim olmaktan zulme uğramaktan isyan ettiren fakirlikten ve azdıran zenginlikten geçmişe kederlenmekten geleceğe kayğılanmaktan sana sığınırım rabbim (hayırlı cumalar)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Selam kizlar
bugun benim surpriz yumurtam dogali tam bir yil oldu cok sukur.
Insallah en kisa zamanda isteyen herkese en kisa zamanda nasib eder rabbim.opuyoruz sizleri

nice mutlu yıllara süpriz yumurtana
inşallah hep güzel mutlu bi ömür geçirir

amiiinnn.....

saracım selamlar nasılsın

başağın sana çok selamı var

aleyküm selam canım konuşunca sende benden selam söyle başağa onu seviyom men

sen nasılsın nazom ben biraz keyifsizim bu alerjiden kutulamıyorum bugün yine acile gidip iğne oldum

bu arada pazartesi günü histereskopi çektiriyorum dualarınızı esirgemeyin kızlar

nazom sen histereskopi çektirdinmi bu konuda fikrin nedir yada tecrüben

KIZLAR NASILSINIZ (bu gün vaktim vardı hep kk deyim)KİMSELER YOK GİBİ
SARAM DUALRIM SENİNLE GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞŞŞ KOLAYCA GEÇSİN OPERSYONUN

Selamün aleyküm canlarım menim

Dün akşam geldim evime...Tatilim elhamdülillah güzeldi ama evimi de sizleri de özledim. Sizlere de yazmak ancak nasip oldu.

Yeterim eşine, Leylacım Buse' ye çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Saram allerjilerin hala geçmemiş , inşallah tamamen atlatırsın canım. Sanırım hala tedaviye başlamamışsın:44::44::44:
Histeroskopi de nerden çıktı ki Saram?

Efsunum inşallah bu ay hamiş kalırsın sen de isteyen herkes de, hayırlısıyla inşallah.

Nazcım sen de gece kuşu olmuşsun her zamanki gibi yine

Prensesim yeni evinde güle güle otur canım.

Edacım kızının doğumuna var di mi hala? :44::44::44:

Zeloş da kayıplara karıştı gidiş o gidiş galiba:44::44::44:

Maonyanın pek sesi çıkmamış:44::44::44:

Karşılaştığımızda doya doya yazışalım inşallah öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:

sağol bacımmmmmm sen nasılsın kuzuu

hoşgeldin canım seni gerçekten özledim tatilinin güzel geçmesne sevindim ana nasıl onu öp benim için

histereskopi konusu geçen ay çıktı canım doktorum hisreteskopi yapmadan üçüncü tüp bebeği denem dedi rahimin içine bakılacak yapışıklı miyom poilip gibi bişeyler varmı diye bide rahime çizik atacakmış buda bebeğin tutunmasına etkiliymiş bu arada genetik testleride yaptırdım ama daha sonuç çıkmadı yani bu testlerden sonra kafam rahat olarak yeni tedaviye başlayacam ki bunuda Allah izin verirse eylül ayı gibi düşünüyorum. ama inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan allahım kendi tarafından gönderir meleğimizi benimde isteyen herkesinde

leylaaaaaaaaa tızım nerelerdesin merak ediyorum seni de buseyide busenin gözü nasıl oldu sen nasılsın gelde haber ver :26::26::26::26::26::26:

maonyaa cım sen nerelerdesin senide çok merak ediyorum gelde bi haber ver bi iyiyim de be tızım :26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…