merhaba kızlar ,
ben pazartesi günü histereskopi yaptırdım bi gece hastanede kaldım ertesi günü taburcu oldum.operatif histereskopi yapıldı.sabahtan hastaneye gittik ekg akciğer filmi ve ameliyat için gerekli kan tahlilleri yapılıp hastaneye yatışım yapıldı sonra ebe gelip rahime bi ilaç koydu tablet olarak aynı ilaçtan iki tanede biri bi yanağa diğeri öbür yanağa koydurdu eriyip gittiler bunlar rahim ağzının açılması içinmiş daha önce doğum yapmadığım için. sonra 4 - 4,5 saat bekleme süresi başladı rahim açılsın diye ondan sonra lavman yapılıp ameliyathaneye götürüldüm sonda takmak istediler kabul etmedim spinal anestezi ile uyuşturulduktan sonra histereskopi gerçekleşti şükür önemli bi şey yokmuş ufak tekef yapışıklık varmış ki onuda açtım dedi doktorum ben ameliyatı ultrasondan izledim doktorumda hem anlattı hem ameliyat yaptı işlem 15 - 20 dakika sürdü rahime çiziklerde attı doktorum bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak adına sonrada bi adet dönemi geçsin çok bekleme tüp bebek tedavisini yap ki bu operasyon bi işe yarasın dedi.tabi bu arada ben uyuşukken sondayı takmışlar ama iyiki takmışlar bi yandan serum yerken bi yandan sonda dolmuş haberim bile olmamışsonra uyuşukluk 5 -6 saat sonra açılmaya başladı ve gece 11 de sonra yürütmeye başladılar ve kendimi iyi hissetmeyince haliyle o gece hastanede kaldım ertesi günü taburcu oldum antibiyotik ağrı kesici ilaçlar içiyorum 15 gün sonra kontrolüm var operasyondan sonra lekelenme tarzında kanamam var ama bu normalmiş belim ağrıyo adet sancısı gibi sancı oluyorum bunlarda normalmiş .hastaneden çıkınca kaynanamlara gittim çünkü bi hafta ağır kaldırmamam gerekiyomuş zaten iş yapacak halimde yoktu halsizlik ve baş dönmesi yaşadım ara ara bugün evime geldim hem evimi hem sizleri özlemişim size bu yüzen geçyazdığım için kusura bakmayın.
geçmiş olsun canımmmm sorunolamamsına sevindim bebişin yolu açılsın kendiliğinden gelsin inş
sağol hatresim
Musab' ın ve Buse' nin yeni yaşları hayırlı olsun , Allah hayırlı ve bereketli ömürler versin her ikisine de
Prensesim babana da, Leylacım senin de eşine çok geçmiş olsun.
Teyzemin oğlu da halsizlik ve ateşle gitti doktora lösemi çıktı, bir arkadaşın eşi de birdenbire bayılmış, sara hastalığı ve beyninde kitle teşhisi koymuşlar. Çok üzüldüm, Allah bütün hastalara hayırlı şifalar ihsan eylesin,hepimize sağlık sıhhat nasip etsin inşallah. Sağlığımız yerindeyse hayat anlamlı yoksa hiç bir şeyin kıymeti kalmıyor
Saracım sen naptın histeroskopiyi:44::44::44::44::44: Umarım sorunsuzca atlatmışsındır.
Kızlar gelin yahu
nice yıllar canımm sağlıkla inşşş
sağol tatlım aminnaleyküm selam prensescimmm
musab bey iyi doğmuşşşş nice nice yıllara inşşallahh canımm
babana da çok geçmiş olsun...
2. yaşında bitti hee buse hanımın doğum gününüz kutlu olsun leyloşumm daha nice yıllara inşşallah, eşinede geçmiş olsun canımm
sağol nazocumsende ne çektin şu alerjiden bi kurtulamadın çok geçmiş olsun
ben çektirmedim çünkü hiç tüp denemesi yapamadım
ama arkadaş çektirmişti bikaçkez tüpten önce tutunmayı kolaylaştırıyormuş demiş doktor
senin içinde hayırlı olsun inşallah
hoşgeldin canım evet gündüzleri pek vakit bulamıyordumakşamları giriyordum
ama şimdide akşamları sıcaktan balkondan içeri giresim gelmiyor sessiz sakin oturup kafa dinliyorum
daha nice güzel yaşlarında birlikte olmanız dileğiyle hayırlı sağlıklı bir ömrü olsun musabın
babanada çok geçmiş olsun
maşallah buseye 2 yaşında artık en tatlı zamanları nice mutlu uzun ömrü olsun
eşinede çok geçmiş olsun
benimde dünden beri arada bi ağrı saplanıyo ama halen ne gelen var ne giden
saracım geçmiş olsun tatlım şükür önemli bir şey yokmuş sağlıkla çabucak gelsin artık bebiş inşmerhaba kızlar ,
ben pazartesi günü histereskopi yaptırdım bi gece hastanede kaldım ertesi günü taburcu oldum.operatif histereskopi yapıldı.sabahtan hastaneye gittik ekg akciğer filmi ve ameliyat için gerekli kan tahlilleri yapılıp hastaneye yatışım yapıldı sonra ebe gelip rahime bi ilaç koydu tablet olarak aynı ilaçtan iki tanede biri bi yanağa diğeri öbür yanağa koydurdu eriyip gittiler bunlar rahim ağzının açılması içinmiş daha önce doğum yapmadığım için. sonra 4 - 4,5 saat bekleme süresi başladı rahim açılsın diye ondan sonra lavman yapılıp ameliyathaneye götürüldüm sonda takmak istediler kabul etmedim spinal anestezi ile uyuşturulduktan sonra histereskopi gerçekleşti şükür önemli bi şey yokmuş ufak tekef yapışıklık varmış ki onuda açtım dedi doktorum ben ameliyatı ultrasondan izledim doktorumda hem anlattı hem ameliyat yaptı işlem 15 - 20 dakika sürdü rahime çiziklerde attı doktorum bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak adına sonrada bi adet dönemi geçsin çok bekleme tüp bebek tedavisini yap ki bu operasyon bi işe yarasın dedi.tabi bu arada ben uyuşukken sondayı takmışlar ama iyiki takmışlar bi yandan serum yerken bi yandan sonda dolmuş haberim bile olmamışsonra uyuşukluk 5 -6 saat sonra açılmaya başladı ve gece 11 de sonra yürütmeye başladılar ve kendimi iyi hissetmeyince haliyle o gece hastanede kaldım ertesi günü taburcu oldum antibiyotik ağrı kesici ilaçlar içiyorum 15 gün sonra kontrolüm var operasyondan sonra lekelenme tarzında kanamam var ama bu normalmiş belim ağrıyo adet sancısı gibi sancı oluyorum bunlarda normalmiş .hastaneden çıkınca kaynanamlara gittim çünkü bi hafta ağır kaldırmamam gerekiyomuş zaten iş yapacak halimde yoktu halsizlik ve baş dönmesi yaşadım ara ara bugün evime geldim hem evimi hem sizleri özlemişim size bu yüzen geçyazdığım için kusura bakmayın.
prenses ve leyla buseninn ve musabın doğum günleri kutlu olsun
prensesim babana geçmiş olsun
leylacım eşine geçmiş olsun
yetercim beni merak etmişsşn sağol yukarıda yazdım gecikme sebebimi
hatresim sende merak etmişsin sağol
efsunum duaların için sağol canım
kızlar ben hala oluyorum yeğenim geliyo bugün havalardayım inşallah yakında bizde anne oluruz ama hala olacak olmak bile güzel
sağol hatresim
kaynımın 4 yaşındaki oğlunun ateşi var diye dr a götürmüşler beyninde kitle var,verem ve 3 kez havale geçirmiş ve menejit teşhisi komuş dr 15 günden fazladır yoğun bakımda hayatta ne olacağını asla bilemeyiz o kadar üzülüyorum ki Rabbim hastalarımıza şifa versin
sağol tatlım aminn
sağol nazocum
saracım geçmiş olsun tatlım şükür önemli bir şey yokmuş sağlıkla çabucak gelsin artık bebiş inş
sağol canım
çok sevindim canım eminim harika bir duygudur darısı başına
kızlar oğlum yürümeye başladı
ne zaman büyüdü bu ya hala inanamıyorum
kızlar ben hala oluyorum yeğenim geliyo bugün havalardayım inşallah yakında bizde anne oluruz ama hala olacak olmak bile güzel
merhaba kızlar ,
sağol hatresim
kaynımın 4 yaşındaki oğlunun ateşi var diye dr a götürmüşler beyninde kitle var,verem ve 3 kez havale geçirmiş ve menejit teşhisi komuş dr 15 günden fazladır yoğun bakımda hayatta ne olacağını asla bilemeyiz o kadar üzülüyorum ki Rabbim hastalarımıza şifa versin
geçmiş olsun ablaaacım kendine dikkat et... bi sorun olmamasına çok sevindimmm hayırlısıyla bebişde gelecek inşşallahhhhh
aaaaaaaaaaaa ne güzel bi haber buuuuu gözünüzaydın abla
hala olmak çok güzel bi duygu bende 2 sene önce oldummm
yegenim suan bursada yengemle dün telefona verdi nasıl bas bas bagırıyo halaaaa halaaaa dieee
Rabbim sanada hala diye bagırdıgı günleri nasip etsin inşşallahhhh
en kısa zamanda da sana bebiş nasip eylesin biz deyzeeeee olalımmm
çok üzüldüm prenses yaaa Rabbim şifa versin inşşallahhh
aynen öleee hayatta ne olacagı hiççç belli değilll vallaa
gözünaydın canımmm maşallahhh musab paşayaaa
sen ben zmnın gectiğine inanamıyoruz ama bi bakmışsın musab sünnet olmuş okula başlamış
üniversite sınavında okul kapısında bekler bulursun kendini inşşallahhhh canımmm
hepinize kocamannnn günaydınnnn canlarrrr
bugün evde yasin okutuyoruz bütün dualarım sizlerle olacak inşşallahhh
Rabbim hepimize hayırlısıyla hayırlı zmnda evlatlar nasip eylesin inşşallahhh
bu hafta sonu 2 arkadasımızın düğünü var o kdr ii denk geldi kii düğün saatleri
ikisinede gidebileceğiz arada secim yapmak zorunda kalmıcaz
bu akşam birinin kınası var pazar akşamıda düğünü
yarın akşamda diğerinin kınası var pazar günüde gündüz düğünü var
denk getirsek bu kdr olmazdı herhaldeee
yaniii efsun bacınız kurtları dökecek bu hafta sonu demek isterdim ama malesef seyirci olucam sadece eşimde oldugu için...
neyseeee ben kaçar kızlarrr öptüümmmmmmmmmmmmmmmmm
inş canım ya inşsağol canım
çok harika bi duygu prensesim duana amin diyorum
maşallah musabımıza daha askere gidecek evlendirecez biz onu annesi
sağol canım aminnRABBİM SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİNNN DAHA GÜZEL GÜNLER GÖRMEYİ NASİP ETSİN İNŞ
yeğenimiz bugün yoğun bakımdan çıkarıldı kızlargeçmiş olsun ablaaacım kendine dikkat et... bi sorun olmamasına çok sevindimmm hayırlısıyla bebişde gelecek inşşallahhhhh
aaaaaaaaaaaa ne güzel bi haber buuuuu gözünüzaydın abla
hala olmak çok güzel bi duygu bende 2 sene önce oldummm
yegenim suan bursada yengemle dün telefona verdi nasıl bas bas bagırıyo halaaaa halaaaa dieee
Rabbim sanada hala diye bagırdıgı günleri nasip etsin inşşallahhhh
en kısa zamanda da sana bebiş nasip eylesin biz deyzeeeee olalımmm
çok üzüldüm prenses yaaa Rabbim şifa versin inşşallahhh
aynen öleee hayatta ne olacagı hiççç belli değilll vallaa
gözünaydın canımmm maşallahhh musab paşayaaa
sen ben zmnın gectiğine inanamıyoruz ama bi bakmışsın musab sünnet olmuş okula başlamış
üniversite sınavında okul kapısında bekler bulursun kendini inşşallahhhh canımmm
hepinize kocamannnn günaydınnnn canlarrrr
bugün evde yasin okutuyoruz bütün dualarım sizlerle olacak inşşallahhh
Rabbim hepimize hayırlısıyla hayırlı zmnda evlatlar nasip eylesin inşşallahhh
bu hafta sonu 2 arkadasımızın düğünü var o kdr ii denk geldi kii düğün saatleri
ikisinede gidebileceğiz arada secim yapmak zorunda kalmıcaz
bu akşam birinin kınası var pazar akşamıda düğünü
yarın akşamda diğerinin kınası var pazar günüde gündüz düğünü var
denk getirsek bu kdr olmazdı herhaldeee
yaniii efsun bacınız kurtları dökecek bu hafta sonu demek isterdim ama malesef seyirci olucam sadece eşimde oldugu için...
neyseeee ben kaçar kızlarrr öptüümmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?