hoş geldingünaydın kızlar
herkes için güzel bi gün olsun güzel bi hafta olsun
hoş geldingörevi sana devr ettim çıkıyorum
çıkma dur tızım yaaaa iki sohbet edek
hem ne görevi bu topik terkedilmiş unutulmuş bi topik ama vazgeçemiyorum işte yinede ama ne yalan söyleyim artık gelmek istemiyorum açıkçası
selam kızlarrrrrrrrrrrr
bir kere de geldiğimde biriniz burda olun da sohbet edek bee
çok özledim sisi
bizim topik korku filmindeki yerler gibi bir sen bir ben birde arada yolunu kaybenler
selam kızlarrrrrrrrrrrr
çok özledim sisi
nasılsın yeterimgel gel ben burdayımmmm
aynen
prensesim hoş geldin canım nasılsın ne var ne yok taşınıyodun sanırım bi ara sonrada senden haber alamadık kendinden bahset biraz
nasılsın yeterim
hb hayatım hee taşındım şimdi de tüm günüm musabla uğraşmakla geçiyo
sen nasılsın canım?
iyiyim bebeğim çok şükür annemdeyim hala yarın döneceğim evime özledim evimi
iyi olmana sevindim
çok özlüyo demi insan evini
bu arada musab uyandı
Kizlar huuuuuu huuuuuu nerdesiniz)
hepinizinmi isi var?
bir ben varım işine yaramıyımburası terkedilmiş bir topiktir ben ve sara bekçi kaldık buraya
günaydın kızlar
herkes için güzel bi gün olsun güzel bi hafta olsun
çıkma dur tızım yaaaa iki sohbet edek
hem ne görevi bu topik terkedilmiş unutulmuş bi topik ama vazgeçemiyorum işte yinede ama ne yalan söyleyim artık gelmek istemiyorum açıkçası
bizim topik korku filmindeki yerler gibi bir sen bir ben birde arada yolunu kaybenler
selam kızlarrrrrrrrrrrr
çok özledim sisi
Ben de öleeeeeeeeeeeekızlar gerçekten uzun uzun sohbetlerimizi çok özledim
ben artık daha sık gelecem siz de gelin tamam mı
geldiğimde kimse yoksa yazmak istemiyorum çünkü
ama yine gitmişsiniz
musab uyuyoken zamanı değerlendirelim diyorum
ağlatma kuzuyu canım
Yeter Engin Nurşani' nin bir türküsü var onu getirtin aklıma,sağolasın kız , çoktandır dinlememiştim açtım da dineledim kulaklarımın pası silindi
Ağlatma gelem gelem
Yarama boşa merhem sürme , kar etmezzzzzzzzzzz dossssssssssttttttttttttt
Türküler bir başka huzur verir bana yaaaa
Slm edacım he valla benim işim başımdan aşkın
Nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzz men bunu kabul etmiyoyummmmmmmmmmm
Buyası terkedilmiş topik değil bi keyyyeeeeeeeeeeeeeee
Şimdi çekimde kızların saçından başından getirem topice, sıra dayağından geçirem
Topici aksatmak ha
Sana da günaydın kuzum yaaaaaaaaaaaaaaa pek sessizsin bu aralar:44::44::44::44::44:Fırtına mı koparacaksın kızzzzzzzz
Tedavini netleştirdin mi?Biz güya bu önümüzdeki adette başlıyoruz ama hala karar vermedik, sanırım son dakkada işi netleştirecez
Niye gelmek istemiyomuşsun sen bakim
Bu aralar herkesin işi gücü var belkim nolamaz mı? Kaç kere girdim topiğe ama kimseye rastlayamadığım için yazasım gelmedi ama görüyorum ki biraz ses çıkarmak lazım
E yani ben şimdi korku filminden fırlamış olanlardan mı olayrum
Valla canım ben de bir türlü rastlayamıyorum kimseye
Ben de öleeeeeeeeeeee:
Bak şimdi gene yok kimse, kaldım böleeeeeeeeeee:26::26::26::26::26:
Kızlar bu sene bayağı bi çalışkanlığım tuttu görmeyin beni
İlk adımı tarhana yapmakla attım ve süper bir tarhana oldu, marketten iki defa aldım annemin verdiği bitince, tarhana tadı alamayınca baktım iş başa düşüyor bi cesaret geldi de yaptım iyi ki yapmışım ulennnnnn dedim
Kışlık olarak kara erikten meyve suyu yaptım konserveledim.
Taze fasulye de öyle yaptım.
Bir de yöremizin meşhur bir acı biberle ( biz arnavut biberi diyoruz) yapılan domatesli, sarmısaklı sosunu yapıcam inşallah. Bunu yediniz mi bilmiyorum ama çoooooookkkkkkkkkkkk lezzetli gerçekten.
Bugün de yorganlarımı attım dışarı havalandırıyorum evin her tarafı yorgan döşek dolu
Tedavi araya girmeden güz temizliğimi de yaptım bitti sayılır. Bu çalışma aşkıyla bir günde kapıları camları sildim ,perdelerimi yıkadım. Bunda ne var demeyin benim camların büyüklüğünü görseniz böleeeeeeeeeeee olursunuz
Düşünsenize geçen yıl yapamadım diye temizlikçi tuttum sadece camlara 80 tl aldı
Daha çok işlerim var çooooooooooookkkkk
Havalar serinledi ya daha bir canlı mı oluyor insan neeeeeeeeeee
Bakın topic sessiz messiz dediniz ben de alamadım hızımı , daha çok yazarım da gene işim gücüm var ara vereyim di mi? Şimdi sırada Rana' nın kahvaltısı var.
Sadece ona çünkü Rabbim kabul ederse inşallah bu hafta boyunca oruç tutacağım. Hem şevval ayı bitmeden şevval sevabı hem de kazalarımı tutayım inşallah.
Benden şimdilik bu kadar, anammmmmm ne kaaaaaaaaaaaaaaa konuştum pardon yazdımmmmmmmmmmmm
Ha aklıma geldi de bi de salça yapıcam niyetim de o da var, ne iş varsa çıkarıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?