Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bizim evde hep kv yapar yogurdu o yok die ben yaptım bu defa ama güzel olmuş begendim bende
sütaç hiç yapmadım ve bilmiyrm nasıl yapılır oda artık kv nin bi dahaki gidişine
oooo maşallahh maşşallahhh seninkilere silip süpürmüşler desene sen suna

evet abla zaten pekte vaktim yoktu ogün akşama düğün vardı ve halletmem gereken bi sürü işim vardı bende sütlaçtan vazgecip daha basit yapılan pudinge cevirdim hemen olayı

katıl tabiii abla bütün oylar sanaaaaaa
valla ben o kdr becerikli değilim yarışacak kadar malesef
ama bence sen kesin katıl derim

gözünaydın canımmm hayırlı ugurlu olsun bebişinnn Rabbim sağlıkla büyütsün göbişini inşşallahhh
kucagına almayıda nasip etsin inşşşşallahhhhhhhhh

hepinize hayırlı hafta sonları canlar
öncelikle yogurtcagızımı merak edenlerrrr valla benden iii ev karısı olacakda peşimi bırakmıyolarkii bi türlü
yogurdum çok güzel olmuş valla annemler son 2-3 senedir hep kavanoza mayalıyordu bende ölee denedim
valla elcagızıma saglık çok güzel olmuş hem tadı hem kıvamı eşimde çok begendi bende

bu arada sabah kv cim geldi aslında kendini özlemiştim ama şimdi alıştıgım 17 günlük rahatlık gitti
ne kdr da çabuk geçti kavga gürültüyle daha sorunları bile çözemedik kiiii başbaşa evimizde güzel günler geçiremeden kv geldi
anneannede akşama gelir şimdi ev eski sıkıcı monoton günlerine geri dönecek
kv & anneanne ikilisinin kavgası gürültüsüne hoşgeldin efsun modundayım
zaten can sıkıntıma bütün gece uyku tutmadı sabaha kadar kaç kez uyandım gezdim evin içinde
sonra tam uyudum derken baktım saat 6 olmuş telim çalıyo eşim kv alacaktı da sabah o arıyo
ondan sonra gel uyu sende bi daha işte kehvaltı mehvaltı, kv valizi çamaşırı derken saati 9:30 olmuş
demin baktım oturma odasında teli kontrol edio kim aramış etmiş die bi numara var kim acaba bu nie aradı dio
temizlik yaparken odanın şeklinide değişmiştim evin heryerini değiştirmişsin dio
balkonda patates sogan vardı onları çürütmüşmüşüm
sabah sabah hatta gelir gelmez insanı çıgırından çıkarmaya mı çalışıo nalamadım gitti
bi bismillah de hele demiii...

neyseee sıkmim canınızı bu tatil sabahında
nası olsa geldiler aksiyonlara kaldıgımız yerden devam ederiz anlatırım yine ben size
hepinizeee ii tatiller öpüldünüz kocaman kocamannnn

Eda33 saol cnm seninde bi oğlun galiba hayırlı olsun telden geçmişe bakmak ve yazı yazmak o kadar zorki

Leyla alıntı yapmışsın ama cevap yazmamışsın yada ben görmedim nasılsın buse nasıl EWfsun hatres yeter sizler nasılsınız

günaydın kızlarr süpriz haberlerle dol olsun haftanız

Son düzenleme:
canım kitapLAR iyi dostur insana yol gösterci dir yavrum ellerine sağlık sen yazmadamı yapıyorsun bende yapıyorum başörtüsü

sağol canım ben oya yapmayı çok seviyorum yetercim tığ oyası mekik oyası yapıyorum iğne oyasındada sadece zürafa yapıyorum

sende göstersene oyalarını yetercim sen neler yapıyosun

sağol canım ben oya yapmayı çok seviyorum yetercim tığ oyası mekik oyası yapıyorum iğne oyasındada sadece zürafa yapıyorum

Sende göstersene oyalarını yetercim sen neler yapıyosun
canım ben sadece tığ oyası bilirim telefonum resim eklemiyor kuzum ya ama akşama bakayım yeğenim teliyle eklemye çalışayım

canım ben sadece tığ oyası bilirim telefonum resim eklemiyor kuzum ya ama akşama bakayım yeğenim teliyle eklemye çalışayım

tamam canım ekleyebilirsen sevinirim olmazsada canın sağolsun

el işini çok seviyom ben yetercim kafam dağılıyor en azından oyalanıyorum

Saol canım...biraz daha iyi çok şükür..ranişte yorgunluktan uyuyordur merak etme....
saol canım..haklısın valla...
geçmiş olsun canımmmm
saol yeterim...
saol edacım...umarım senin bebişinde iyidir canım...
hb saracım...saol tatlım..umarım sende iyisindir saram..
tebriklerrrrrrrrrrrr kadercimmmmmmmm..Allah analı babalı büyütsün şimdiden tatlım...çok sevindim...
Leyla alıntı yapmışsın ama cevap yazmamışsın yada ben görmedim nasılsın buse nasıl EWfsun hatres yeter sizler nasılsınız
saol canım...o gün yazmıştım ama çıkmamış sanırım tatlım...durumun iyidir inşallah..

Son düzenleme:
hoş geldin leylam bizde sara ile saklanbaç oyunuyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…