Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Günaydın ıssız topik ahalisi:1:tarhana tarifleri verilmiş ohh herkesin ellerine sağlık bizde yaptık 1kilo haşlanmış aşurelik buğdaya 10 kilo süzdrülmül yoğurt konuluyor köy yoğurdu süzülünce yarı yarıya azalıyor bu 2 si tuzla birlikte karıştırılıp güneşte kurutuluyor kışın soğuk günlerde harika bi ısıtıcı çorba.bu hafta tetonoz aşımı oldum kızlar ilk gün bilmedim ertesi gün kolum şişti ve kaldıramadım kolumu ama şimdi geçti.bugün temizlik yapıcam ara ara gelir bakarım.telden girdiğim için yazmam zor oluyor.hatres yeni tedaviyemi başlıcan?kızlar haca giden bi yakınınız varmı ??? Çocuk için orda yumruk şeklinde çok ucuz bi meyva satılıo bana gelmişti eğer getiririz diosanız daha ayrıntılı anlatacam çok ucuzmuş

tatlım benim annem hacca gidecek bu sene Allahın izniyle ona söyleyeyim getirsin bunun ismi ne ne diye satılıyo biraz ayrıntılı bilgi verebilirmisin

tatlım tetanoz aşısı olmuşsun geçmiş olsun bebeğinle konuşbencede o seni duyar annesi hisseder ona Kuranı Kerim dinlet netten yunus sesi dinlet vivaldinin müziklerini dinlet bunlar bebeğinede sanada iyi gelecektir:34:

yetercim kayınpederine karşı yaptığın davranış çok güzel sen iyi bi insansın paylaşımında çok güzel Rabbim büyük kullarını darda bırakmaz elbet bizede yardım eder :34:

edacım maratonun faydasını kilo vermekle görüyosundur Rabbim bebklerini çok bağışlasın size darısı başımıza benimde ikizlerim olsa ne güzel Rabbim isteyen herkese versin bebeklerinide bizde hem buraya hem bebeklere yetişecez koşturalım

bu topiğin insanlarına seninde faydan dokundu canım dualarınla desteğinle moral vermenle hep yanımızdaydın:38:

efsun tızım telden face giriyosunda buraya neden giremiyosun bakim teldende kk ya girilebiliyo tızım gel atık özletme kendini :20::20::20::20:

hatresim bende soslar yapacam ama bugün çok yoruldum şu an gidip uyumak istiyorum ama tvde 2020 olimpiyatları için kura çekimi var onun sonucunu bekliyorum

kızlar bugün patlıcan bebir ve domatesle türlü yapıp dolaba attım domates sosu yaptım çok yorgunum sanırım bademciklerim iltihaplanmış hem üşüyorum hem boğazım ağrıyo resmen kollarım kalkmıyo :50::50::50::50::50::50:

Herkese iyi pazarlar.saracım adını bende bilmiyorum annene netten fotosunu göster istemedim halde 4 kişiden geldine göre demekki kolay bulunan bişey.ilk getiren yaşlı bi teyzeydi bana ordan bana bebek iç çamaşırı atlette almış onlarıda zemzemle yıkamış.bide bana hactan küçük bi parça deve eti gelmişti orda deve eti yiyolarya şifası için yemiştim.annen senin için orda bebek kıyafeti alıp zemzemle yıkasın onuda sana getirsin cnm.

hatres yeni tedaviyemi başlıcan?

Evet Maonyam Allahın izniyle bu ay sonu niyetimiz var farklı bir durum olmazsa.

BAK BAK BANA KIZIYORDUN DEMMEKİİİ CANIM BEN BURADA ÇOK YAZMAK İSTEMESEMDE BENİM EŞİM HASTA BİLİYRSUNUZ ONUNLA İLGİLENMEK OLDUKÇA ZOR OLUYOR VE BAZAN BİR ÇOK ŞEYİ KAÇIRIYORUMM YOKSA ASLA BİR KASTIM OLMAZ BİRDE ÇOK FAZLA TOPİK VRA GİRİDİĞİM BİR slm nasılsınız YAZSSAM 40 50 TOPİK OLUYOR ... EVET CANIM RABBİM ŞİFA VERSİN ÇOK ÜZÜCÜ ALLAHIM KİMSEYE YAŞATMASINNN BEĞENMENE SEVİNDİM GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI ARKDAŞIM PAYLAŞMIŞTI BENDE SİLERLE PAYLAŞAYIM DEDİM :17::17::17::17::17::17::17::17:YANİ YİNE ÇALINTI ALINTI DEĞİL :1::1::1::1::1::1::1:

Evetttttt kızdım işte manane manane:19::19::19:
Canım eşinin rahtasızlığı tam olarak neydi:44:Hastaneye sık sık gidip geldiğini yazıyorsun ya ben normal ufak tefek şeyler sanıyorum, belki yazmışsındır ben farketmemişim.
Eşinin rahatsızlığı her ne ise Yeterim Rabbim ona ve tüm hastalara hayırlı güzel şifalar ihsan eylesin inşallah.Hepimize sağlık huzur nasip etsin.
Yok senden şimdi bir şikayetim:1::1::1:Önceden bizim topicte gelirdin bir iki kişiye ait yazardın, hatta sana kaç kez yazmama rağmen cevap yazmayınca önemsemediğini düşünmüştüm ama önceden şimdi değil tabi ki:29::29::29:
Çalıntı malıntı güzel ama:1::1::1:

Saracım ne güzel bişey paylaşmışsın gözlerim doldu.ona gelmesin bana gelsin.herkes bana bebeğinle konuş diyor ama niyeyse ben bebeğimi hissetmiyorum galiba korkuyorum korkum daha ağır basıyor sizle paylaşmak istedim

Maonyam bebeğin için korkma Allahın izniyle çok iyidir annesi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Ben de inanır msın 9.ayımda ancak hissetttim Rana'yı.Bir ara galiba bu çoçuk yaşamıyor diye endişelenmiştim.Ama şimdi düşünüyorum da ben biraz kilolu olduğum için bebeğimi hiç hissedemimiştim.Çünkü karın bölgemiz en yağlı yerimiz.Hasret kaldım adamakıllı bebişimin karnımdaki hareketlerini hisssetmeye desem yeridir yani:1::1:Sen de korkma tamam mı?

Hatres beğenip nere kaçtınnnnnnn sabahtan beri gözüm yollarda kaldıı:4: efsuna hiç rastlamadım tatilde falanmı

Canım tam yazacaktım işim çıktı kusura bakma.

kızlar ya başım çok ağrıyo
sanırım sinüzitim azdı yine

Geçmiş olsun canım, saçlarını banyodan sonra ıslak bırakıyor musun acaba?Bu sinüziti azdırır.

kıslar nerdesiniz gece sohbetlerimizi de öslediiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm

Maonya kızını doğursun uykusuzluktan gece sohbet etmek zorunda kalır sana da arkadaş olur Prenses:1::1::1:

tatlım benim annem hacca gidecek bu sene Allahın izniyle ona söyleyeyim getirsin bunun ismi ne ne diye satılıyo biraz ayrıntılı bilgi verebilirmisin

Saraaaaaaaa annene söyle bana da bana da detiysinnnnnnnnn:3::3::3::3:

hatresim bende soslar yapacam ama bugün çok yoruldum şu an gidip uyumak istiyorum ama tvde 2020 olimpiyatları için kura çekimi var onun sonucunu bekliyorum
2020 olimpiyatları kurası mı:26::26::26::26::26:Netcen kız olimpiyatlara mı katılacan:1::1::1::1:

kızlar bugün patlıcan bebir ve domatesle türlü yapıp dolaba attım domates sosu yaptım çok yorgunum sanırım bademciklerim iltihaplanmış hem üşüyorum hem boğazım ağrıyo resmen kollarım kalkmıyo :50::50::50::50::50::50:
Gecmiş olsun canım şimdi mevsim geçişindeyiz ya tam hasta olma zamanı.

Canım eşinin rahtasızlığı tam olarak neydi:44:Hastaneye sık sık gidip geldiğini yazıyorsun ya ben normal ufak tefek şeyler sanıyorum, belki yazmışsındır ben farketmemişim.
Eşinin rahatsızlığı her ne ise Yeterim Rabbim ona ve tüm hastalara hayırlı güzel şifalar ihsan eylesin inşallah.Hepimize sağlık huzur nasip etsin.
Yok senden şimdi bir şikayetim:1::1::1:Önceden bizim topicte gelirdin bir iki kişiye ait yazardın, hatta sana kaç kez yazmama rağmen cevap yazmayınca önemsemediğini düşünmüştüm ama önceden şimdi değil tabi ki:29::29::29:

Maonyam bebeğin için korkma Allahın izniyle çok iyidir annesi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Ben de inanır msın 9.ayımda ancak hissetttim Rana'yı.Bir ara galiba bu çoçuk yaşamıyor diye endişelenmiştim.Ama şimdi düşünüyorum da ben biraz kilolu olduğum için bebeğimi hiç hissedemimiştim.Çünkü karın bölgemiz en yağlı yerimiz.Hasret kaldım adamakıllı bebişimin karnımdaki hareketlerini hisssetmeye desem yeridir yani:1::1:Sen de korkma tamam mı?

Geçmiş olsun canım, saçlarını banyodan sonra ıslak bırakıyor musun acaba?Bu sinüziti azdırır.

Maonya kızını doğursun uykusuzluktan gece sohbet etmek zorunda kalır sana da arkadaş olur Prenses:1::1::1:

2020 olimpiyatları kurası mı:26::26::26::26::26:Netcen kız olimpiyatlara mı katılacan:1::1::1::1:

canım eşim beyin ameliyatı geçirdi ya o yüzden CANIM YAAA HİÇ FARKINDA DEĞİLİMDİR YOKSA YAZAMMI SİZLER BENİM DERT ORATĞIMSINIZ

yetercim kayınpederine karşı yaptığın davranış çok güzel sen iyi bi insansın paylaşımında çok güzel Rabbim büyük kullarını darda bırakmaz elbet bizede yardım eder :34:

AMİNNNNNNNNNNN KUZUM AMİNNNNN kayınpederi allaha havala ettim görevimi yaptım rahatladım çok şükür

Herkese iyi pazarlar.saracım adını bende bilmiyorum annene netten fotosunu göster istemedim halde 4 kişiden geldine göre demekki kolay bulunan bişey.ilk getiren yaşlı bi teyzeydi bana ordan bana bebek iç çamaşırı atlette almış onlarıda zemzemle yıkamış.bide bana hactan küçük bi parça deve eti gelmişti orda deve eti yiyolarya şifası için yemiştim.annen senin için orda bebek kıyafeti alıp zemzemle yıkasın onuda sana getirsin cnm.

hııım tamam canım çok sağol böyle bişey paylaştığın için bebek kıyafetinide söylerim canım sağolasın tatlım menim

Geçmiş olsun saracım galiba bende grip oluyorum:18:

sağol canım sende dikkat et kendine nane içme ama limon ye bol bol nane düşüğe sebep olabilir diye okumuştum bi yerde Allah korusun ama limonun bi zararı olmaz C vitamini alırsın şifa olur inşallah

heeee olimpiyatlara katılma kararı aldım koşacam yüzecem :9::9::9::9::9::9::9::9:

tızım istanbul finale kalmıştı istanbulda yapılması muhtemeldi ama malesef tokyoya verdiler oylarını çok üzüldüm ama yapacak bişey yok bizim ülkemiz gibi hele hele istanbul gibi güzel bi yer varmı

inşallah bu ayki tedaviniz olumlu sonuçlanır canım :29::29::29::29::29::29:

geçmiş olsun dileğin içinde sağol canım sanırım kendime fazla yükleniyorum sonrada hasta oluyorum

günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı pazarlar

bugün bir sürü ütü var yapılacak onlarıda halledersem çok rahatlayacam

bana yardıma gelin kızlar ya size sütlü kahve yaparım börekler açarım kekler yaparım söylemesi ayıp çiskekimi herkes beğenir:17::17::17::17::17::9::9::9::9::9::9::9::9:

ben en iyisi gidip kahvaltımı yapayım sonra ütüye girişeyim daha akşama yemek yapılacak

menümdede biber dolması ve pazı yaprağı sarması ver yanıda cacık yeter dimi

sizler neler yapacaksınız bakim

presnsesim gece yatmaz gündüz uyanmazmı oldun tızım sen sen hacı yatmazmısın:9::9::9::9::9::9:

musabım seni uyutmuyomu resimlerini koysana büyümüş hallerini görelim yeğenimizin

Back
X