Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canını hiç bir şey için sıkma canımm

kızartma yılda 2 defa mııı :26::26::26:
oooo asıl sana maşşallahh yeterim yaaa sana maşşallahhh

tatlı sevilmez mi beeee benide çok çabuk kesiyo tatlı ama çok severim
aynı kilodaymışız seninle şuanda benim idealim filan yok ben aldım başımı gidiyrm

ben sıkmicamda çevremdekiler saolsunlar canım hiç boş duran yokkk

Geçmiş olsun halanıza.Hadi güle güle gidin de eğlenin...
Konteynır bacım menimmmmmmmmmmmm
Ben de çok gülüyorum buna, gerçi senin çoğu sözlerin komik ya

Hay maşallah ne kadar güzel, 8 inizde kız mısınız Yeterim?Ben sizinki gibi bir büyükanne gördüm bizim burda.

Ben de öyleyim açlığa dayanamam, hatta ben açken eşim gelir benimle şakalaşır şakasına bile sinirlenirim, karnım doyunca istediği espriyi yapsın dimi ama

Gönder şu lahmacunları

Yılda 2 defa kızarmamıŞeker meker ,hamur işi de hiç yok mu
Yahu sen iyi ki ayakta durabiliyorsun

Ben de acıktım mı boşver ya diyorum kendime ne kilosuymuş bu, can boğazdan gelir diyorum iyi mi?

Çıldıracağımmmmm sabahtan beri diğer topiklere yazabiliyrm ama bu topiğe yazınca telefon kendi ana ekranna dönüo tekrar kk ya girip rumuz şifre giriyorum tekrar çıkıooo neden acaba anlamş değilim

Bende kızartma hüç yapmam ancak senede 1kez oluyo olmuo oda kahvaltıya kalabalık misafirim gelirse yaparım ama şişmanım

Bu insanları hiç anlamıyorum karşıyı sadece bunalıma sokuolar.benim çocuk ne halde elime geçtiii şimdide koca karılar kız die beni sinir ediolar sanki kız çocuğu evlat değil.dün mevlütte kim duysa ayyy olsun napıcan kızın olsun boşvet 2 si oğlan olur diyenemi bakarsın sen erkek bebekleri seviodun evin kız doldu diyenemi bakarsın yok bi doktora daha git belki yanlış görmüştür diyenler offff b kadın milleti ne saçmaaaaaa kızı erkeğimi var ya helede benim gibi çocupu zor olanlar şu yada bu olsn demeye ben kendimde hak görmüyorum rabbim nasip etmiş vermiş daha ne isteyeyim isim konusunda herkes bi yorum yapıoyok kaynananın adını koy diolar kaynanam ben hacta olursa fatma zehra koyarım dedim dio kaynım sevdiği kızın adını koymak istio kayınbabam kızım pöursa yasemin koyarım yoksa torunuma koyatım demiş çıldırıyorummmm inanın emir halinde söyledikleri zaman yapasm varsada yapmameşimle düşündümüz bi isim var muhakakki kendileri boşuna konşuo ama böle cahil düşünceler beni çok yıpratıo sizle paylaşmak istedim

Çıldıracağımmmmm sabahtan beri diğer topiklere yazabiliyrm ama bu topiğe yazınca telefon kendi ana ekranna dönüo tekrar kk ya girip rumuz şifre giriyorum tekrar çıkıooo neden acaba anlamş değilim

Telefonunun bizim topiğe kasti var heral

Bende kızartma hüç yapmam ancak senede 1kez oluyo olmuo oda kahvaltıya kalabalık misafirim gelirse yaparım ama şişmanım

Valla benim canım istediğinde hiç affetmem hemen yaparım

KKdan tanıdığım bir arkadaş vardı, 8 defa tüp denemiş, 6 defa hamile kalmış, iki defa 4-5 aylık ikizlerini düşürmüştü.En son hamileydi merak ettim doğurmuş mu diye,bebeğini doğurduğu gün annesini ve dayısını trafik kazasında kaybetmiş
Tüylerim diken diken oldu ya.Allahım sanki bir imtihandan kurtulup başka bir imtihana tabi olmuş.

Canım hakkaten saçmalayan saçmalayana ha
Ama hiç birini takma stres yapma sen bebeğine sahip çık yeter.Millet canı sıkılıyor ya konuşuyorlar işte.Sen ve eşin istediğiniz ismi koyarsınız zamanı gelince inşallah.
Maonyam hamileliğin eşinle muhabbetinizi artırmaya da vesile olmuştur inşallah?

hııım iyiymiş bu misafir

halanıza geçmiş olsun
sanada iyi gezmeler canım güle güle git güle güle gel

maşallah yetercim ne güzel geniş aileler güzeldir heleki büyük annenize duyduğunuz saygı takdire şayan

neeeeey uleen kızartma yılda iki kere olurmu yaaaaa canın istedimi yapacan yetercim yemeğin salçalısı kadının ...... anladın sen onu

iyi bacım iyi can boğazdan gelir tabi yaaaaa

efsun lahmacunlardan mende isterem

o telefonu değiş canım bizim topiğe kasıtlı telefon istemiyoz biz

boş ver tızım millet ne derse desin sen hamileliğinin keyfini çıkar bebeğinle ilgilen eşinle istediğiniz ismi koyarsınız bu dertmi yani

hatres men akşam gezmeye gittim geldim şimdi buhar banyosu yapmaya gidiyom

Git git buhar banyonu iyi yapasın ha

Kız sen hangi ara gittin gezmeye, hızlı hatun
Menim de misafir bugün gelemedi yarın gelecekmiş.
Buhar banyonu yap da gel diyecem emme daha kim gelir

Git git buhar banyonu iyi yapasın ha

Kız sen hangi ara gittin gezmeye, hızlı hatun
Menim de misafir bugün gelemedi yarın gelecekmiş.
Buhar banyonu yap da gel diyecem emme daha kim gelir

yemekten sonra arkadaşlara oturmaya gittik geldik ço güldük eğlendik iyi geldi valla

buhar banyosundan sonra gelinirmi tızım ben gelmek istesemde ki istemem kocişim göndermez valla

hazır misafir gelmemişken sizde buhar banyosu yapın

hadi iyi geceler

saol tatlım evet büyüyor paşa, henüz kardeş düşünmüyoruz canım ben birde tek büyüttüğüm için cesaret edemiyorum genede kısmet işi bu işler, hayırlısı olsun...

sen nasılsın nasıl gidiyor herşey?

kızlar çok saolun eksik olmayın hal hatır sordugunuz için... inşallah artık daha sık gelebilirim ama şu sıralar o kadar çok bana düştüki yapışık geziyoruz desem dogru olur..

herkese selamlar, sevgiler....

GÜNAYDINLARRRRRRRR Bu Mübarek
CUMA Gününün
Hürmetine,
Hayalini Kurduğunuz
Ne Varsa ;
RABBİM
Gerçeğe Dönüştürsün.

sağlunkızlar büyük anne için söyledikleriniz için sevdriyor kadın kendini
kızlar tüp bebek tedavisi iin dr gittiğimde dr konuştu yedikleirmiz içitiklerimiz vs dr bana dediki sağlıklı beslenmek iyidir ama bu kadar değil dedi basta kahkahayı BİZİM KARDEŞ SAYIMIZ ŞÖLE OLUYOR 6 KIZ 2 ERKEK

Son düzenleme:
Günaydın hatunlar, hayırlı cumalar

GÜNAYDINLARRRRRRRR Bu Mübarek
CUMA Gününün
Hürmetine,
Hayalini Kurduğunuz
Ne Varsa ;
RABBİM
Gerçeğe Dönüştürsün.
Aminnnn....

Maşallah menim bi tane bilem kızkardeşim yok ulennnnnnn
Bütün kız kardeşleri senin anan size doğurmuş Yeterim ya, benim anama da gelince stoklar tükenmiş heralde yapmamış, bi tane benden önce düşmeseymiş bi abla yapacakmış.Ama onu doğursaydım seni doğurmazdım diyo
Şimdi benden daha çok üzülüyor, keşke bir kızkardeş doğurabilseydim, ama nirdeeee
Allahın izniyle ben de kendi kızımla arkadaş olurum inşallah.

Sara hatun buhar banyonu bitiremedin mi bacım ya hala görünmüyorsun ufuklarda
bu ne buharmış beeee

sizler beni unutsanızda ben kimseyi unutmadım hiçkimse ne oldu bu kıza diye merak bile etmemiş ama olsun herkese günaydııın

zeynom gelmiş hoşgelmiş keşke denk gelebilseydik ama olsun sen noyanımızıda al gel teyzoşlarıyla beraber oda yazışsın yirim men onu ya kardeş düşünmüyomusunuz düşün tızım düşün bizim veletler nazlı şimdi sen düşünmüyosun sen düşününcede o düşünmese nolacak hiiii olmaz öyle

tatlım bendeki gelişmeler iyi yönde ama henüz bebek yok oda gelecek gelmesi yakındır

histereskopi yaptırdım gen testleri yaptırdım tromboli paneline baktırdım yaptırmadığım halt kalmadı anlayacağın ve şükür hepside normal benim bebiş anamı babamı biraz üzeyim diyo ama poposuna bi tane yidi şimdi gelmeye karar verdi belki yarın belki yarındanda yakın bi müjde verebilirim

doktorda bizden desene yi yavrım yi can boğazdan gelir sen bana misafir ol bak men sana nasıl börekler çörekler kızartmalar yidiriyorum sıkıysa itiraz et

geldim tızım geldim sabah uyanamadım işe geç kaldık kahvaltı bilem yapamadım poğaçayla geçiştirdik

buhar banyosu süperdi dermişim çok iyi geldi bugün kendimi pek bi hoş hissediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…