Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sizler beni unutsanızda ben kimseyi unutmadım hiçkimse ne oldu bu kıza diye merak bile etmemiş ama olsun herkese günaydııın

günaydın ececim bizim kimseyi unuttuğumuz yok tızım ama sen hiç yazmıyosun bi kaç defada adın aşağıda yazıyodu ama okuyup çıktın şincik hem suçlu hem güçlümü oluyon tızım sen hıııı çot ayıp ama çot

şincik gelde rapor vir bakim nerelerdesin ne yapıyosun ve neden gelmiyosun hepsinden önemlisi oğluşun nasıl bi resmini bilem göstermedin bize hayırsız

bu kadar saydırmadan sonra gel sana bi hoş geldin diyip sarılam nede olsa eski arkadaşımızsın aramızda dargınlık küslük olmaz bizim

bu kadar yazışmadan sonra hepinize günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

geldim tızım geldim sabah uyanamadım işe geç kaldık kahvaltı bilem yapamadım poğaçayla geçiştirdik

buhar banyosu süperdi dermişim çok iyi geldi bugün kendimi pek bi hoş hissediyom
Sabaha kadar buhar banyosundan çıkmazsan işe de geç kalırsın aç da

sizler beni unutsanızda ben kimseyi unutmadım hiçkimse ne oldu bu kıza diye merak bile etmemiş ama olsun herkese günaydııın

Biz seninle pek yazışmadık ama olsun ben de şimdi sorsam seniBence hiç kimse merak etmemiş diye üzülme bazen öyle oluyor ki kimsenin aklına hiç kimse gelmiyor.

Kızzzz Saraaaaaaaaa Sen ne haltlar çeviriyosun söyle bakem çabığ
Tabi buhar banyolarından sabahlara kadar çıkmazsan benim yeğenlerim korkarım beşiz gelecek inşallah
Hem bu aralar tedavi medavi konularına da hiç girmiyon, inan geçen gün kendi kendime dedim bu kız artıkım bi şey demiyor yoksam bele mi olmiş
Varsın olsun mühim dellllllllllllllll sen de Maonyam gibi üç aylık olunca sölersin

Son düzenleme:

beşizmi yok tızım ben ikiz yada üçüz istiyom

bi halt çevirdiğim yok tızım daha ama içime doğuyo sankim du bakalım olursa ben üç ay bekleyemem kız hemen söylerim o kadar sabırlı değilim

Doğurda üçüz mü beşiz mi bilemem artıkım

Henüz bi şey yok diyosun, kız hakkaten yaklaştı mı senin bebek
Çünkü benim de içime doğdu bu kız hamile mi yoksa diye?
Hani maonya da kayıplardayken sen de onun için öyle düşünmüştün ya sonra geldi ki
Bakarsın sende de tutar bu içgüdü
Eşimle dün karar verdik eski merkezimize gidecez. Ama ben yine de kararsız ve keyifsizim, çünkü orası çok yoğun bir yer

ayyyyyyyyy evet maonyada düşünmüştüm ve olmuştu inşallah benimkide gelmiştir

inşallah senin dediğin gibi bende hamileyimdir ne güzel olur dimi Allahım hakkımızda hayırlı olanı versi,n hayırsız olanıda hayırlıya çevirip versin

eski merkez belki uğur getirir yine hiç aklını karıştırma

Son düzenleme:

saoll canım ameliyatı oldu eve çıkarrtılar zaten hemen
eğleniyorum valla dostumla olmak çokkk güzellll
valla 1 tane yedim lahmacundan diğerinide ısıttım mikrodalgada unuttumda geldim ankaraya

Çıldıracağımmmmm sabahtan beri diğer topiklere yazabiliyrm ama bu topiğe yazınca telefon kendi ana ekranna dönüo tekrar kk ya girip rumuz şifre giriyorum tekrar çıkıooo neden acaba anlamş değilim

uuuuuuffffff sen bakma maonyamm o koca karılara yawww Rabbim sağlık sıhhatle kucagına almayı nasip etsinde cinsiyetin ne önemi var demiii hepsi senin canın kanınnn sen takma onlarıı elalemin cenesi torba değil işteeee

halanıza geçmiş olsun
sanada iyi gezmeler canım güle güle git güle güle gel

efsun lahmacunlardan mende isterem

çok saoll ablam halamız ameliyatını oldu çıktı eve ii şimdi
güle güle geldimmm güle güle gitmek istemiyroum amaaa mecbur döncem
evde mikrodalgada unuttum valla abla birini demekki sizsiz yedim die
samsuna dönünce atim ben size lehmacunnn

ayyy inşşallahhh hisleriniz dogru çıkkarrrr topik şenlernir iyice

Eki Görüntüle 802057 bbu olacakmı bakim ya bende resim ekleyebiliyormuşum

hoşgeldinnn canımmm
paşanada maşşallahh sübhanaallahhh

canım evet ya kardeş çok güzel birşey

offf ya bu ne ya resim yükledikten sonra yazamaz oldum sayfada mı sorun pc de mi anlamadım bu sefer yazdığımı sanıyorum ya inşallah olmuştur efsuncum evet senle fazla bi sohbetimiz olmadı ama bi mrb lığımız nasılsın canım senin bebiş varmıydıyanlış hatırlamıyorsam sen 2ci için uğraşıyordun sanırım eger yanlışsa lütfen kusura bakma affına sığınıyorum tşkr ederim paşam iiçinde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…