saol canım...
amin saracım saol canım...valla bu aralar evimi taşıdım çok yorgunum canım..bugün işe başladım...sen nasılsın umarım iyisindir?
amin canım saol hatresim....
saol edacım...
saol canım iyiyim zeynom..umarım sende iyisindir..oğluşun nasıl?busede büyüdü teyzesi...konuşmaya çalışıyor kelimeleri çıkarmaya başladı...benim facem yok canım...olsun burayada yaz ben bakıyorum ara ara...
selam kızlar bu aralar hiç evde durmuyom valla
neredeyse eve uğradığım yok
hep aaklımdasınız ama
saracım çok üzüldüm canım
inş en kısa zamanda gelir senin nazlı bebiş
leylacım yeni evin hayırlı olsun
güle güle oturun
slm kizlar bugun esim izinli o cocuklara bakti bende evi temizledim biraz simdi hepsi uyudu bende banyoya girmeyi dusunuyorum sonrada kasimi aldirmaya gitcem bakimsiz tarzan gibi oldum en son doguma gidecegimde aldirmistim:))
saracim canim arkadasim uzme kendini rabbim en iyisini bilir hayirli zamanda hayirli bebisler verir insallah...
kizlar merhaba nasilsiniz ben bebislerimi uyuttum bende yatacam simdi yemegim var aksama rahatim menumde soyle;
et sote (ben yaptim)
barbunya (annem yapti)
makarna salatasi
(arkadasimla birlikte yaptik)
daha ne olsun dimi ama:))
bu arada dun bizim kirkimiz cikti evdeki herkez kirklandik:))
hmmmm anlaşıldı şimdi donların sırrı:92::92::92:
hoşbulduk canımmm
aaaa oda hoşgeliyor samsuna canım hangi bölümde okuyor ilk defa mı gelecek
yardımcı olabilcegim bişey varsa söyleyin canımm
kızlar size güzel müjdeli bi haber vermek istiyodum ama maalesef olmadı bu ayda dört gün erken geldi benim kırmızılar arık ne zaman yumurtluyorum yada yumurtluyormuyum bilmiyorum canım çok sıkkın zaten hasta ve yorgunum buda üstüne tuz biber oldu
hııı misafirlerin şu münasebetsiz arkadaşlarınızmı :26::26::26::26::26::26:
arada gelde kendini özletme bari
amin canım saol hatresim....
hep aaklımdasınız ama
güle güle oturun
slm kizlar bugun esim izinli o cocuklara bakti bende evi temizledim biraz simdi hepsi uyudu bende banyoya girmeyi dusunuyorum sonrada kasimi aldirmaya gitcem bakimsiz tarzan gibi oldum en son doguma gidecegimde aldirmistim:))
saracim canim arkadasim uzme kendini rabbim en iyisini bilir hayirli zamanda hayirli bebisler verir insallah...
nasılsınız kızlarrr okuldan geldik yorulduk çay yaptım bu arada sizlere bir bakim dedim
hamdolsun yeterim...
Ben de az önce randevumu aldım,bakalım napıcaz:18:
hadi bakalım hayırlı olsun kız ilaçaları ne yaptınnn
saol canim benim nasilsin ankara nasil gecti kisa surmus ama kankinle hasret giderebilmissindir Umarim... insanin boyle arkadasi dostu olmasi ne guzel...
valla ben de sebebini bilmiyorum ama ağrıları olmuyormuş
ankara ya gidip dönmüşsün kısa sürmüş ama güzel geçmiş günün daha ne olsun
ayrıca fıstık gibi hatunsun lütfen yaniı
hoş geldin canım ankara gezisinin güzel geçmesine sevindim
kızlar size güzel müjdeli bi haber vermek istiyodum ama maalesef olmadı bu ayda dört gün erken geldi benim kırmızılar arık ne zaman yumurtluyorum yada yumurtluyormuyum bilmiyorum canım çok sıkkın zaten hasta ve yorgunum buda üstüne tuz biber oldu
hep aaklımdasınız ama
güle güle oturun
15 ay evden çıkmadım baktım çocuğun uslanacağı yok beni yemeye devam ediyor artık çıkıcam herkesi yesingezenti seni nereleri geziyon bakim sen gez gez sonra musab beni çok yoruyo de
duanada amin diyorum canım her ay bekliyoruz ama olmayınca olmuyo yapacak bişey yok
Canlarrrrrrrrr
Misafirimi bir günlüğüne amcasına gönderdim, fırsat bu fırsat sizinle görüşeyim barim dedim ve hemmen geldim ama kimse yok
Menün güzelmiş edacımAfiyet olsun diyelim biz de yiyemiyoruz ama
Hayırlı olsun nice yaşlar devirsin inşallah.
İlahiyatta okuyor, 3.sınıfta. Teşekkürler canım.
Hayırlısı olsun Saram...Ben de dün anladım olacağımı yoğun kanamam bugün başladı, 22 sinde olacaktım ama erken oldum ben de. Akşama Osman Bey' den randevu alıcam Rabbim hayırlı eder inşallah başıyla sonuyla...Sen de üzme canını
Yok tatlım eşimin yeğeni bu gelen, pazar günü dönecek sanıyordum vazgeçti cumaya kadar buradayım dedi.Bana bir zararı yok, keşke tüm gelenlerimiz anlayışlı olsa.
Leyloşum hoşgeldin canım ,nasılsın? Ev işini hallettin ,güle güle oturun.
Gez toz iyi yapıyorsun evde oturmakla geçmiyor ki zaman.
Aleyküm selam edacım , enişte iyi baksın tabi çocuklara
iiyim canım sen nasısın çolugun çombalağın nasıııı
ankara güzel geçti valla canımmm süperdi o kdr kısa olmasına ragmennn
evet gerçekten çok güzellll canımmm iyiki varrrr
sizde iyiki varsınızzz
hmmm dmekki acı hissleri pek gelişmemiş oluyo o zmn sanırım galiba :26:
aynen canım kısaydı ama süperdiii daha nolsunnn
benmiii fıstıkımmm anammm fıstık görmesem neysede
pazar bi düğüne gittim çöp gibi kızları görünce tekrar bogazıı kesme kararı aldım bende
çok saolll ablacımmm hoşbuldukkk
herseyin hayırlısı ablacım yaaa üzülme yolurrrr menide aglatma
Rabbim o günleride göstercek bize hemde çok yakında inşşallahh içime doguyo gör bak
nereleri gezion bakim eve ugramayacak kadar sen gezgiç kadıncıkkk
tünaydınnnn bacularrrr
nasılsınız bakemmmmm benim canım biras sıkkın ama Allaha şükürler olsun sorunum sağlık değilll
laptopu ödünç almıştık ya pazartesi akşamı gitti laptop
ve malaesef yine telden giremiyrm kk ya
abimin ynaına işe geldim bugün gelmişken size bi hal hatır sorayım ve hbr verem dedim
nerde bu efsun karısı die merak etmeyin die yeniden bi pc ne zmn olur bilemiyrm
en çokda sizden ayrı kalacagıma üzülüyorum
ara ara pc ve net buldukça yazarım kızlarrr bide telden face girebiliyrm ya ordan hbr veririm size
hadii şimdi herkes kendine çokk ciciş baksın olurmu şekerlerimmmm
hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
meniii ösleyin emiii
hadi gitmeden bide size doncuklar yollim çalışmalara devam
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
hepinizi kocaman kocaman
15 ay evden çıkmadım baktım çocuğun uslanacağı yok beni yemeye devam ediyor artık çıkıcam herkesi yesin
artık sıkıldım evde olmaktan
Yeterrrrrrrrrr ya sen ulaş bana ya da arkadaşın çabukkkkkkkkkkkkk
Kızlar bugün başladık tedaviye, hayırlısı inşallah.
Saram doktora karşı ilk notumuz gayet iyi.Adamın düşüncesi şu aynen, fazla ücret almaktansa bir hastamın tedavisini olumlu neticelendirmek daha önemli. Bir de dedi ki ben embriyoları 5.güne kadar bırakıyorum çünkü böyle gebelik şansı daha yüksek. Eğer böyle kabul ederseniz başlayalım dedi, yani embriyolar 5 güne çıkamayıp tedavi yarım da kalabilirmiş. Zaten çoğu 3.gün embriyosunun doktorlar akıbetinin ne olacağını bilirmiş ama parayı aldıkları için biz transfer etmiş olalım da mes' uliyetten uzak olalım diye düşünürlermiş. Doktor aklımıza yattı rabbim inşallah hayreyler. Yaşıma göre de yumurtalar iyiymiş.
Kızlar bizim yeğen şimdilik yine burda yazamam büyük ihtimal.
Yeterim senden ya da arkadşından mutlaka tel bekliyorum, çünkü tekrar doktorla görüşücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?