Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evinde güle güle otur leylacım yorgun olman normal biraz izin alıp dinlensen keşke bide bizi daha fazla ihmal etmesen eskiden ne güzel en azından sabahlar bi günaydın derdin şimdi oda yok tızım ayran içip ayrımı düştük

selam kızlar bu aralar hiç evde durmuyom valla
neredeyse eve uğradığım yok
hep aaklımdasınız ama

saracım çok üzüldüm canım
inş en kısa zamanda gelir senin nazlı bebiş

leylacım yeni evin hayırlı olsun
güle güle oturun

slm kizlar bugun esim izinli o cocuklara bakti bende evi temizledim biraz simdi hepsi uyudu bende banyoya girmeyi dusunuyorum sonrada kasimi aldirmaya gitcem bakimsiz tarzan gibi oldum en son doguma gidecegimde aldirmistim:))

saracim canim arkadasim uzme kendini rabbim en iyisini bilir hayirli zamanda hayirli bebisler verir insallah...

gezenti seni nereleri geziyon bakim sen gez gez sonra musab beni çok yoruyo de

duanada amin diyorum canım her ay bekliyoruz ama olmayınca olmuyo yapacak bişey yok

efferim enişteye bakacak tabi hep anneler ilgilenemez ya çocuklarla sende dinlen canım

inşallah canım Rabbim herşeyin en iyisini bilir ona şüphe yok

Canlarrrrrrrrr
Misafirimi bir günlüğüne amcasına gönderdim, fırsat bu fırsat sizinle görüşeyim barim dedim ve hemmen geldim ama kimse yok

kizlar merhaba nasilsiniz ben bebislerimi uyuttum bende yatacam simdi yemegim var aksama rahatim menumde soyle;

et sote (ben yaptim)
barbunya (annem yapti)
makarna salatasi
(arkadasimla birlikte yaptik)

daha ne olsun dimi ama:))

Menün güzelmiş edacımAfiyet olsun diyelim biz de yiyemiyoruz ama

bu arada dun bizim kirkimiz cikti evdeki herkez kirklandik:))

Hayırlı olsun nice yaşlar devirsin inşallah.

İlahiyatta okuyor, 3.sınıfta. Teşekkürler canım.

Hayırlısı olsun Saram...Ben de dün anladım olacağımı yoğun kanamam bugün başladı, 22 sinde olacaktım ama erken oldum ben de. Akşama Osman Bey' den randevu alıcam Rabbim hayırlı eder inşallah başıyla sonuyla...Sen de üzme canını

hııı misafirlerin şu münasebetsiz arkadaşlarınızmı :26::26::26::26::26::26:

arada gelde kendini özletme bari

Yok tatlım eşimin yeğeni bu gelen, pazar günü dönecek sanıyordum vazgeçti cumaya kadar buradayım dedi.Bana bir zararı yok, keşke tüm gelenlerimiz anlayışlı olsa.

amin canım saol hatresim....

Leyloşum hoşgeldin canım ,nasılsın? Ev işini hallettin ,güle güle oturun.

Gez toz iyi yapıyorsun evde oturmakla geçmiyor ki zaman.

Aleyküm selam edacım , enişte iyi baksın tabi çocuklara

nasılsınız kızlarrr okuldan geldik yorulduk çay yaptım bu arada sizlere bir bakim dedim

saol canim benim nasilsin ankara nasil gecti kisa surmus ama kankinle hasret giderebilmissindir Umarim... insanin boyle arkadasi dostu olmasi ne guzel...

iiyim canım sen nasısın çolugun çombalağın nasıııı
ankara güzel geçti valla canımmm süperdi o kdr kısa olmasına ragmennn
evet gerçekten çok güzellll canımmm iyiki varrrr
sizde iyiki varsınızzz

valla ben de sebebini bilmiyorum ama ağrıları olmuyormuş

ankara ya gidip dönmüşsün kısa sürmüş ama güzel geçmiş günün daha ne olsun
ayrıca fıstık gibi hatunsun lütfen yaniı

hmmm dmekki acı hissleri pek gelişmemiş oluyo o zmn sanırım galiba :26:
aynen canım kısaydı ama süperdiii daha nolsunnn
benmiii fıstıkımmm anammm fıstık görmesem neysede
pazar bi düğüne gittim çöp gibi kızları görünce tekrar bogazıı kesme kararı aldım bende

hoş geldin canım ankara gezisinin güzel geçmesine sevindim

çok saolll ablacımmm hoşbuldukkk

herseyin hayırlısı ablacım yaaa üzülme yolurrrr menide aglatma
Rabbim o günleride göstercek bize hemde çok yakında inşşallahh içime doguyo gör bak

nereleri gezion bakim eve ugramayacak kadar sen gezgiç kadıncıkkk

tünaydınnnn bacularrrr
nasılsınız bakemmmmm benim canım biras sıkkın ama Allaha şükürler olsun sorunum sağlık değilll
laptopu ödünç almıştık ya pazartesi akşamı gitti laptop
ve malaesef yine telden giremiyrm kk ya
abimin ynaına işe geldim bugün gelmişken size bi hal hatır sorayım ve hbr verem dedim
nerde bu efsun karısı die merak etmeyin die yeniden bi pc ne zmn olur bilemiyrm
en çokda sizden ayrı kalacagıma üzülüyorum
ara ara pc ve net buldukça yazarım kızlarrr bide telden face girebiliyrm ya ordan hbr veririm size
hadii şimdi herkes kendine çokk ciciş baksın olurmu şekerlerimmmm
hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
meniii ösleyin emiii

hadi gitmeden bide size doncuklar yollim çalışmalara devam

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

hepinizi kocaman kocaman

gezenti seni nereleri geziyon bakim sen gez gez sonra musab beni çok yoruyo de

duanada amin diyorum canım her ay bekliyoruz ama olmayınca olmuyo yapacak bişey yok
15 ay evden çıkmadım baktım çocuğun uslanacağı yok beni yemeye devam ediyor artık çıkıcam herkesi yesin

artık sıkıldım evde olmaktan

amin canım sağol

tüh ya gittimi laptop eşin alsın bi pc ya seni bizden ayırmasın özleriz seni haber yolla arada da merak ettirme tamam mı

Yeterrrrrrrrrr ya sen ulaş bana ya da arkadaşın çabukkkkkkkkkkkkk

Kızlar bugün başladık tedaviye, hayırlısı inşallah.
Saram doktora karşı ilk notumuz gayet iyi.Adamın düşüncesi şu aynen, fazla ücret almaktansa bir hastamın tedavisini olumlu neticelendirmek daha önemli. Bir de dedi ki ben embriyoları 5.güne kadar bırakıyorum çünkü böyle gebelik şansı daha yüksek. Eğer böyle kabul ederseniz başlayalım dedi, yani embriyolar 5 güne çıkamayıp tedavi yarım da kalabilirmiş. Zaten çoğu 3.gün embriyosunun doktorlar akıbetinin ne olacağını bilirmiş ama parayı aldıkları için biz transfer etmiş olalım da mes' uliyetten uzak olalım diye düşünürlermiş. Doktor aklımıza yattı rabbim inşallah hayreyler. Yaşıma göre de yumurtalar iyiymiş.
Kızlar bizim yeğen şimdilik yine burda yazamam büyük ihtimal.
Yeterim senden ya da arkadşından mutlaka tel bekliyorum, çünkü tekrar doktorla görüşücem.

Son düzenleme:

demek doktor tam not aldı çok sevindim inanki büyük ihtimal bende bu doktora gidecem ücreti konusundada bana özelden yazabilirmisin sgk anlaşmaları varmı yokmu bunları yazarsan sevinirim

demek 5.gün embriyosuna gidiliyor ya beşinci güne kalmazsa nolacak çoğu tüp bebekler 3.gün embriyosu oluyo ama tutuyo bazen 5.gün embriyosuda tutmuyo bu konuda çokmu katılar tamam beşinci güne gitsinler ama baktılar gidişat iyi değil üçüncü günden transfer yapsınlar belkim tutar:44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
maonyam sitede sorun var sanırım çünkü bana sürekli 5 dakkada bir mesaj yazabilirsin diye uyarı çıkıyo sen bişey diyeceksen yaz ben okur sana cevap yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…