Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Link olarak çıkmadı ya:44:
Bu linke bakabilirsin Saram belki bir fikrin olur senin de.

Son düzenleme:
hatresim arkadaşımın mesajını yazıyorum bak sana

başkent hastanesinin maltepe şubesinde kadın doğum yeri oraya gitmesi lazım ben ordan direk atakuleye gitmedim ama hastanenin bir alt sokağından otobüsler geçiyor diye biliyorum atakuleye tek vesait çok uzak değil arası..ilgilenirler mutlaka ama şöyle bir durum oluşuyor saat 9 da ise randevun 12 ye kadar yolu var hemen muayene olamayabiliyorsun..ilgi sorunu olmaz ama herkesin telefonunu alabilir istediği saat arayıp görüşebilir..

Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Link olarak çıkmadı ya:44:
Bu linke bakabilirsin Saram belki bir fikrin olur senin de.

FSM bulvarımı orası annemlerede çok yakın kız dur bende araştırayım

Arkadaşın da sen de çok sağolun
FSM bulvarımı orası annemlerede çok yakın kız dur bende araştırayım

Saram annenlerle arası 1 durak
Sen annenlerden tahminimce yürüyerek bile gidebilirsin.
Annenler İhsaniye de ya,metroyla bir durak sonra Bağlarbaşı Esentepe durağında iniyorsun.Çünkü benim önceki merkez ( Pembe Mavi de ordaydı ya) bu yüzden oraları iyi öğrendim sayılır.

Son düzenleme:

Arkadaşın da sen de çok sağolun

Saram annenlerle arası 1 durak
Sen annenlerden tahminimce yürüyerek bile gidebilirsin.

sende sağol canım bu arkadaşım cidden çok iyi bi insan tüp bebek topiğinde elinden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyo güldenim menim egunal nikli arkadaşım tanırsın belki

evet tatlım ya araştıralım inşallah ikimizede uğur getirir orası

Son düzenleme:
sende sağol canım

evet tatlım ya araştıralım inşallah ikimizede uğur getirir orası

İnşallah canım ya, ne bileyim kız bu adamı bulunca hazine bulmuş gibi içim kıpır kıpır oldu ya:44::44::44:

Bir önceki mesajımı tekrar oku ekleme yaptım oraya.

Güldeni sayende ben de tanır oldum canım, Allah onun da bizim de yar ve yardımcımız olsun inşallah.

İnşallah canım ya, ne bileyim kız bu adamı bulunca hazine bulmuş gibi içim kıpır kıpır oldu ya:44::44::44:

Bir önceki mesajımı tekrar oku ekleme yaptım oraya.

okudum tızım okudum

Güldeni sayende ben de tanır oldum canım, Allah onun da bizim de yar ve yardımcımız olsun inşallah.

amin canım

Saram sana hayırlı akşamlar canım, bizim yeğen bugün gelecek güya yine vazgeçmezse.Ben kaçayım artık
Dua edelim birbirimize...

Son ece güzel dilekletin çok saol cnmmmm.hatres eskiden hiç bişeyi unutmazdım triodden sonra herşeyi unutur oldum sizin sorun neydi cnm??? Kızlar ahzap süresi elemneşrak leke ve kenzül atş süresi la ilaheyle başlayan bizim gibi hacetleri olan için çok güzelll anlamlarınıda okumanızı tavsiye ederim sıkıntıların gitmedi için çok güzel

Hoşgeldin canım ben de diyorum nerde bu bizim kızlar diye...

Hatres bacım ışığın yanıyor netdesinnnnnnnn

Geldim kardeş burdayım, kimseler olmayınca topicleri dolanıyodum ben de

Canım biz sebebsiz infertilite idik daha önce ama şimdi eşimin değerlerinde düşüş var.
Şimdi bir doktor buldum sonunda doktora durumumuzu izah ettim eşin önemli değil, sen önemlisin dedi, bundan sonra sorun sende sayılır dedi, nedenini de yaşımın ilerlemesi olarak gördüğünü söyledi.
Bakalım bu ay sonu inşallah bismilllah deyip başlıyoruz hayırlısıyla.

Ama ama Maonyam nerelere dittin meni yalnız koydun buralarda:26::26::26::26::26::26:

Yawwwww niye gelmiyorsunuzzzzzzz
Messenger gibi bi özellik olaydı da bakın nasıl zangır zangır titretiyodum sizi heyttttttt:81::81::81::81::81::81::81::81::81:

Ayyyy bunları da görünce Zeloş geldi aklıma

:92::92::92::92::92::92::92::92:

o buralardayken bu don kilotlar eksik olmazdı topicte

Zeloşşşşşşşşş kulakların çınlasın emi, bi selam bilem vermez oldun ya

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
Ayyy hatres donları hatırladım zelallllllll çılgın arkaşım netdesinbenimde uykum var ama uyuyamıyrm hatres tuaf rüyalar görüyorum sendede oluyomu

Ayyy hatres donları hatırladım zelallllllll çılgın arkaşım netdesinbenimde uykum var ama uyuyamıyrm hatres tuaf rüyalar görüyorum sendede oluyomu

Valla canım benim doğumun üzerinden bayağı bir zaman geçti ya hatırlamıyorum ama sanırım öyle tuhaf rüyalar görmüyordum.Sadece aşerirken ocak ayında canım şeftali istiyodu ki ( kendimde hissetmiyorum bir şey) iki gece üstüste şeftali bahçelerinde dolandığımı gördüm.Eşim şeftaliyi bulup getirdiğinde şeftali bahçeleri rüyama girmekten çıktı

Sen olumsuz mu görüyorsun.Eğer öyleyse sanırım stres yaptığın içindir.Kendini sıkma rahat ol canım ki bebeğin de rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…