saraaaaaaaa AVATARIM NASIL
çok güzel canım tıpkı senin gibi
evet yaaaaaaaaaaaaYetercim ev işlerinin peşinden koşmakla biteceği yokkk:)))
amanin amanin nasılda havaya girdim şimdiibir göreydin beni güzelikten söz etmezdin
YAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar
hııı anladım canım ama düşününce banada haklı gibi geldi çünkü tutacak embriyo 3.gündede olsa 5.gündede olsa belli eder kendini ha bazen 5.gün embriyosuda tutmayabiliyor o Allahın takdiri ona hiç kimse bişey yapamaz ama 5.güne kadar gelen embriyoda şans oranı daha fazladır elbette inşallah seninde bu sefer olur biliyomusun içime doğdu ikiz olabilir senin bu kez ayağını sürürsün peşindende ben gelirim
cümlemizden allah razı olsun canım rabbim inşallah dualarımızı kabul eder tedavin boşa gitmez çok şükür iyiyz canım ufaklıkta uyuyo şimdi bugün biraz fazla yorduk onu babasıyla erken uyudu yoksa normalde 24 00 dan önce uyumazdı
Hatres bacım şu senin misafirlerin ne zaman gelecek? Tedavi sırasında gelmeseler kabul etmesen keşke morelin yüksek olmalı çünkü
dün arkadaşa gitmiştim canım bugün de annemin misafiri var oraya gidecem
Rabbim hayırlı etsin canım
inş gelsin bebeğin biz de bayram edelim
Hb canım saolasın hatresim...çok şükür taşındım valla şaka gibi bir senede iki ev...bu evimi çok sevdim biraz yüksek ama olsun...kızımda sevdi koşturuyor evin içinde... hatresim tedaviye başlamışsın..hayırlısı olsun inşallah Allah herkesin gönlündekini nasip eder inşallah...ben ikinciye cesaret edemiyorum...hala memeden bile kesemedim buseyi..çok zorlanıyorum..sabah yine avaz avaz ağladı lavabodan çıkana kadar kendini yedi bitirdi...Allah yardım etsin bana ne edeceğimi bazen şaşırıyorum..annelik zor zanaat valla..millet 6-7 bebeyi nasıl büyütüyor anlamıyorum..bizimkilermi nazlı yaaa....
Saram gidicem bu hafta yada hafta başı doktoruma.okadar kalabalıkki doktorummm sinir oluyrm.
Leylacımm allah nadip ederse ocak ayında cnm doğumum.bi sıvı gelio benden su gibi sendede olmuşmuydu?? Unutkanlığıma ver sen normal doğummu yapmıştın?
Ayy bekara arvat boşaması kolay derler ya ondan olsa gerek ben şimdiden 2 3 tane arka arkaya istiyorummm:)))
Haftasını ben de bilmiyorum ama açken yapılıyor.Ben de doktoruma açlığa dayanamam demiştim, doktorum da eğer buna dayanamayıp bu testi yaptırmazsan ilerde çok daha büyük sıkıntı yaşarsın dedi de mecbur dayandımYok cnm yapılmadı.aç karnınamu oluyor şeker yüklemesi offf kesin ben kusarımmmm(((24 haftadamı oluyor ben 22deyim
amanin amanin nasılda havaya girdim şimdiibir göreydin beni güzelikten söz etmezdin
YAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar
sus tızım gördüm seni men çok güzel bi, hatunsun kendine haksızlık etme
herkese hayırlı cumalar kızlar Rabbim bu mübarek günün hatırına kalbimizden geçeni hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin hayırlı olmayanıda hayırlı kılıp yine nasip etsin. AMİN
saol yetercim iyiyim tatlım...sen nasılsın?leyla maonyaa nasılsınız kızlar
korkma canım ama bir an evvel dokturunla görüş....Ben doktorumda öyle hem tüp bebeğe bakıo hem normal hastalara en az girmek için 3 saat bekliyorum.girincede girio çıkmam bir oluyor ve vitamin falanda yazmıo.aslında değiştirmeyi düşünüyorum.gerçi değiştirmek istedim doktorda aşırı kalabalık ama daha ilgili die duydummm.bu telini bile vermedii( offf leyla gelen sudan korkuyorummmmmm ((
bende sizi çok özledim valla...artık sık gelmeye çalışırım inşallah canım..ev taşımak zordur canım neyseki bitirmişsin işleri daha sık gel leylacım özlüyoruz tızım seni
git git ihmal etme tızım bizim bebekler kıymetli biliyosun
tatlım işim çıktı gitmem gerekti o yüzden yoksa kalıp sohbet etmek istediğimi bilirsin
haklısın canım ama şu aralar ben düşünmüyorum...tüm vaktimi kızım alıyor zaten...şu an ikinciyi kaldırmaz bünyem...işimde yoğun...Selamün aelyküm canlar
Cumanız hayırlı ve bereketli dualarımızın kabul edildiği bir gün olsun inşallah
Saram doktor işi sağlam tutmaya çalışıyor. Dün telefonda konuşurken ilaçlarla ilgili bir şey sordum, bana diyor ki;
dur, kafamı karıştırma
Baktım doktor sanki benden daha heyacanlı
Bugün yine çağırdı,2,5 da randevum.
Amin ececim.İyi etmişsiniz yoksa bu veletlerin uyumaya niyetleri hiç olmaz
Benim 2 yaşına kadar beni az uykusuz bırakmadı
Maonyam eşim arkadaşını arayıp Ankara' ya ( tedaviyi önce orda düşünüyorduk sonra burada bulunca doktoru vazgeçtik gitmekten)
gideceğimizi söyleyince onların gelmesi de kaldı.inşallah daha sonra zor bir durumda kalmam.
Eşimin yeğenini de dün 9 da gönderdik. Bundan sonra inşallah kafam rahat olur.
Eşimin yeğeni 1 hafta kaldı biz de ama bize hiç bir sıkıntısı olmadı sadece sıkıntım tedaviye o gittikten sonra başlayacaktık, adetim erkene gelince başlamak zorunda kaldık. Doktorla görüşmelerimi rahat yapamıyordum, malum herkese söylenmiyor bu durumlar.
Sağol prensesim...
Güle güle otur.Kaçıncı kattasın:44:Ankara' da binalar çok yüksek gerçekten.
Sağol canım güzel dileklerin için.
Sen de haklısın Leyloşum ama biliyorsun ki biz kadınların yaşı ilerleyince sıkıntı artıyor benim acele etmem de bu yüzden.
Allahtan doktor yumurta rezervine baktığında yaşına göre daha iyisin dedi de sevindik.Ama asıl durum embriyolar oluştuktan sonra belli olacak.
Sana gelince hem çalıyorsun hem de Buse daha küçük anlıyorum seni. Kendini rahat bulduğunda daha fazla geciktirme, çünkü maalasef bizim pek öyle lüksümüz yok biliyorsun.
Doğurda o zaman görelim seni Maonya
Ben de şimdi Rana' nın bebekliğinde yaşadığım zorlukları unutmuşum ki bak bana ne gaz gelmiş ikiz istiyorum hem de:111::111::111::111::111:
Canım şu akıntını mutlaka söyle doktoruna, çünkü ben de kesinlikle öyle bir durum olmadı. Ha herkes aynı değildir tabi, seninki de belki normaldir ama doktoruna söyle de için rahat etsin.
Haftasını ben de bilmiyorum ama açken yapılıyor.Ben de doktoruma açlığa dayanamam demiştim, doktorum da eğer buna dayanamayıp bu testi yaptırmazsan ilerde çok daha büyük sıkıntı yaşarsın dedi de mecbur dayandım
Kendine niye haksızlık ediyorsun canım menim
Daha önceden eklediğin düğün resimlerin vardı çok hoş bir bayan olarak geldin gözüme yani
İnşaallah diyelim Mevlam da inşa etsin inşallah hayırlısıyla...
Yeterim şu ilaçları aldığım arkadaşın buradaki nicki ne, tanıyor muyum burada acaba:44::44::44:
Hayırlı cumalar
Bugün facede bi tazı gördüm şok hoşuma gitti
Çabalarımızın karşılığı; allahın takdir ettiği kadardır....
Doktordan geliyorum doktor alttan bakmadı göbekten baktu suyu iyi, bebeğin suyu olsa doğum başlar ona yapacak hiç bişi yok,iltihaptır o dedi.biraz rahatladım.sabah 6 da uyandımm meraktannn.
4 de tekrar gidio guatır doktoruma sınuçlarımı göstericem.
saol yetercim iyiyim tatlım...sen nasılsın?
korkma canım ama bir an evvel dokturunla görüş....
bende sizi çok özledim valla...artık sık gelmeye çalışırım inşallah canım..
haklısın canım ama şu aralar ben düşünmüyorum...tüm vaktimi kızım alıyor zaten...şu an ikinciyi kaldırmaz bünyem...işimde yoğun...
kızlar bakıcı arayışına girdim..bir kadın var ama netleşmedi..duanızı eksik etmeyin nolur..iyi biri olsun...
gözün aydın canım..bak korkulacak bişey yokmuş sana demiştim...her zaman ne olursa olsun önce sakin ol...heyecan doğumu bile hızlandırır bunu sakın unutma tuğbişim...inşallah guatır sonuçlarında iyi çıkar.Hayırlı cumalar
Doktordan geliyorum doktor alttan bakmadı göbekten baktu suyu iyi, bebeğin suyu olsa doğum başlar ona yapacak hiç bişi yok,iltihaptır o dedi.biraz rahatladım.sabah 6 da uyandımm meraktannn.
inşallah canım ya...bugünküyle görüştüm de pek gözüm tutmadı açıkçası canım yaa...hayırlısı bakalım...hayırlısıyla iyi bir bakıcı bulursun inşallah leylacım bakıcı konusu önemli çünkü
Guatır doktoruma gidip geliyorummm canlarım.
Ömrüm hastane köşelerinde geçtii((
Hayırlısı olsun, kendini hazır hissetmen önemli. Ben de bir kaç ay oldu kendimi hazır hissedeli.
saol yetercim iyiyim tatlım...sen nasılsın?
korkma canım ama bir an evvel dokturunla görüş....
bende sizi çok özledim valla...artık sık gelmeye çalışırım inşallah canım..
haklısın canım ama şu aralar ben düşünmüyorum...tüm vaktimi kızım alıyor zaten...şu an ikinciyi kaldırmaz bünyem...işimde yoğun...
kızlar bakıcı arayışına girdim..bir kadın var ama netleşmedi..duanızı eksik etmeyin nolur..iyi biri olsun...
Hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?