Saram doktordan şimdi geldim. Her zaman geldiğim yönün tersine mahalle arasından geçerek metroya bineyim dedim. Kızımla yürüdük neyse geldik metroya, aaa bi baktım ki gelmişim İhsaniye metrosuna
Sen geldin aklıma Sara burda yaparsa eğer ooo işi kek valla dedim. Yürüyerek bilem gider gelirsin tız
Sen burda olsaydın ben de gelirdim annelerde bi yorgunluk çayı içerdim
Sonra teyzem bana demesin: kızım yetmedi bi de arkadaşını topladı başıma
Demez tabi demez di mi
Neyse bugün gonal flerin ( nasıl kullanmam gerektiğini bilsem bile) kullanımı için çağırmıştı doktor onu yapıp geldim. Bi daha pazartesi gidicem.
Guatır doktoruma gidip geliyorummm canlarım.
Ömrüm hastane köşelerinde geçtii((
bunada şükür tatlım menim Allah dermansız dert vermesin guatr tedavisi olan bi rahatsızlık men sana demedimmi azıcık rahatla tızım yaaaa
Guatır doktoruma gidip geliyorummm canlarım.
Ömrüm hasta köşelerinde geçtii
Saracım napıosunnnnn
gözün aydın canım..bak korkulacak bişey yokmuş sana demiştim...her zaman ne olursa olsun önce sakin ol...heyecan doğumu bile hızlandırır bunu sakın unutma tuğbişim...inşallah guatır sonuçlarında iyi çıkar.
inşallah canım ya...bugünküyle görüştüm de pek gözüm tutmadı açıkçası canım yaa...hayırlısı bakalım...
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres, sara_28+
Geldin emi kaçak,oyun kulüplerinden çıkmaz oldun üleynnnnnnnn
Saram senin bi " çot ayıp" lafın var ya çok komik deliyor bananerden esti diyecen ne bilem geldi aklıma
Niye öyle diyosun ya,hepimiz öyleyiz canım,üzme tendini.
orda olsaydım gelirdin çay içerdik çokda güzel olurdu annem benden daha çok misafirperverdir hiç öyle dermi
hadi hayırlı olsun iğnen kaç dozla başladın ben ilk 150 mg la başlamıştım
Demez tabi, bizim insanımız misafirperverdir
300 le başladık.Daha öncekilerde de ben de 300 le başlatmışlardı baktılar aşırı oluyor en son 75 e düşürdüler.Bugün doktora da bunu söyledim,
o kaç yıl önceydi ama, yıllar geçti aradan dedi.
Bekliyoruz bakalım:18:
napiyim tatlım oyun oyunuyodumhavuç toplama oyunu keşfettim onu oynuyom
amanin çok dikkatli ve titiz davran leyloşum görüyosun bakıcılara pek güven olmuyo inşallah helal süt emmiş biri çıkar karşına
çot ayıp ama hemde çot ayıp sen menemi gülisin
tızım ya havuç toplama oyunu keşfettim çok zevkli onu oynuyom kaç gündür
hayırlısı olsun canım bu sefer hiç karamsarlık ve sinirlilik yok tamam mı Allah gönlüne göre versin herşeyi canım menim
Haklısın canım, bakıcı işi çok sıkıntı.Ben bunu göze alamadım, işi bıraktım.Ama şimdi de Rana büyüyünce baktım ki evde de olmir:44::44:
Neyse hele Allah' ın izniyle bi bebek daha yapim, büyütim, sonrası Allah Kerim, bi baharım ki sahalardayım
Heee men sene gülirem, var mı diyacağın
Çot mi ayıp niyemiş o
Saram Seksenleri izliyor musun hiç, çok kaliteli espriler var orda yaHele şu Erzurumlu bekçi, Almanya' dan gelen Şahin...
Bu sene henüz izlemedim ama inşalah izlerim.Mutfak televizyonum bozuktu yaptırdık izlerim artıkım.
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 7 ziyaretçi)
hatres, sara_28+
Anam
Saram takipteyiz
Niye gizliden izler bunlar bizi yawwww:44::44::44:
Çıhın ortaya muhabbetin belini kırak de mi:44::44::44:
Amin canım menim ya.İnşallah elimde olsa
Troidi olan insanlar da sinir olurmuş zaten ben de o var zaten.
Ya bu sıralar boynumdan başlayıp omuzuma kollarıma inen ağrılarım vardı ya gittikçe artıyor.Acaba boyun fıtığı mı olmaya başlayorum nedir ya?
Saram sen bu problemin için hangi alana gittin?
Beyin cerrahına mı yoksa fizik tedavi uzmanına mı?Sanırım daha fazla kaçamıyacağım çünkü artık çekilmez hale gelmeye başladı.Rana da hep bir yere gittiğimde kucağıma gelir hep.
kızlar ben geldim merkeze gitim dr görüştüm her şey yolunda olduğu için tedviye başladık
hadi hayrılı olsun canım bugün ne güğzel haberler alıyorum böyle inşallah sonu bebekli olur yetercim önce sen ve hatres sonrada ben gelirim arkanızdan
ben bi iki ay daha buhar banyolarına devam edip doğal yoldan deneyecembakarsınız bebeğim sıcağa dayanamaz gelmeye karar verir ha ne dersiniz
rabbim güzel haberlerden mahrum etmesin
süper canım daha ne olsunnnkızlar yarına misaifirm var menümü şöyle düşündüm
renkli patates salatası kek kalıbına basarak yapıp kek gibi dilimleyecem
irmik tatlısı
karalahana sarması
peynirli börek
önce sütlü kahve sonra çay
bide havuçlu kekmi yapsam diyorum
fikirlerinizi bekliyorum:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Hadi hayırlısı olsun canım menimkızlar ben geldim merkeze gitim dr görüştüm her şey yolunda olduğu için tedviye başladık
çot ayıp tabi insan bacısına gülermimen sana gülüyomuyum aaaa
tatlım ben doksanlara bakıyorum ama şimdilerde çalışkuşu başlayacak onu kaçırmayacam çok seviyorum küçükkende izlemiştim aydan şener oynamıştı hatırlarsan seksenlerede arada bakıyorum ama dediğin gibi çok güzel espriler var
huuuuu ziyaretçiler çot ayıp ama çıkın ortayada tanışak yada tanıdığımız kişilerseniz gelin soppet edek
tatlım bahsettiğin ağrılar bendede artmaya başladı bi kaç gündür ama ben kendimi çok yordum hem işde hem evde ondan oldu sanırım ben beyin cerrahına gitmiştim canım MR çekmişti öyle teşhis koymuştu çok ilerlemişse sonra seni fizik tedaviye yönlendiriyor bana gerek olmadığını söylemişti ama üzerinden iki yıl geçti ve ağrılarım artmaya başladı:18::18::18::18::18::18::18::18:
hadi hayrılı olsun canım bugün ne güğzel haberler alıyorum böyle inşallah sonu bebekli olur yetercim önce sen ve hatres sonrada ben gelirim arkanızdan
ben bi iki ay daha buhar banyolarına devam edip doğal yoldan deneyecembakarsınız bebeğim sıcağa dayanamaz gelmeye karar verir ha ne dersiniz
kızlar yarına misaifirm var menümü şöyle düşündüm
renkli patates salatası kek kalıbına basarak yapıp kek gibi dilimleyecem
irmik tatlısı
karalahana sarması
peynirli börek
önce sütlü kahve sonra çay
bide havuçlu kekmi yapsam diyorum
fikirlerinizi bekliyorum:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Menün güzel hatta süper e ama şimdi bu aç halimle olmaz ki senin yaptığın da aaaaaşu renkli patates salatanı çek de göster bize:44:Şu sarmayla peynirli böreği bana gönder Havuçlu kekim var zaten, irmik tatlısını kek yedim şinci canım çekmiyo onu da ha patates salatası menim favorilerimdendir.
Ben de dün havuçlu kek yapmıştımSen de yap bence.
süper canım daha ne olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?