Sabırla Bebeğini Bekleyenler

orda olsaydım gelirdin çay içerdik çokda güzel olurdu annem benden daha çok misafirperverdir hiç öyle dermi

hadi hayırlı olsun iğnen kaç dozla başladın ben ilk 150 mg la başlamıştım

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres, sara_28+

Geldin emi kaçak,oyun kulüplerinden çıkmaz oldun üleynnnnnnnn

Saram senin bi " çot ayıp" lafın var ya çok komik deliyor bananerden esti diyecen ne bilem geldi aklıma
Guatır doktoruma gidip geliyorummm canlarım.
Ömrüm hasta köşelerinde geçtii

Niye öyle diyosun ya,hepimiz öyleyiz canım,üzme tendini.

Saracım napıosunnnnn

napiyim tatlım oyun oyunuyodum havuç toplama oyunu keşfettim onu oynuyom

amanin çok dikkatli ve titiz davran leyloşum görüyosun bakıcılara pek güven olmuyo inşallah helal süt emmiş biri çıkar karşına

Son düzenleme:

çot ayıp ama hemde çot ayıp sen menemi gülisin

tızım ya havuç toplama oyunu keşfettim çok zevkli onu oynuyom kaç gündür

orda olsaydım gelirdin çay içerdik çokda güzel olurdu annem benden daha çok misafirperverdir hiç öyle dermi

hadi hayırlı olsun iğnen kaç dozla başladın ben ilk 150 mg la başlamıştım

Demez tabi, bizim insanımız misafirperverdir

300 le başladık.Daha öncekilerde de ben de 300 le başlatmışlardı baktılar aşırı oluyor en son 75 e düşürdüler.Bugün doktora da bunu söyledim,
o kaç yıl önceydi ama, yıllar geçti aradan dedi.
Bekliyoruz bakalım:18:

hayırlısı olsun canım bu sefer hiç karamsarlık ve sinirlilik yok tamam mı Allah gönlüne göre versin herşeyi canım menim

Son düzenleme:

Haklısın canım, bakıcı işi çok sıkıntı.Ben bunu göze alamadım, işi bıraktım.Ama şimdi de Rana büyüyünce baktım ki evde de olmir:44::44:
Neyse hele Allah' ın izniyle bi bebek daha yapim, büyütim, sonrası Allah Kerim, bi baharım ki sahalardayım

çot ayıp ama hemde çot ayıp sen menemi gülisin

tızım ya havuç toplama oyunu keşfettim çok zevkli onu oynuyom kaç gündür

Heee men sene gülirem, var mı diyacağın
Çot mi ayıp niyemiş o

Saram Seksenleri izliyor musun hiç, çok kaliteli espriler var orda yaHele şu Erzurumlu bekçi, Almanya' dan gelen Şahin...
Bu sene henüz izlemedim ama inşalah izlerim.Mutfak televizyonum bozuktu yaptırdık izlerim artıkım.

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 7 ziyaretçi)
hatres, sara_28+

Anam
Saram takipteyiz
Niye gizliden izler bunlar bizi yawwww:44::44::44:
Çıhın ortaya muhabbetin belini kırak de mi:44::44::44:

hayırlısı olsun canım bu sefer hiç karamsarlık ve sinirlilik yok tamam mı Allah gönlüne göre versin herşeyi canım menim

Amin canım menim ya.İnşallah elimde olsa
Troidi olan insanlar da sinir olurmuş zaten ben de o var zaten.
Ya bu sıralar boynumdan başlayıp omuzuma kollarıma inen ağrılarım vardı ya gittikçe artıyor.Acaba boyun fıtığı mı olmaya başlayorum nedir ya?
Saram sen bu problemin için hangi alana gittin?
Beyin cerrahına mı yoksa fizik tedavi uzmanına mı?Sanırım daha fazla kaçamıyacağım çünkü artık çekilmez hale gelmeye başladı.Rana da hep bir yere gittiğimde kucağıma gelir hep.

kızlar ben geldim merkeze gitim dr görüştüm her şey yolunda olduğu için tedviye başladık

çot ayıp tabi insan bacısına gülermi men sana gülüyomuyum aaaa
tatlım ben doksanlara bakıyorum ama şimdilerde çalışkuşu başlayacak onu kaçırmayacam çok seviyorum küçükkende izlemiştim aydan şener oynamıştı hatırlarsan seksenlerede arada bakıyorum ama dediğin gibi çok güzel espriler var

huuuuu ziyaretçiler çot ayıp ama çıkın ortayada tanışak yada tanıdığımız kişilerseniz gelin soppet edek

tatlım bahsettiğin ağrılar bendede artmaya başladı bi kaç gündür ama ben kendimi çok yordum hem işde hem evde ondan oldu sanırım ben beyin cerrahına gitmiştim canım MR çekmişti öyle teşhis koymuştu çok ilerlemişse sonra seni fizik tedaviye yönlendiriyor bana gerek olmadığını söylemişti ama üzerinden iki yıl geçti ve ağrılarım artmaya başladı:18::18::18::18::18::18::18::18:

kızlar ben geldim merkeze gitim dr görüştüm her şey yolunda olduğu için tedviye başladık

hadi hayrılı olsun canım bugün ne güğzel haberler alıyorum böyle inşallah sonu bebekli olur yetercim önce sen ve hatres sonrada ben gelirim arkanızdan

ben bi iki ay daha buhar banyolarına devam edip doğal yoldan deneyecem bakarsınız bebeğim sıcağa dayanamaz gelmeye karar verir ha ne dersiniz

rabbim güzel haberlerden mahrum etmesin

kızlar yarına misaifirm var menümü şöyle düşündüm

renkli patates salatası kek kalıbına basarak yapıp kek gibi dilimleyecem

irmik tatlısı

karalahana sarması

peynirli börek

önce sütlü kahve sonra çay

bide havuçlu kekmi yapsam diyorum

fikirlerinizi bekliyorum:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

süper canım daha ne olsunnn

Hadi hayırlısı olsun canım menim
Kapıya da gelen kim tız :44::44::44u biraz meraklı melahat olim

Gülerim tabi,sen de mana düüüülllll seni tutan mı vayyy
Doksanları arkadaş da söyledi ama hiç izlemedim. Çalıkuşuna ben de bayılırım,hele Aydan Şener' e de...
Benim kendimi yormadığım günüm mü var. Canım sıkıldıkca iş çıkarıyorum kendime.Yoksam evde vakit geçmirrrrr

Tatlım buhar banyonu eksik etme emme bence çok da geciktirme.

Menün güzel hatta süper e ama şimdi bu aç halimle olmaz ki senin yaptığın da aaaaa şu renkli patates salatanı çek de göster bize:44:Şu sarmayla peynirli böreği bana gönder Havuçlu kekim var zaten, irmik tatlısını kek yedim şinci canım çekmiyo onu daha patates salatası menim favorilerimdendir.
Ben de dün havuçlu kek yapmıştımSen de yap bence.

tamam tatlım hepsinin resimlerini çekmeye çalışacam sonrada size gösterecem

keşke yakın olsaydık sende gelseydin yarın ne güzel olurdu hatta gelirken yeteride alır gelirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…