Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yorma tızım kendini iş yapmakla bitmiyoki hergün aynı terane

buhar banyosunu bence sende yap çünkü bi dokuz ay on gün kadar hasret kalacan

tamam tatlım hepsinin resimlerini çekmeye çalışacam sonrada size gösterecem

keşke yakın olsaydık sende gelseydin yarın ne güzel olurdu hatta gelirken yeteride alır gelirdin

Heeeee çoh hoş olurdu emme, şinci benle Yeter sana geliyken aaa hatres mi, yeter mi , kk mı nerden çıhtı bunlar demeyesun
Bak geliriz kaçmak yok ha

sağol canım menim yeter kız hazırlan hatres bize gelirken senide alacak yarın
Haydin gidikkk Yeteyyyyyyyyy

yorma tızım kendini iş yapmakla bitmiyoki hergün aynı terane

buhar banyosunu bence sende yap çünkü bi dokuz ay on gün kadar hasret kalacan
Buhar banyosu
O da ne
Biz öle bişe bilmeyiz, bilseydik boy boy uşaklarımız olurdu
Biz alışkınız tızım, Rana' dan tecrübemiz var, var da sen hamile kalıysan tendine bak, ayvayı yediniz demektir

Son düzenleme:
hatres akşama bayaz lahana sarmasıyla cacık yaptım sen ne yaptın

bide ne yaptım biliyomusun lahananın dış yapraklarını sarma yaptım iç yaprakları baktım sarılacak gibi değil küçük bi kavanoz karışık turşu yaptım du resmini çekip gösterem

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres

sara_28+

Saram
Havuçlar bitti heral:44::44::44::44:
Bi güldene gidersin, bi havuç toplamaya

Tızım evinde otur evindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kız kısmı bu kadar gezmezzzzzzzzzzzzzzz

Ben mi :44::44::44:
Hiç bişe yapmadım valla
Oturmuşum pc başında aylak aylak dolanıyorum, boynum ağrıyor ya keyfim yok, eşimde gelmedi henüz.Güya pazar yapıcaktım ağrılarımdan gözüm kesmedi.
Sen en iyisi mi Bursa' ya taşın.Ben yemek yapamadığım zaman sana damlayayım
Şimdi bunu da dedim Bursa' ya geleceğin de varsa korkarım hiççççççççç gelmeyecen

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+

Hıh hayalet üyemiz de geldi.
Yeterrrrrrr haydin gidik bak Sara bizi yarına davet etmiş, hazırlan 2 gibi ordayız tamam mı

Rana hala yapamadı kakasını ya
Kayısı yedirdim, zeytinyağı içirdim , şimdi de mandalina verdim bekliyoruz, ağlayıp ağlayıp duruyor kuzum

Son düzenleme:
Ben geldimmnnm allahım kimseyi hastaneye düşürmedin devletten hiç bi farkı yok özellerin(( daha yeni geldim iyiki yemeğimi yapmış gitmişim.neyseki guatırım 1,5 iyi yani ama vitaminlerim düşük:)) benim gibi bi şişko karının vitamini düşük şaka gibiiii.

Kız sohbet etmek için benim gitmemi bekliosunuzzz:)))) kim nere gidio geçerken benide alınnnnn :))))

Yeterim tedavin hayırlı kucağın bebişli olsun evinden ıngaaa sesleri eksik olmasın inşşşşş tam ezan okunurken yazıyorummm çifter çifter doğrasınızzzz bu tedaviyle hatreslee sarayla inş.

şişman olmak vitaminli olmak değüldürrrrr bunu bilesünnnnnnnn
Geçmiş olsun, sen de yemeğinden bana gönder
Ben bugün herkesten yemek istiyom, hem açım hem yemeksiz
Yarın hep birlikte Sara hatuna 2 çayına gidiyoruz, tabim seni de alırız, sen de hazırlan çabıh

Saraaaaaaaaaaaaaa misafirler üçlediiiiiiiiiiiiiiiiii, menüyü artırrrrrr yetemez bizeeeeeeeeeeee

geçmiş olsun canımmm kız toplaşıp saraya gideceğiz

Alt komşum benle birlikte evlenmişti 2ciyi doğurmuş ne zamandır gözükmüodu meğer doğum yapmış sllah herkese çok versin.biz 4 gelin aynı binadayız ya aynı yıl evliyiz üstümde 2ciyi doğurdu 4 aylık gebeyken bize gelmişlerdi söylemedi buda sakladı benden gebe oldunu ben napacaksam ortadan kayboldukları zaman anlıyorumki hamileler.allah herkesi kalbiyle iflah etsin.bu yeni bebişin ağlaması çok güzelll bi bebek bu kadarmı güzel ağlarrr allahım bizlerin evlerinede nasip etsin inş.

Hatres embrioyu çiftmi koyucaklar tekmi.ben yaptırırken doktotuma yalvardım yasak koyamam dedi.çiftin tutunma şansı daha yüksek oluyormuş

Biz hazırlanıyoruz gitmeye ama ev sahibinin sesi soluğu kesildi

Oleyyyy saranınnn mutfağından çıkmam valla garfield gibi:))))) homini gırtlak yaparımmm:)))

tombili bacınız patlamış mısırı çok sevio hemide tuzlu ve yağlı seviooo çok kilo yaparmı acaba

Bu arada nohutlu salçalı patates yaptımmm hatresim

O nasıl oluyo:44::44:
tombili bacınız patlamış mısırı çok sevio hemide tuzlu ve yağlı seviooo çok kilo yaparmı acaba

Ya boşverrrrrr ,şimdi de sıkma kendini,valla ben hamileyken ne istedi canım yedim,85 kilo oldum.Doğum yapınca otomatikmen gitti 10 kilo, sonrasını da emzirirken verdim döndüm eski kiloma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…