Hadi hayırlısı olsun canım menim
Kapıya da gelen kim tız :44::44::44u biraz meraklı melahat olim
Gülerim tabi,sen de mana düüüülllll seni tutan mı vayyy
Doksanları arkadaş da söyledi ama hiç izlemedim. Çalıkuşuna ben de bayılırım,hele Aydan Şener' e de...
Benim kendimi yormadığım günüm mü var. Canım sıkıldıkca iş çıkarıyorum kendime.Yoksam evde vakit geçmirrrrr
Tatlım buhar banyonu eksik etme emme bence çok da geciktirme.
tamam tatlım hepsinin resimlerini çekmeye çalışacam sonrada size gösterecem
keşke yakın olsaydık sende gelseydin yarın ne güzel olurdu hatta gelirken yeteride alır gelirdin
Haydin gidikkk Yeteyyyyyyyyysağol canım menim yeter kız hazırlan hatres bize gelirken senide alacak yarın
Buhar banyosuyorma tızım kendini iş yapmakla bitmiyoki hergün aynı terane
buhar banyosunu bence sende yap çünkü bi dokuz ay on gün kadar hasret kalacan
hatres akşama bayaz lahana sarmasıyla cacık yaptım sen ne yaptın
bide ne yaptım biliyomusun lahananın dış yapraklarını sarma yaptım iç yaprakları baktım sarılacak gibi değil küçük bi kavanoz karışık turşu yaptım du resmini çekip gösterem
sağol canım menim yeter kız hazırlan hatres bize gelirken senide alacak yarın
şişman olmak vitaminli olmak değüldürrrrr bunu bilesünnnnnnnnBen geldimmnnm allahım kimseyi hastaneye düşürmedin devletten hiç bi farkı yok özellerin(( daha yeni geldim iyiki yemeğimi yapmış gitmişim.neyseki guatırım 1,5 iyi yani ama vitaminlerim düşük:)) benim gibi bi şişko karının vitamini düşük şaka gibiiii.
Kız sohbet etmek için benim gitmemi bekliosunuzzz:)))) kim nere gidio geçerken benide alınnnnn :))))
ben geldimmnnm allahım kimseyi hastaneye düşürmedin devletten hiç bi farkı yok özellerin(( daha yeni geldim iyiki yemeğimi yapmış gitmişim.neyseki guatırım 1,5 iyi yani ama vitaminlerim düşük:)) benim gibi bi şişko karının vitamini düşük şaka gibiiii.
Kız sohbet etmek için benim gitmemi bekliosunuzzz:)))) kim nere gidio geçerken benide alınnnnn :))))
Biliyom kız espuruk yapıom şişmanlarda vitamin alakasızlını:)))
Bu arada nohutlu salçalı patates yaptımmm hatresim
tombili bacınız patlamış mısırı çok sevio hemide tuzlu ve yağlı seviooo çok kilo yaparmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?