Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlar gününüz güzel geçsin

ben bugün biraz karışığım canım sıkılıyo başım ağrıyo içimde garip bi his var iyimi kötümü bilmediğim

tuhaf rüyalarda gördüm hayrolsun inşallah
hiç bişey yapmak istemiyorum ne biliyim öyle işte

Günaydın Saram Ve diğer kızlar hepinize

Canım kafan karışık ya ister istemez ruh haline de yansıyor.Tuhaf rüyalar görmen de bundandır.Sıkma canını takma kafanı hiç bir şeye...
Yaşayacağımız varsa yaşıyoruz zaten.

Ben de böyle çoookkk olurum elimde olmadan ...Hayır olsun inşallah canım...

haklısında canım ne bileyim işte öyle bi durgun kırgın dargınım bugün herşeye

sadece ailemin yanında olmak onların desteğini sıcaklığını hissetmek istiyorum bugün

havada soğuk kışlıkları çıkardım biliyomusun şu anda bile montla oturuyorum çok üşüyorum iki gündür

dün gecede sobayı yaktım sıcak sıcak çok hoşuma gitti

selam.
uzun süredir(22 gündür)annemlerdeydim,yeni döndüm,bi bakayım dedim,iyisiniz inşallah.
bizde iyiyiz hamdolsun,Ahmetcik ayağını yaktı çayla,biraz onun sıkıntısını yaşadık,idare edip gidiyoz işte.
saracım sanada geçmiş olsun,tedavide olanlara rabbim nasib etsin inşallah.
bide hanginiz samsun lu,ya da samsundaydınız,bi deyin hele.

sağol kardelencim ahmet bebeğede geçmiş olsun dualarına amin canım

samsunda olan efsunevvel nikli arkadaşımız

kızlar kontrolüm vardı gittim geldim her şey yolunda şimdilik cuma kontrol

geçmiş olsun canım ya...dikkat etsene kendine biraz..
doğru diyorsunda fazla yüz göz olmak ta iyi olmuyor canım ya...çok bunalttı bizi artık yani...
geçmiş olsun kardelencim ahmetçiğe..dikkat et oğluşuna ya...

dünya çok garip işte...valla hava çok soğuk gerçekten...sen ilgi istiyorsun bende bunaldım biraz rahatlamak istiyorum...:44::44:
bayramda tatile gidecem valla..çok sıkıldım...

kızlar hani size eşimin 5 yaşındaki yeğeni yoğun bakımda demiştim ya tam iyileşti derken daha da kötüleşip bugün vefat etti şimdi taziyeye gidecez hiç iyi değilim

kızlar hani size eşimin 5 yaşındaki yeğeni yoğun bakımda demiştim ya tam iyileşti derken daha da kötüleşip bugün vefat etti şimdi taziyeye gidecez hiç iyi değilim
Başınız saolsun canım ya...valla çok üzüldüm...Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın...
tatile git canım eminim size iyi gelecektir
inşallah canım...saolasın...

Allah ramet eylesin ana babasına sabır versin inşallah

Allah tatlı huzur dolu geçim nasip etsin sevdiklerimizle...

İyi akşamlar kızlar.yetere tavsiyede bulunurken ben grip oldum(( yine kesemin şekli bozulur die korkuyorum((

Alıntı yapamamak ne kötü unutuyorum yazacaklarımı

Saracım bende donuyorummm sobayı yaktım yazmışsın yaaa ayyy arkasına kıvrılıp uyumak istedim

Yeterim kaçıncı günün bugün? Rabbim rast getirsin inş.

Prenses ne diyecemi bilemiyorum rabbim annesine sabır versin ben hiç görmediğim kürtaj oldum bebeğime hala ağlıyorum rabbim ailesine sabır versin

Titiz hatunlar perdelerinizi kaç ayda bi yıkıyorsunuz?
Perde yıkamayı hiç sevmiyorum aralığı beklesemmş yoksa bi kez yıkasammı baya kirliler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…