Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Titiz hatunlar perdelerinizi kaç ayda bi yıkıyorsunuz?
Perde yıkamayı hiç sevmiyorum aralığı beklesemmş yoksa bi kez yıkasammı baya kirliler:)

valla iki üç ayda bir yıkıyorum öyle her ay perde yıkayamam yıkaması bi yana takması çok zorluyo beni zaten boyun fıtığımda var boynum çok ağrıyo perdeleri takana kadar

sende çok kirse yıka bayramada çok kalmadı zaten 20 gün var elinde bulunmuş olur

hatres ışığın yanıyo bacım nerelerdesin sen hiç bişey yazmıyosun tedavin ne aşamada ne zaman yumiler toplanıyo:26::26::26::26::26::26::26:

Leylaaaa nasılsın şeker:)
saol tuğbacım iyiyim sen nasılsın?bebiş nasıl?ben çıkarken sen girmişsin sanırım canım...kendine dikkat et tabi bebişede...
hııı anladım hadi hayırlısı olsun canım menim
amin saracım...bakalım inşallah herşey yolunda gider...korkmuyo diğilim valla...ama yapacak bişey yok işte...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah...

Allah ramet eylesin ana babasına sabır versin inşallah

Allah tatlı huzur dolu geçim nasip etsin sevdiklerimizle...
amin canım menim saolasın hatresim...duanı eksik etme tatlişim...
Titiz hatunlar perdelerinizi kaç ayda bi yıkıyorsunuz?
Perde yıkamayı hiç sevmiyorum aralığı beklesemmş yoksa bi kez yıkasammı baya kirliler:)
valla ben yeni yıkadım taşınırken tuğbişim...sende hamile halinle otur oturduğun yerde perde yıkamanın sırasımı şimdi ya...töbe töbe...kızdırma leyloşunu bak...

leyloşum ya bi denk gelipte sohbet edemedik

:))) sara ben senede 2 defa yıkıom bi yazagirerken bi çıkarken:)))perde işini bende hiç sevmiyorum

Leylacım merak etme ya anneme ya bi arkadaşıma taktırıcam:)

:))) sara ben senede 2 defa yıkıom bi yazagirerken bi çıkarken:)))perde işini bende hiç sevmiyorum

iyi yapıyosun sen sakın takma hiç bişey bebeğinden önemli değil

Sara bu arada nikini isim olarak çok seviyorumm. Belki kızıma koyarım

çok sevinirim canım bende çok seviyorum bu ismi

Bende sana onu soracaktım çok küçük duruo telden.acaba 2 tane horozmu yoksa çiçekmi die:)))eski kk dan girebiliyrm özel msjda gönderemiyorum

Kızlar bana önerebileceğiniz kız ismi olursa sevinirim dini olsun istiyorum.meryem sara gibi.zeynep fatma ayşe hatice haricinde

leyloşum ya bi denk gelipte sohbet edemedik
haklısın tatlım ya...buçuğa kadar burdayım hadi gel sohbet edek...

aman canım dikkat et yani...uğraşma hiç bir şeyle...hayırlısıyla bebişini doğur sonra ne edersen et..
kızlar avatar resmim balkonumdaki zambağım
harika valla...güzel bir çiçek saracım...

hatres ışığın yanıyo bacım nerelerdesin sen hiç bişey yazmıyosun tedavin ne aşamada ne zaman yumiler toplanıyo:26::26::26::26::26::26::26:

Canım ben çıkmıştım ışık yanmaya devam etmiş
İnşallah canım...

Valla ben de öyle yapıyorum desem yeridir çünkü ben de çok zorlanıyorum perdelerde.

Sara bu arada nikini isim olarak çok seviyorumm. Belki kızıma koyarım

Benim de çok hoşuma gider Sara...
kızlar avatar resmim balkonumdaki zambağım

Soracaktım , sen söyledin, çok güzel görünüyor hakikaten.Bana Trabzon' daki evimi hatırlatıyor senin balkon
Kızlar bana önerebileceğiniz kız ismi olursa sevinirim dini olsun istiyorum.meryem sara gibi.zeynep fatma ayşe hatice haricinde

Maonya kız diğerleri isim değil mi bacım bah şinci çok tüstüm sana

Ev temizliğimi yapıyorumda perde çok yırucu ve riskli cnm onu yapmam

Otur yerinde tısım yaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…