Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Sara bacım şu boyun ağrılarım için bir beyin cerrahi doktoruna görüneyim diyorum ama buradaki doktorları da pek bilmiyorum ya kime gideyim şaaaaşurdum kalllllllldımmmmmmmmm:44::44::44::44:
Senin annenlerin bilipte acep tavsiye edebileceği bir beyin cerrahi uzmanı var mı?Büyük şehirde de olunca iyisini bulana kadar canımız çıkıyor.Rastgele de gitmek istemiyorum:44::44:

bende yarın gideceğim canım bakalım her şey yolundamı :26::26::26::26::26::26::26::26:biraz bulantım var başımda ağrıyor başka bir sıkıntı yok çok şükür bel ağrısını saymazsak

sağol canım evet ya ben şimdi grip olursa 5 ayda geçmez tedavi esnasında grip olmak en son isteyeceğim şeylerden
Dikkat et kendine, Allah korusun bebek tutarsa hapşırmaktan düşürme...

kel osmanla işler yolunda gitmiş sevindim canım

sonu güzel olur inşallah

Evet öyle canım.Bakalım akıbet nolucak:44::44::44:
Sen napıyosun?
Başladın mı buhar banyolarına
İşi sıkı tut,yaparsın inş.doğaldan tüpsüz bi bebik inşallah.
Osman Amca bu yaş işinden dolayı çok pimpirikli davranıyor.

canım hemşire pazarlığını yaptı valla sadece minoset içebilirisn bbaşak hiç bir şey kulanmak yok dedi bende iki gündür limon yiyorum

bende yarın gideceğim canım bakalım her şey yolundamı :26::26::26::26::26::26::26::26:biraz bulantım var başımda ağrıyor başka bir sıkıntı yok çok şükür bel ağrısını saymazsak

İnşallah yolundadır her şey, sen bolca bal-tarçın- çöretotunu da yemeye devam et.Ben niye yapmadım yawww:44::44::44::44:
Neyse yapım inşallah.
Bulantın ilaç kaynaklı mı?
SARAAAAAAAAAAAA geçen gün hatersi aradım ve dedmimki OSMAN GERÇEKTEN KELMİİİ

Kelmuş kelllllllllllllll
Kız adam benden daha çok stres yapıyor sanki
Pimpirikli oluşu burdan belli, randevularını bile kendisi ayarlıyor.Her şeye kendisi bakıyor inşallah neticemizde güzel olur Yeterim ya

Neyse kızlar sohbet güzel ama benim bir gıdım yemeğim bilem yok kaçayım kociş damlar birazdan.Allah' a emanet olun emi.

Son düzenleme:

CANIM YİYORUM BAKALIM İŞE YARAR İNŞŞŞ BENDE BİRAZ BULANTI YAPAR BU İLAÇALR ŞİMDİ BEN BU TEDAVİDE BİR KAÇ KİLO DA VERİRİM BİLİYORUM KENDİMİ ama çok güldüm kendime SANA SORDUM YA OSMAN KELMİ DİYEE CANIM İYİ BİR DR DİYE DUYDUM İYİ OLUR İNŞŞŞ

İyi ki sormuşsun kız bak ne güzel hep birlikte gülüyoruz işte
Kız adam duysa kendisine kel mel dediğimi kızıp tedavimi yapmıyormuş
Yeterim o arkadaşının bebişi olmuş mu Osman Bey' in tedavisiyle:44::44::44:

sağol canım evet ya ben şimdi grip olursa 5 ayda geçmez tedavi esnasında grip olmak en son isteyeceğim şeylerden

Allah korusun yeterim dikkat et kendine

tatlım annemlerde oraya geçen sene geldiler tanıdıkları bi beyin cerrahı olduğunu sanmıyorum ama sorarım yinede

inşallah herşey yolundadır dualarım seninle tatlım menim

SARAAAAAAAAAAAA geçen gün hatersi aradım ve dedmimki OSMAN GERÇEKTEN KELMİİİ

kelmiş kız kel

ben çalışmalara devam canım ne olsun inşallah Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine gönderir bebeklerimizi

hatres yeteeeer akşama ne yemek yaptınız kızlar

ben mercimek çorbası

sebzeli tavuk

bide makarna yaptım

Yetercim geçmiş olsun doğal bi ilacı var bende bu sefer bunun sayesinde ucuz kurtuldum kaynanamış soğumuş suya 1 tk turşuluk tuz azıcıkta tatlı soda karbonat karıştırıp iyce burun deliklerine çekiosun ordaki mikropları öldürüo başında yaparsan ilerlemioda.bu su deniz suyu etkisi yapıo.
Hatres sen bursadamısın yeterim ben seni adanada biliodum aynı doktora nasıl gideceksiniz kel olana:)))

kızlar elimi yaktım

bostan patlıcan almıştım pazardan geçen gün bugün onları közleyeyim dedim fırına verdim az önce gidip baktım aklımda kırk tane düşünceyle fırın tepsisini çıplak elle tuttum bi bağırdımki sesim karşı apartmadan duyulmuştur hemen soğuk suya tuttum ama çok acıyo

Amin canım inşallah .

hatres yeteeeer akşama ne yemek yaptınız kızlar

ben mercimek çorbası

sebzeli tavuk

bide makarna yaptım
Saram ben bu sıralar tembel işi takılıyorum, menemen bide salçalı makarna yaptım yanına da yoğurt.

Canım Bursa' dayım da Yeterle biz espri olsun diye takılıyoruz

Saram canım çok geçmiş olsun, hemen elini soğuk suyun altına koysaydın.Yanığın çözümü budur biliyorsundur mutlaka.

meenemende makarnada en sevdiğim yemekler arasındadır hiçte tembel işi değil insan her zaman ne pişireceğini şaşırıyo kaldıki şimdi sen tedavi aşamasındasın hiç kendini yorma

elimi soğuksuya tutttum zaten yoksa dayanamazdım

geçmiş olsunnnn

canım sağol yarın dr bir sorYIM KIZ BEN ADANA DEĞİLİM MERSİNLİYİZ BİZ CANIM AYNI DR GİTMİYORUZ

Aynen öyle canım gerçekten tedavi sürecine de girdim ya hakikaten hiç bir şey yapasım gelmiyor. Menemenlik malzemelerimi de önceden doğramış dolaba atmşıtım onlardan yaptım

Çok iyi etmişsin sıcaklığını hissettikçe tekrar tekrar tut.Yanığın en etkili çözümü bu
.

Saram yanık kremin yoksa normal bi krem sür soğutsun elini ama yanan yerin üstüne koy kremi dursun öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…