bende yarın gideceğim canım bakalım her şey yolundamı :26::26::26::26::26::26::26::26:biraz bulantım var başımda ağrıyor başka bir sıkıntı yok çok şükür bel ağrısını saymazsak
Ne kadar bilsem de birileri yapsa da önüme koysa ohh ne kaaaaaa güzel olurdu ya
Aminn...
Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.
Leyloşum ya annenle hayırdır:44::44::44::44:
Bence ne kadar bunaltsa da seni ( gerçi neler yaşadınız bilmiyorum) anneanne kadar kimse güzel bakamaz diye düşünüyorum ben:44::44:
Sara Hatun beğenilmeyecek şeyler miydi onlar tızım
Aleyküm slm bizden de süülleeeee
Bol bol kayısı kurusu ye iki takkaya dışırdasın
Ben bugün tohtoruma yani Kel Osmancık' a gittim, yumurta takibini yaptık, bir sorun yok perşembe yine gidicez, yumurta toplama gününü belirleyecek. Sen naptım tatlım:44::44::44:
kel osmanla işler yolunda gitmiş sevindim canım
sonu güzel olur inşallah
Dikkat et kendine, Allah korusun bebek tutarsa hapşırmaktan düşürme...sağol canım evet ya ben şimdi grip olursa 5 ayda geçmez tedavi esnasında grip olmak en son isteyeceğim şeylerden
kel osmanla işler yolunda gitmiş sevindim canım
sonu güzel olur inşallah
dikkat et kendine, allah korusun bebek tutarsa hapşırmaktan düşürme...
Evet öyle canım.bakalım akıbet nolucak:44::44::44:
Sen napıyosun?
Başladın mı buhar banyolarına
Işi sıkı tut,yaparsın inş.doğaldan tüpsüz bi bebik inşallah.
Osman amca bu yaş işinden dolayı çok pimpirikli davranıyor.
bende yarın gideceğim canım bakalım her şey yolundamı :26::26::26::26::26::26::26::26:biraz bulantım var başımda ağrıyor başka bir sıkıntı yok çok şükür bel ağrısını saymazsak
SARAAAAAAAAAAAA geçen gün hatersi aradım ve dedmimki OSMAN GERÇEKTEN KELMİİİ
İnşallah yolundadır her şey, sen bolca bal-tarçın- çöretotunu da yemeye devam et.Ben niye yapmadım yawww:44::44::44::44:
Neyse yapım inşallah.
Bulantın ilaç kaynaklı mı?
Kelmuş kelllllllllllllll
Kız adam benden daha çok stres yapıyor sanki
Pimpirikli oluşu burdan belli, randevularını bile kendisi ayarlıyor.Her şeye kendisi bakıyor inşallah neticemizde güzel olur Yeterim ya
Neyse kızlar sohbet güzel ama benim bir gıdım yemeğim bilem yok kaçayım kociş damlar birazdan.Allah' a emanet olun emi.
CANIM YİYORUM BAKALIM İŞE YARAR İNŞŞŞ BENDE BİRAZ BULANTI YAPAR BU İLAÇALR ŞİMDİ BEN BU TEDAVİDE BİR KAÇ KİLO DA VERİRİM BİLİYORUM KENDİMİ ama çok güldüm kendime SANA SORDUM YA OSMAN KELMİ DİYEE CANIM İYİ BİR DR DİYE DUYDUM İYİ OLUR İNŞŞŞ
sağol canım evet ya ben şimdi grip olursa 5 ayda geçmez tedavi esnasında grip olmak en son isteyeceğim şeylerden
Sara bacım şu boyun ağrılarım için bir beyin cerrahi doktoruna görüneyim diyorum ama buradaki doktorları da pek bilmiyorum ya kime gideyim şaaaaşurdum kalllllllldımmmmmmmmm:44::44::44::44:
Senin annenlerin bilipte acep tavsiye edebileceği bir beyin cerrahi uzmanı var mı?Büyük şehirde de olunca iyisini bulana kadar canımız çıkıyor.Rastgele de gitmek istemiyorum:44::44:
SARAAAAAAAAAAAA geçen gün hatersi aradım ve dedmimki OSMAN GERÇEKTEN KELMİİİ
Dikkat et kendine, Allah korusun bebek tutarsa hapşırmaktan düşürme...
Evet öyle canım.Bakalım akıbet nolucak:44::44::44:
Sen napıyosun?
Başladın mı buhar banyolarına
İşi sıkı tut,yaparsın inş.doğaldan tüpsüz bi bebik inşallah.
Osman Amca bu yaş işinden dolayı çok pimpirikli davranıyor.
Amin canım inşallah .Allah korusun yeterim dikkat et kendine
tatlım annemlerde oraya geçen sene geldiler tanıdıkları bi beyin cerrahı olduğunu sanmıyorum ama sorarım yinede
inşallah herşey yolundadır dualarım seninle tatlım menim
kelmiş kız kel
ben çalışmalara devam canım ne olsun inşallah Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine gönderir bebeklerimizi
Saram ben bu sıralar tembel işi takılıyorum, menemen bide salçalı makarna yaptım yanına da yoğurt.hatres yeteeeer akşama ne yemek yaptınız kızlar
ben mercimek çorbası
sebzeli tavuk
bide makarna yaptım
Canım Bursa' dayım da Yeterle biz espri olsun diye takılıyoruzYetercim geçmiş olsun doğal bi ilacı var bende bu sefer bunun sayesinde ucuz kurtuldum kaynanamış soğumuş suya 1 tk turşuluk tuz azıcıkta tatlı soda karbonat karıştırıp iyce burun deliklerine çekiosun ordaki mikropları öldürüo başında yaparsan ilerlemioda.bu su deniz suyu etkisi yapıo.
Hatres sen bursadamısın yeterim ben seni adanada biliodum aynı doktora nasıl gideceksiniz kel olana:)))
kızlar elimi yaktım
bostan patlıcan almıştım pazardan geçen gün bugün onları közleyeyim dedim fırına verdim az önce gidip baktım aklımda kırk tane düşünceyle fırın tepsisini çıplak elle tuttum bi bağırdımki sesim karşı apartmadan duyulmuştur hemen soğuk suya tuttum ama çok acıyo
Amin canım inşallah .
Saram ben bu sıralar tembel işi takılıyorum, menemen bide salçalı makarna yaptım yanına da yoğurt.
Canım Bursa' dayım da Yeterle biz espri olsun diye takılıyoruz
Saram canım çok geçmiş olsun, hemen elini soğuk suyun altına koysaydın.Yanığın çözümü budur biliyorsundur mutlaka.
kızlar elimi yaktım
bostan patlıcan almıştım pazardan geçen gün bugün onları közleyeyim dedim fırına verdim az önce gidip baktım aklımda kırk tane düşünceyle fırın tepsisini çıplak elle tuttum bi bağırdımki sesim karşı apartmadan duyulmuştur hemen soğuk suya tuttum ama çok acıyo
Yetercim geçmiş olsun doğal bi ilacı var bende bu sefer bunun sayesinde ucuz kurtuldum kaynanamış soğumuş suya 1 tk turşuluk tuz azıcıkta tatlı soda karbonat karıştırıp iyce burun deliklerine çekiosun ordaki mikropları öldürüo başında yaparsan ilerlemioda.bu su deniz suyu etkisi yapıo.
Hatres sen bursadamısın yeterim ben seni adanada biliodum aynı doktora nasıl gideceksiniz kel olana:)))
acile gideydin iyiydi canımsağol yetercim
meenemende makarnada en sevdiğim yemekler arasındadır hiçte tembel işi değil insan her zaman ne pişireceğini şaşırıyo kaldıki şimdi sen tedavi aşamasındasın hiç kendini yorma
elimi soğuksuya tutttum zaten yoksa dayanamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?