Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol canımmm ben dün akşam 21:30 iğnemi oldum opumda yarın 21:30 olcak inşşş transfer için bir şey diyemiyorum inşş dölenirler SENDENDE GÜZEL HABERLER ALIRIZ İNŞŞ

Hadi hakkımızda hayırlısı inşallah...

Prenses yazdın isimleri gördüm cnm saol

Hatres bu gidişle x die çağırıcaz kızımızı eşim bade istio ama ben anlamsız bulduğum için istemiyorum.sare yi seviyorum onuda eşim istemio görmemişin kızı olmuş isim bulamamış

Yetercim rabbim rast getirsin inşşş 10 gün sınra çifte grbe haberi alırız inş hatres ve senden

kizlar merhaba nasilsiniz ben iyiyim cok sukur umut biraz grip oluyo gibi...

maonya badeyi bende dusunmustum kizima ama internette arastirdigimda icki anlaminda oldugunu ogrendim vazgectim

saracim nasilsin kaynana da rahatin yerinde galiba

yeter ve hatres sansiniz bol tedavileriniz olumlu olsun insallah

prensesim sen nasilsin canim musab bey nasillar?

leylacim buse ve sen nasilsiniz?

Son düzenleme:
kizlar bu arada efsunun hepinize slm i var hepinizi cok ozlemis sara maonya yeter hatres hepinizi ayri ayri sordu...

Doğuma kadar bulursunuz nasıl olsa
Sağol canım benim.

İnşallah umut hastalanmaz ya...
Bakalım yarin ikimizin de opusu var:44::44:

kizlar bu arada efsunun hepinize slm i var hepinizi cok ozlemis sara maonya yeter hatres hepinizi ayri ayri sordu...

Canım bizden de Efsun' a çok selam söyle, laptopunu alsın da gelsin de

hatres

ay canim insallah ya iki gundur surubunu iciriyorum bugun pekmezde icirdim bu ara banyoyuda sik yaptirmiyim diyorum ama sanki dune gore daha iyi gibi.mm

canim bu arada opu yumurta toplama islemi demek sanirim dimi?

canim solerim selamini

Son düzenleme:
saol canım..bizde iyiyiz çok şükür hatresim...
kızlar yarın gidip saçlarıma gölge yaptıracam
ayyyyyyyy imrendim valla şimdi sana...bende röfle yaptırcaktım hafta sonu fırsatım olmadı canım ya..bu hafta yaptırırım inşallah...
saol canım bende busede iyiyiz çok şükür...sen nasılsın kuzuların nasıl inşallah hepinizde iyisinizdir...

günaydın kızlar

bugün büyük gün yeter ve hatres arkadaşımızın yumurta toplama işlemi var inşallah sorunsuz bi şekilde atlatıp bebeklerini kucaklarına alırlar bu defa

yeterim şu sıralarda opuda olacak Allah yar ve yardımcısı olsun

hatresim saat kaçta opun bilmiyorum ama Allah seninde yar ve yardımcın olsun

kızlar bugün dualarımız bu iki arkadaşımıza olsun yeterimin evlat hasreti bitsin hatresim ikinci bebeğine kavuşsun sonrada bizim evlat hasretimiz bitsin

sağol canımmm ben dün akşam 21:30 iğnemi oldum opumda yarın 21:30 olcak inşşş transfer için bir şey diyemiyorum inşş dölenirler SENDENDE GÜZEL HABERLER ALIRIZ İNŞŞ

herşey güzel olacak canım inan buna

Hadi hakkımızda hayırlısı inşallah...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

geçmiş olsun canım yaaa kıyamam ona

kaynanada rahatım yerindeydi canım bi tane gelinim iyi baksınlar dimi ama

aleyküm selam canım bendende selam söyle efsunu özledim inanki pc sorununa bi çözüm bulur inşallah en kısa zamanda

günaydın kızlar
dün geceden beri musabın ateşi var
dün sürekli mızmızdı hastaymış kuzum

geçmiş olsun canım bugün nasıl

arada değişiklik iyi geliyor leyloşum sende yaptır canım

Hergün hastaymış gibi kalkıyorum
Başın ağırlaşmış kalkıyorum.bazen şiddeti artıo.bugün orta şekerliyim.

Akşama ne yemek yapcan

çok şükür iyiyiz canım .siz nasılsınız?kuzularını çok öpüyorum
elbette dualarımızdalar
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
güzel haberlerini alalım inş
Rabbim yardımcıları olsun

rahatının yerinde olmasına çok sevindim
evet bizim saramıza iyi baksınlar
böyle gözüme girsinler işte
bugün daha iyi teyzesi sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…