sağol canımmm ben dün akşam 21:30 iğnemi oldum opumda yarın 21:30 olcak inşşş transfer için bir şey diyemiyorum inşş dölenirler SENDENDE GÜZEL HABERLER ALIRIZ İNŞŞ
Prenses yazdın isimleri gördüm cnm saol
Hatres bu gidişle x die çağırıcaz kızımızı eşim bade istio ama ben anlamsız bulduğum için istemiyorum.sare yi seviyorum onuda eşim istemio görmemişin kızı olmuş isim bulamamış
Yetercim rabbim rast getirsin inşşş 10 gün sınra çifte grbe haberi alırız inş hatres ve senden
kizlar merhaba nasilsiniz ben iyiyim cok sukur umut biraz grip oluyo gibi...
maonya badeyi bende dusunmustum kizima ama internette arastirdigimda icki anlaminda oldugunu ogrendim vazgectim
saracim nasilsin kaynana da rahatin yerinde galiba
yeter ve hatres sansiniz bol tedavileriniz olumlu olsun insallah
prensesim sen nasilsin canim musab bey nasillar?
leylacim buse ve sen nasilsiniz?
kizlar bu arada efsunun hepinize slm i var hepinizi cok ozlemis sara maonya yeter hatres hepinizi ayri ayri sordu...
saol canım..bizde iyiyiz çok şükür hatresim...Ya banane banane sen benim ismimi beğenmedinEvet bu isimler çok gerçekten.Benim arkadaş da kızına isim koyarken kocası illa annemin ismi Hatice kızımıza da Hatice koyalım deyince mecbur kalmış, o da yanına Melis ekleyerek koymuş napsın
Canım tedaviye devam, pazartesi günü yumiler alınacak hayırlısıyla inşallah.Eğer yaşarlarsa ( inşallah ) 5.gün de transferim olacak inşallah.
Çabıhhhhhhhh adres ver de gelek
Uykusuzluk zordur Allah kolaylık versin canım.
Karadenizin güzelliğine laf yok ama sürekli yaşamak için cazip gelmiyor bana Saram.Ki orda olduğum zamanlar oraya bir türlü adapte olamamıştım nedense.Tatile bile gidip geliyorum ya sanki anamdan yeniden doğmuş gibi oluyorum ya.Gerçi beni sıkan Karadeniz değil içindeki canımı sıkan bazı insanlar, istisnalar müstesna tabi.
Sağol canım menim, çoluk çocuğa karışalım da kkya yine de girelim, burayı düzelt bence.O zaman gelmeyenlere hiç sitem etmeye hakkımız yok di mi?
Şimdi hamileyken bekçilik yap doğurunca da gözcülük yaparsın canım
Amin aminnnn...
Ben Rana doğmadan biberon almıştım ama emzirdiğim için hiç ihtiyacım olmadı.Daha sonra da biberonu hiç kullanmadan kaynatırken kırdım,kullanmak nasip olmadı.Param çöpe gitti sanki.Bilemiyorum seni ama sonra düşün derim ben.
Sara topic başı bi keyeeeeeŞimdi kızmasın bize:18::18::18:Bi ana ettik bi baba
Aleyküm slm LeyloşÇok şükür iyiyiz ya sen?
Leyloş hatun sen de ağzının tadını iyi biliyon bacım
Ben farkettim yaAradım ya aşkolsun onu saymıyo musun yeterim.
Naptın yaptın mı takibi bugün:44::44::44:
Sağol canım ben bugün son iğneleri yaptırdım.Yarın da son cetrodite mı kullanıcam.Gece 12 - 1 gibi de çatlatma iğnesi.Sana opu için tarih verdi mi doktor:44:
ayyyyyyyy imrendim valla şimdi sana...bende röfle yaptırcaktım hafta sonu fırsatım olmadı canım ya..bu hafta yaptırırım inşallah...kızlar yarın gidip saçlarıma gölge yaptıracam
saol canım bende busede iyiyiz çok şükür...sen nasılsın kuzuların nasıl inşallah hepinizde iyisinizdir...kizlar merhaba nasilsiniz ben iyiyim cok sukur umut biraz grip oluyo gibi...
maonya badeyi bende dusunmustum kizima ama internette arastirdigimda icki anlaminda oldugunu ogrendim vazgectim
efsun bizi sormadımı edacım?kizlar bu arada efsunun hepinize slm i var hepinizi cok ozlemis sara maonya yeter hatres hepinizi ayri ayri sordu...
sağol canımmm ben dün akşam 21:30 iğnemi oldum opumda yarın 21:30 olcak inşşş transfer için bir şey diyemiyorum inşş dölenirler SENDENDE GÜZEL HABERLER ALIRIZ İNŞŞ
Hadi hakkımızda hayırlısı inşallah...
kizlar merhaba nasilsiniz ben iyiyim cok sukur umut biraz grip oluyo gibi...
kizlar bu arada efsunun hepinize slm i var hepinizi cok ozlemis sara maonya yeter hatres hepinizi ayri ayri sordu...
günaydın kızlar
dün geceden beri musabın ateşi var
dün sürekli mızmızdı hastaymış kuzum
saol canım..bizde iyiyiz çok şükür hatresim...
ayyyyyyyy imrendim valla şimdi sana...bende röfle yaptırcaktım hafta sonu fırsatım olmadı canım ya..bu hafta yaptırırım inşallah...
saol canım bende busede iyiyiz çok şükür...sen nasılsın kuzuların nasıl inşallah hepinizde iyisinizdir...
Saracım nasılsınnn n
çok şükür iyiyiz canım .siz nasılsınız?kuzularını çok öpüyorumkizlar merhaba nasilsiniz ben iyiyim cok sukur umut biraz grip oluyo gibi...
elbette dualarımızdalargünaydın kızlar
bugün büyük gün yeter ve hatres arkadaşımızın yumurta toplama işlemi var inşallah sorunsuz bi şekilde atlatıp bebeklerini kucaklarına alırlar bu defa
yeterim şu sıralarda opuda olacak Allah yar ve yardımcısı olsun
hatresim saat kaçta opun bilmiyorum ama Allah seninde yar ve yardımcın olsun
kızlar bugün dualarımız bu iki arkadaşımıza olsun yeterimin evlat hasreti bitsin hatresim ikinci bebeğine kavuşsun sonrada bizim evlat hasretimiz bitsin
herşey güzel olacak canım inan buna
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
geçmiş olsun canım yaaa kıyamam ona
kaynanada rahatım yerindeydi canım bi tane gelinim iyi baksınlar dimi ama
aleyküm selam canım bendende selam söyle efsunu özledim inanki pc sorununa bi çözüm bulur inşallah en kısa zamanda
geçmiş olsun canım bugün nasıl
Prenses ben burdayım şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?